ajkula je napisao:
Tete u godinama su davno prevazisle sportske aktivnosti po autima. E bas si balav, nista ne znas

Istini za volju meni nekad dodje da pored stana i udobnog kreveta spizdimo u neku vukohebinu i tamo u prirodi uzivamo u blagodatima seksa...
A nekad za promjenu ne bi bilo lose to odraditi na nekom usamljenom mjestu "na zadnjem sjedistu njegovo auta"...
Inace sam za udobnost, ali promjene dobro dodju povremeno.

clear_shaven je napisao:
EiLeen je napisao:
Ma ništa nisi propustio, doduše ja sam pogledao samo onaj prvi i pravo je bezzze. Sad znam zašto stranci stalno govore da mi imamo divne cure u BL. Fakat i imamo, svaki i najgori seks je bio bolji nego ona drvena Paris. Kao da lik vodi ljubav sa vodenim krevetom

Ja sam gledala jedan, gdje na pocetku se setka, pa krece kao "akcija", a ona kao moja pokojna baba...
Sto se tice oralca u tom filmu, rekla bih kratko - ko za to nema volje, neka ga prosto preskoci...bolje nego da muci i seks partnera, a i nas gledaoce...
Sto se tice Suzane Mancic, kao "Loto djevojka" bila je jedna od najpozeljnijih zena tadasnje Jugoslavije.
A sad, sa pedeset godina, izgleda i vise nego dobro.
Jasno je meni da su tu noz i plastika dosli kao 'Bog i batina', nije to majka priroda, ali reci da ona izgleda bljaki i fuj je preseravanje.
Zena u svojim pedesetim izgleda bolje od prosjecne tridesetinestogodisnjakinje...jeste da prosjecna
trideset(i nesto)godisnjakinja nije izoperirana i silikonska plasticnjaca, ali gledano samo po izgledu tako nekako dodje...