banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 22:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 61 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2007, 19:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:58
oj suzana, dlakava ti đana

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2007, 14:26 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jun 2007, 13:34
cim ugledas prvu scenu jasno ti je da trebas to sto prije ugasiti i bubnuti jednu tekilu da zaboravis :drinking: :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2007, 14:30 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2006, 14:55
EiLeen je napisao:
Hahhahahahah... Steta sto jos nije stigao adsl, pa ne mogu da skidam... :lol: :lol: I mene je zanimao taj video s Paris Hilton... :lol: :lol:

Ma ništa nisi propustio, doduše ja sam pogledao samo onaj prvi i pravo je bezzze. Sad znam zašto stranci stalno govore da mi imamo divne cure u BL. Fakat i imamo, svaki i najgori seks je bio bolji nego ona drvena Paris. Kao da lik vodi ljubav sa vodenim krevetom :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2007, 14:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
sasho je napisao:
cim ugledas prvu scenu jasno ti je da trebas to sto prije ugasiti i bubnuti jednu tekilu da zaboravis :drinking: :(

baš tako :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2007, 18:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
stara krava ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 16:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Astor_Piazzolla je napisao:
stara krava ...

Kao ti je ne bi otreso :D

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 16:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
stara krava ...

Sijuks ima dobar želudac, dobro vari :lol: :lol: :D a što, pa ona je meni baš lijepa, onako kad je vidim na TV.. ovako je bljak zato što se tuca sa onim starim perverznjakom, evo povraća mi se odmah, bljak :-?

ali realno, žena je i lijepa i zgodna i dobrodržeća... pa majku mu Suzana, što ne nađe nekog mlađeg frajera, možeš ti to. .evo apelujem :P :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 17:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
XIX century je napisao:
SIJUKS je napisao:
stara krava ...

Sijuks ima dobar želudac, dobro vari :lol: :lol: :D a što, pa ona je meni baš lijepa, onako kad je vidim na TV.. ovako je bljak zato što se tuca sa onim starim perverznjakom, evo povraća mi se odmah, bljak :-?

ali realno, žena je i lijepa i zgodna i dobrodržeća... pa majku mu Suzana, što ne nađe nekog mlađeg frajera, možeš ti to. .evo apelujem :P :lol:

Хе, хе, што не нађе млађег. Па

"Неће снаша тамбураша, она неће бећара, она хоће господина пуних џепова. Ја јој кажем не буд луда, такви не знају ноћу да те грле, љубе, само спавају..." :P

Шалу на страну, није ни она басх премлада, хм, иако изгледа млађе него сто јесте, хм.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 17:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jan 2005, 23:44
a i treba joj veca batina, malo je ono za nju...onaj dzara li se dzara na pocetku da ga odrzi u "naponu" :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 17:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
ajkula je napisao:
Tete u godinama su davno prevazisle sportske aktivnosti po autima. E bas si balav, nista ne znas :-?

Istini za volju meni nekad dodje da pored stana i udobnog kreveta spizdimo u neku vukohebinu i tamo u prirodi uzivamo u blagodatima seksa...:D
A nekad za promjenu ne bi bilo lose to odraditi na nekom usamljenom mjestu "na zadnjem sjedistu njegovo auta"... :D
Inace sam za udobnost, ali promjene dobro dodju povremeno. :oops:

clear_shaven je napisao:
EiLeen je napisao:
Hahhahahahah... Steta sto jos nije stigao adsl, pa ne mogu da skidam... :lol: :lol: I mene je zanimao taj video s Paris Hilton... :lol: :lol:

Ma ništa nisi propustio, doduše ja sam pogledao samo onaj prvi i pravo je bezzze. Sad znam zašto stranci stalno govore da mi imamo divne cure u BL. Fakat i imamo, svaki i najgori seks je bio bolji nego ona drvena Paris. Kao da lik vodi ljubav sa vodenim krevetom :D

Ja sam gledala jedan, gdje na pocetku se setka, pa krece kao "akcija", a ona kao moja pokojna baba... :roll:
Sto se tice oralca u tom filmu, rekla bih kratko - ko za to nema volje, neka ga prosto preskoci...bolje nego da muci i seks partnera, a i nas gledaoce... :D

Sto se tice Suzane Mancic, kao "Loto djevojka" bila je jedna od najpozeljnijih zena tadasnje Jugoslavije. :D
A sad, sa pedeset godina, izgleda i vise nego dobro.
Jasno je meni da su tu noz i plastika dosli kao 'Bog i batina', nije to majka priroda, ali reci da ona izgleda bljaki i fuj je preseravanje.
Zena u svojim pedesetim izgleda bolje od prosjecne tridesetinestogodisnjakinje...jeste da prosjecna trideset(i nesto)godisnjakinja nije izoperirana i silikonska plasticnjaca, ali gledano samo po izgledu tako nekako dodje...

sportski magazin

Bestija NeOpravljiva!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 17:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

badzo je napisao:
a i treba joj veca batina, malo je ono za nju...onaj dzara li se dzara na pocetku da ga odrzi u "naponu" :D

:lol: e badzo slazem se s tobom, moram priznati. .makar na nekoj temi da nam se mišljenja poklope 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 17:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ventilator je napisao:
Sto se tice Suzane Mancic, kao "Loto djevojka" bila je jedna od najpozeljnijih zena tadasnje Jugoslavije. :D
A sad, sa pedeset godina, izgleda i vise nego dobro.
Jasno je meni da su tu noz i plastika dosli kao 'Bog i batina', nije to majka priroda, ali reci da ona izgleda bljaki i fuj je preseravanje.
Zena u svojim pedesetim izgleda bolje od prosjecne tridesetinestogodisnjakinje...jeste da prosjecna trideset(i nesto)godisnjakinja nije izoperirana i silikonska plasticnjaca, ali gledano samo po izgledu tako nekako dodje...

slažem se.. vjerovatno je nešto radila od operacija.. no žena ima tako lijepe i pravilne crte lica, da se makar facijalno nije trebalo ništa raditi, i njegovana je tako da ne znam da li joj je trebalo zatezanje lica ili nešto slično.. isto tako, struktura i građa tijela je takva da se ono ne može nikakvom operacijom napraviti do one mjere da izgleda tako kako izgleda u 51. godini.. ukratko: žena je prirodno lijepa i zgodna .. što se tiče estetike = 10. što se tiče pameti=2 :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 23:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2004, 11:43
KUKU MAJKO....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2007, 04:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2005, 16:02
O pa i stomacina nekad dobro dodje!Koliko vidjeh koristi ga vise nego cunu u njega!!Trljing i to!!Zvuke i krike i recenice koje izgovara nes cuti ni na SCT-u!!U svakom slucaju djeca to bolje odradjuju!!Kakav idiot od zene!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2007, 09:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
SIJUKS je napisao:
stara krava ...

nisam ni rekao da ne bih ... :) :) :)
samo malo mi je perverzno da se zena od 50 i kusur godina snima i kaci svoje "spotove" na internet ...
a za svoje godine izgleda fenomenalno ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2007, 10:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Vidjeh filmić nekidan (stigao adsl napokon :D)... Lik je isti ex predsjednik Čavić na kraju.... Al bljak, preperverzo, kao da sam gledala sex svojih roditelja... Užas... :puke:
Čuj Astora Piazzolle :D :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2007, 12:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Sta se svi zgrazate? :-? Kao niko od vas nece zeljeti sex kad prevali 35. god?! Njena mindza - njena stvar. Pustila filmic na internet.. Pa?! Svi to radimo, vecina se i snima, slika... Al' ajd ipak da izigravamo puritance i da se zgrazavamo nad "babom" :-?

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2007, 12:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
EiLeen je napisao:
Vidjeh filmić nekidan (stigao adsl napokon :D)... Lik je isti ex predsjednik Čavić na kraju.... Al bljak, preperverzo, kao da sam gledala sex svojih roditelja... Užas... :puke:
Čuj Astora Piazzolle :D :lol:

Ма исти Чавић, само са косом... :roll: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2007, 20:29 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Apr 2007, 23:04
Ma SUZI je do jaja, ako me razumjete :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2007, 21:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
i za one koji su propustili ovaj "spektakl" :D
Kod:
http://rapidshare.com/files/66100385/Suzy.rar

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 61 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]