banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 16:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 647  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2007, 07:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Pozdrav od Markote.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2007, 07:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Realno, nismo ni zaslužili da prođemo. Bolje ekipe idu dalje..end of story..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2007, 08:02 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Nov 2005, 09:39
Prije svega svaka čast hrvatima na velikoj pobjedi. Pokazali su da imaju muda (iako su hrvati) i da muški iskoriste priliku koju su im španci ukazali.

Još jednom svaka im čast i u nastavku ću navijati za njih.

Ovaj poraz protiv Izraela je težak udarac za našu košarku ali nam je dobro došao jer nikako za ovu mladu ekipu nebi bilo dobro da ih razvaljuju i da im komplekse nabijaju španci i hrvati jer smo od njih trenutno lošiji a poznajući kako se hrvati napale poslije sinoćne pobjede nas bi ubili 30 razlike.

Moku nije potrebno smjenjivati jer je ako ništa uključio dosta mladih igrača. Lično smatram da treba priliku dati Vukoičiću, Đorđeviću i prije svega Nikoliću koji je selektovao i generaciju 1987 i 1988 tako da bi njegovo imenovanje bio kontinuitet sa dvije ekstra generacije.

U svojim ranijim postovima sam uvijek govorio da ćemo se na glavnu scenu vratiti tek 2009 god i izgleda da će biti tako iako sam očekivao plasman na OI kvalifikacije.

Po meni je čak dobro što ćemo igrati kvalifikacije za sledeće EP jer ćemo imati piliku da protiv loših ekipa (BiH, makedonija, mađarska isl) moći da uigravamo ove klinece jer naša ekipa na sledećem EP će biti:

1. Teodosić,
2. Marković,
3.Katnić,
4. Stojačić,
5. Jeremić,
6. Aleksandrov,
7. Dragović,
8. Mačvan,
9. Labović
10. Veličković,
11. Miličić,
12. Musli,

Čović, Tapušković, Tubak, Mrijanović itd.
Ovo je ekipa koja će moći igrati zajedno do 2020 god.

Savez treba da potpiše ugovore sa ovim igračima prije promovisanja u A selekciju da će se odazivati pozivima kao što to rade i španci i grci (priče kako se oni dobrovoljno javljaju su gluposti).

Sve u svemu jesam razočaran ali nisam iznenađen.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2007, 08:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Dec 2004, 11:18
BlackHand je napisao:

"Hvala" momcima sto su se odazvali pozivu da brane boje svoje zemlje.
Jes da nas nisu odusevili rezultatom i igrom, ali pojavom jesu :D
Za zetove i lopate ubili se.
I mislim da je vrijeme da se tema zakljuca.

Got to pass the test first time, yeah
I know that people talk about me
I hear it every day
But I can prove them wrong 'cause I'm right first time.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2007, 08:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 22:02
[quote="nikson"]Prije svega svaka čast hrvatima na velikoj pobjedi. Pokazali su da imaju muda (iako su hrvati) i da muški iskoriste priliku koju su im španci ukazali.

Još jednom svaka im čast i u nastavku ću navijati za njih. [quote="nikson"]

... pa da su poslednji na svijetu, ne bih navijala za njih!!!!!!! ja navijam za izrael :lol: :lol: :lol:

[quote="nikson"]
Po meni je čak dobro što ćemo igrati kvalifikacije za sledeće EP jer ćemo imati piliku da protiv loših ekipa (BiH, makedonija, mađarska isl) moći da uigravamo ove klinece jer naša ekipa na sledećem EP će biti:[quote="nikson"]

ako se uopste plasiramo na EP sledece godine :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2007, 08:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Apr 2006, 21:16
The_One je napisao:
Citiraj:
Izjava dana
...“Taj momak me izluđuje od dobrote, 40 dana sam pokušavao da ga pokvarim, ali nisam uspeo...” Zoran Slavnić (o Milenku Tepiću)

Iz sporta.
Ovaj Slavnić, osim što nije košarkaški trener (nema licencu), totalni je kreten. ebo ga onaj ko ga je postavio.

A reprezentacija "KK sledeća sezona" u grupi teško da može nekog da dobije. Rusi i Grci su prejaki, jedino im se možda omakne pobjeda protiv Izraela, ili MK, ko već prođe danas.

Da ne bude da su svi generali poslije bitke, kako Nitro kaže.
Od ovakve selekcije, sa kapitenom gurovićem i seljačićem iz Šipova kao glavnim igračima se ništa bolje nije ni moglo očekivati.
Moku za predsjednika.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2007, 10:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Sve je to u redu, lako je biti general poslije bitke i sve to. Da ne valja savez - ne valja, to je tacno

Ali ja jednostavno odbijam da povjerujem da je maximum srpske kosarke samo ucesce na evropskom prvenstvu. Odbijam da povjerujem da smo u rangu Ceske, Poljske i Letonie, a iza Portugala, Izraela...Kakav god da je savez.

Problem 1 : Selektor. Prosto je nevjerovatno da neko ko nema nikakvog trenerskog znanja, a uz to je i polupismen (treba samo pogledati njegove komentare prve kosarkaske lige na sportskoj galaksiji) bude trener bilo koje reprezentacije. Znaci, danas je dovoljno govoriti "Ja hocu da budem selektor" da te postave za selektora. Covjek nema trofeja kao trener, zadnji trenerski angazman mu je, bijase, bio u Atlasu ili mozda Megaishrani, i, odjednom, postade trener Srbije. Sarlatanstvo bez premca!

Problem 2 : Selekcija igraca. Jos jedna stvar u koju odbijam da povjerujem je to da neki koji nisu u prvoj petorci partizana (Tepic, Velickovic ako nije otiso) i zvezde (Aleksandrov) mogu da igraju za reprezentaciju, kolko god mladi bili. Ovo je nevjerovatno. Pa ovo nije omladinsko prvenstvo, ovde igraju najbolji evropski igraci. Ne znam razloge zasto nema Rakocevica, Avdalovica, Milojevica, ali smijesno je da Velickovic i Tepic budu reprezentativci. Dok ne stasaju. A nikada nece stasati ako budu gubili sve utakmice.
Najbolji igrac reprezentacije ce nam igrati u Poljskoj ligi, dvojica najboljih poslije njega griju klupe u NBA. Strasno. Milicic ima veliki problem u glavi, kojeg se, ocigledno, ne moze rijesiti.

Problem 3 : Igraci koji su odustali od igranja. Kod nas jos uvijek vlada onaj komunistcki sistem : svi su jednaki, svi krecu od nule. Opet se pljuje po Stojakovicu, Krstic i da nije povrijedjen ne bi igro, Radmanovic...Pobogu, u Njemackoj reprezentaciji se zna ko je Dirk Novicki, na pripreme moze da dodje kad god hoce, nikad ne dolazi od pocetka, ima vremena do 10 dana pred prvenstvo da odluci hoce li igrati ili nece. A Stojakovic znaci Srbiji isto koliko i Novicki njemackoj. Jasikevicijus u Litvaniji mjesec dana pred prvenstvo odluci da ce da igra, i s tim nema nikakvih problema. Garbahosa u Spaniji propusti citave pripreme, pa je opet tu.
Sigurno Stojakovic nije manji patriota nego sto je prije bio. Ali treba da ima
tretman kakav zasluzuje. Ne mogu Velickovic i Stojakovic imati isti tretman, jer nisu jednaki! I ako je nesto bilo greska Obradovica kad je bio selektor, to je sto nije nasao rjesenje da igra Stojakovic, makar se i kasnije prikljucio pripremama.

Problem 4 : Potpuno promasen koncept priprema. Ja ne znam dokle ce se vise insistirati na planinskim pripremama od 2 sedmice na koje SVI moraju doci. Budimo realni, koliko nas bi prekinulo svoj odmor da ode da skace po nekoj planini bez lopte, da bi nabio kondiciju. Kao da ce igrati 80 utakmica, a ne 6-7. Uzmimo npr. Litvaniju. Oni nemaju planinske pripreme, cim se sastanu, krece rad sa loptom i igranje utakmica. I ne vidim da imaju neke probleme sa snagom. Odigraju duplo vise utakmica od nasih i logicno je da su uigraniji.

Dakle, da bi vise ikad ista bilo od srpske kosarke, mora mnogo stvari da se promijeni. MORA se naci rjesenje da Stojakovic, Krstic, Radmanovic igraju za reprezentaciju, jer mladi nece moci sami da napreduju ako nemaju pomoc iskusnijih i boljih igraca.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2007, 10:16 
Citiraj:
Dakle, da bi vise ikad ista bilo od srpske kosarke, mora mnogo stvari da se promijeni. MORA se naci rjesenje da Stojakovic, Krstic, Radmanovic igraju za reprezentaciju, jer mladi nece moci sami da napreduju ako nemaju pomoc iskusnijih i boljih igraca.

Slazem se sa ovim!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2007, 11:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
psyborg je napisao:
Citiraj:

Slazem se sa ovim!!!

Doticnog gospodina ni u ludilu ne treba zvati da igra za repku.To bilo pljuvanje u lice svim ostalim momcima koji su igrali za nas.

BlackHand je napisao:

Ne slazem se da su izraelci bolji od nas.Mi smo trebali da idemo dalje.Razlog nasih poraza je u nemogucnosti zavrsavanja napada i tu je Moka iskljucivi krivac.Ne moze se na EP ici bez akcija i sa soliranjem pojedinaca.Ono juce protiv Izraela je mjesavina naseg potjenjivanja,nedostatka srece,sudija i sl.Kad sam vidio da onaj crnjo sudi nesportsku licnu 21 sekundu do kraja tad se vidjelo koliko smo pali u ocima sudija. :-?

Na kraju,sta je bilo-bilo.Svaka cast ljudima koji su igrali za nas i Moki.On je najveci krivac za ovakvu igru i tu nema opravdanja.Akcije se MORAJU imati.Gurovic je bio najlosiji i to je cinjenica.Kamo srece da imamo vise ljudi koji se trude kao on.Imao je mnogo nerezonskih suteva (pogotovo juce) koji su nas skupo stajali imajuci u vidu kako tesko postizemo koseve.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2007, 11:37 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2005, 09:32
Ako iko ikada zovne Stojakovica ili Radmanovica u reprezentaciju za mene je to 0 od covjeka bez imalo autoriteta, kao sto je i sam Slavnic. Svaka njemu cast za hrabrost sto je preuzeo reprezentaciju, ali da dozvoli onakav cirkus na terenu Gurovicu to nema nigdje.

Pogledajte samo procenat suta Gurovica, ja mogu da se kladim da bi bilo koji od ovih mladih igraca ubacio vise od njega iz toliko pokusaja. Ono sto je on radio i silio da suta preko 6 ruku to za mene moze samo retard, a jos gore je sto mu je to sve dozvolio Slavnic koji nije smio da ga izvadi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2007, 12:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
u ekipi je vladala totalna anarhija. i jadni moka je bio maksimalno izgubljen, ipak on nije dorastao ovoj ulozi.
ali da se ne lazemo, ovi momci, kakvi god da su, jedini su koji su pristali da igraju za srbiju.
oni nisu izmisljali povrede, umor ili nove ugovore.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2007, 12:40 
I za to im skidam kapu!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2007, 12:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ne mogu vjerovati da je vama svima samo u glavi kog okriviti! Ja sam još sjeban što smo ispali, ali izgleda da sam i jedini koji je vjerovao i navijao za ovu ekipu kao i svi vi kad su bili u svjetskom vrhu! U svakoj sam se preznojio kao da sam igrao. Tri tijesne utakmice, nadam se da će ovi mladi izvući samo pozitivno iz ovih utakmica, a Miličić sa najboljim trenerom za centre u Americi dići svoju igru u napadu na jedan viši nivo, i da ćemo se vratiti u narednim godinama gdje nam je i mjesto!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2007, 12:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 22:02
Sondri je napisao:
Ne mogu vjerovati da je vama svima samo u glavi kog okriviti! Ja sam još sjeban što smo ispali, ali izgleda da sam i jedini koji je vjerovao i navijao za ovu ekipu kao i svi vi kad su bili u svjetskom vrhu! U svakoj sam se preznojio kao da sam igrao. Tri tijesne utakmice, nadam se da će ovi mladi izvući samo pozitivno iz ovih utakmica, a Miličić sa najboljim trenerom za centre u Americi dići svoju igru u napadu na jedan viši nivo, i da ćemo se vratiti u narednim godinama gdje nam je i mjesto!!!

i ja sam vjerovala da cemo bar do polufinala!
vjerovala sam da cemo dobiti izrael!
naravno da nismo losiji od njih, mislim da je poraz odraz jednog opsteg psihickog stanja citave ekipe...
na zalost...
ali ekipa je mlada, i to treba uzeti u obzir, o starim igracima nemam rijeci...
nadam se da ce osvijetliti obraz sledeci put, ali treba dobro sagledati situaciju u ekipi, zasto se sve ovo desilo, i pokusati ispraviti...
vjerujem da cemo ispraviti stvari.
u sebi nosimo pobjednicki duh, koji ovi mladi samo trebaju otkriti...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2007, 13:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Ma ljudi ne treba žaliti ni za čim.

Kakv je to bio tim ( 2-3 ''stara'' igrača) ostalo sve novi klinci... Ma da su prošli u drugi krug, već to bi bio uspjeh.
Lično, nisu me razočarali.

Više su me razočarali oni koji se nisu odazvali.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 06 Sep 2007, 14:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Lično smatram da ne vrijedi kukati za ovima što nisu igrali. Jedini vrijedan spomena među njima je Stojaković, a i on sasvim sigurno nije više na vrhuncu snage. Radmanović nikad u životu nije odigrao dobru utakmicu ni za reprezentaciju ni za Lejkerse (ako uopšte igra) ni za Sijetl, jedino se sjećam da je nekad dok je igrao za Crvenu zvezdu zabio neku tricu, čini mi se da je to bilo protiv Panatinaikosa.
Krstić - svi znamo kako je igrao prije dvije godine. Ne vidim zašto bi sad bilo drugačije. I za Vujanića pokušavam da se sjetim da li je ikad odigrao dobru utakmicu za reprezentaciju i ne polazi mi za rukom. Sjećam se da je u Evroligi trpao neke grdne trice Partizanu, ali za reprezentaciju - kao što rekoh, ne sjećam se. Jedini za koga iskreno žalim što nije tu je Dejan Bodiroga, ali do đavola, ne može ni on da igra 100 godina.
Darko Miličić naravno treba da nastavi da igra za reprezentaciju i, kao što sam već prije napisao, nadam se da će da se vrati u Evropu. Neko ko onako izlijepi i dovede do očaja najboljeg evropskog centra (Papadopulosa) mora da ima mjesto u timu. Međutim, na njega su pogubno uticale izgubljene godine u prokletom Detroitu. Što se tiče Jarića, treba i on da igra - htjeli mi to da priznamo ili ne, to nam je najbolji plej i jedini koji zna da pogodi slobodno bacanje.

A zna li neko šta je sa Ognjenom Aškrabićem i zašto on nije igrao?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2007, 14:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Ako iko ikada zovne Stojakovica ili Radmanovica u reprezentaciju za mene je to 0 od covjeka bez imalo autoriteta, kao sto je i sam Slavnic.

Ovakvo tjeranje inata nas je i dovelo tamo gdje jesmo. Na diobu od 13 do 16 mjesta u Evropi. Nesto ne vjerujem da su Gasol, Novicki, Jasikevicijus vece patriote od Stojakovica, Radmanovica, Krstica itd.
Problem je sto se nasim igracima kaze sljedece "Ima da dodjes 21. jula u 9:00 u Beograd i da odradis citave pripreme. Ako neces, goni se". Tako se ne moze razgovarati. Posljedica toga je da sve vise i vise igraca odbija da igra za reprezentaciju.
Ja, recimo, potpuno razumijem Stojakovica. Uostalom, sam je najbolje rekao kad su ga zvali da igra na EP 2005 u Beogradu. "A sta je bilo u Svedskoj? Igro sam kad niko nije htio, a vi ste pljuvali po meni i govorili da nisam Bodiroga!"
Sad, on treba da ima isti tretman ko i Velickovic, da ide na pripreme na kakve ne ide u svom klubu u NBA (a oni imaju 82 utakmice, ovde ih je 5-6), da gine, a poslije, ako se dozivi neuspjeh, za Velickovica svi kazu "ma dobro, mlad je" a po Pedji pljuju i prozivaju ga da ne moze da rijesi utakmicu. I ja bi ih na njegovom mjestu poslo u P.M.
Opet se vracam na primjer Litvanije. Jasikevicijus nije igrao za njihovu reprezentaciju od Evropskog prvenstva u Svedskoj 2003 (gdje je, btw, bio najbolji igrac). Razlozi su mu bili isti kao Pedjini. I niko nije pljuvo po njemu, ostavljena mu je sloboda da se ove godine prikljuci reprezentaciji kad zeli.
I evo ga, jedan je od najboljih igraca na prvenstvu.
Novickom pred proslo Evropsko prvenstvo dune 10 dana prije pocetka da bi
ipak mogo da igra. I opet je sve u redu, prikljuci se ekipi i oni osvoje srebrnu medalju.

Ni jedna reprezentacija koja je imala samo mlade igrace nikada nije postigla neki veci uspjeh. Stariji i iskusniji su neophodni. I mora se drugacije razgovarati sa njima, inace cemo otici u P.M. Pa generacije nasih igraca su tako stasavale, Djordjevic, Danilovic, Bodiroga, Rebraca su stasavali uz starije i iskusnije, a ne sami.
Samo se bojim da i sljedeci selektor ne pocne da tjera inat, onda nas uopste nece ni biti na sljedecem EP.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2007, 14:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2007, 19:06
Nitro je napisao:
Citiraj:
Jeste da se ne razumem u kosarku ali neka mi neko kaze koje je to poznate timove Moka vodio

Zvezdu, Partizan, Huventud, Iraklis...

Da pojasnim... Slavnić nije izabran zbog košarkaškog pedigrea, već je jedini htio da se prihvati posla. Dok su svi ostali "slavni" treneri ganjali devizne angažmane po inostranstvu i sa sigurne distance iz fotelje "stručnog savjeta", držali predavanja o tome, kako treba izvaditi srspku košarku iz govana u koja je upala. Slavnić je prelazno rješenje, jer je trebao neko da djecu povede u velika takmičenja, a da je bilo koji od renomiranih trenera tipa Pešića, Ivkovića ili Maljkovića, preuzeo reprezentaciju, odmah bi se očekivao i adekvatan rezultat, a u ovakvoj situaciji, to niko ne bi mogao da garantuje.
Da se razumijemo, daleko je Slavnić od kvalitetnog trenera, ali ja ponavljam da je ovo prvenstvo prilika da se mladi nauče nečemu, a Slavnić je jedan od naših najboljih košarkaša svih vremena, pa da im prenese samo dio sopstvenog iskustva sa parketa, biće dovoljno...

Kada sam pitao koje je ekipe trenirao mislio sam u skorije vreme. Mislim da Srbija kao zemlja sampiona, kako se sama prozvala pred proslo evropsko, mora uvek da ide na bar medalju pa da u skladu sa tim i angazuje selektora.
Dodjem sinoc iz Sarajeva i pojma nemam o rezultatu sa Izraelom i upalim SOS kanal kada tamo izjava Milicica koji kaze da ce za reprezentaciju uvek biti tu do kraja karijere i svaka mu cast na tome. U studio SOS kanala je bio neki strucni konsultant (nepoznat mi je covek skroz a nigde mu nije pisalo ime) i kaze ovim recima:

"...ne zelim da budem zlurad ali moram da podsetim na izjave Moke Slavnica nakon naseg debakla na proslom eropskom prvenstvu kada je osuo drvlje i kamenje po Obradovicu govoreci da Srbija igra retrogradnu kosarku, veoma sporu kosarku i da ne smije Srbija igrati na malo poena. E sada ja pitam Moku a kakva je onda ovo kosarka koju je on sa svojim pulenima prezentovao..." mozda sam malo (u rec dve) promasio sta je covek rekao ali ovo je to. Mislim da je ovo najbolje odslikava Moku da je samo hvalisavac i da puno prica i nista vise, bar sam ja takav utisak stekao.
Ako ne podnese ostavku s obzirom da je ovo nas najlosiji plasman ne evropskim prvenstvima jos od 1947 onda taj covek ne samo da je veliki hvalisavac vec nema ni trunke casti i obraza.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2007, 14:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2007, 19:06
Milanko Djeric je napisao:
Citiraj:
Ako iko ikada zovne Stojakovica ili Radmanovica u reprezentaciju za mene je to 0 od covjeka bez imalo autoriteta, kao sto je i sam Slavnic.

Ovakvo tjeranje inata nas je i dovelo tamo gdje jesmo. Na diobu od 13 do 16 mjesta u Evropi. Nesto ne vjerujem da su Gasol, Novicki, Jasikevicijus vece patriote od Stojakovica, Radmanovica, Krstica itd.
Problem je sto se nasim igracima kaze sljedece "Ima da dodjes 21. jula u 9:00 u Beograd i da odradis citave pripreme. Ako neces, goni se". Tako se ne moze razgovarati. Posljedica toga je da sve vise i vise igraca odbija da igra za reprezentaciju.
Ja, recimo, potpuno razumijem Stojakovica. Uostalom, sam je najbolje rekao kad su ga zvali da igra na EP 2005 u Beogradu. "A sta je bilo u Svedskoj? Igro sam kad niko nije htio, a vi ste pljuvali po meni i govorili da nisam Bodiroga!"
Sad, on treba da ima isti tretman ko i Velickovic, da ide na pripreme na kakve ne ide u svom klubu u NBA (a oni imaju 82 utakmice, ovde ih je 5-6), da gine, a poslije, ako se dozivi neuspjeh, za Velickovica svi kazu "ma dobro, mlad je" a po Pedji pljuju i prozivaju ga da ne moze da rijesi utakmicu. I ja bi ih na njegovom mjestu poslo u P.M.
Opet se vracam na primjer Litvanije. Jasikevicijus nije igrao za njihovu reprezentaciju od Evropskog prvenstva u Svedskoj 2003 (gdje je, btw, bio najbolji igrac). Razlozi su mu bili isti kao Pedjini. I niko nije pljuvo po njemu, ostavljena mu je sloboda da se ove godine prikljuci reprezentaciji kad zeli.
ipak mogo da igra. I opet je sve u redu, prikljuci se ekipi i oni osvoje srebrnu medalju.

Ni jedna reprezentacija koja je imala samo mlade igrace nikada nije postigla neki veci uspjeh. Stariji i iskusniji su neophodni. I mora se drugacije razgovarati sa njima, inace cemo otici u P.M. Pa generacije nasih igraca su tako stasavale, Djordjevic, Danilovic, Bodiroga, Rebraca su stasavali uz starije i iskusnije, a ne sami.
Samo se bojim da i sljedeci selektor ne pocne da tjera inat, onda nas uopste nece ni biti na sljedecem EP.

Btw procitao sam sve tvoje postove i apsolutno se slazem sa tobom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2007, 15:44 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2005, 09:32
Milanko Djeric je napisao:
Citiraj:

Evo da i ja tebe citiram.

Ako mislis tako da ides niz dlaku tim igracim znas li sta ces dobiti?!

Kao prvo, nije stvar u patriotizmu, toga nema kod pojedinih nasih igraca, koji se nisu odazvali i iz istog razloga ga ja ne bih zvao.

Kako mislis da naucis ove mlade igrace sa igracima tipa Gurovic, koji 37 minuta igra i citavu utakmicu masi kos i zabija se u odbranu bezuspjesno, a Slavnic to samo gleda sa klupe, dok se za jedan promasaj dere na Labovica kao da je neznam sta uradio.

Evo jedan komentar sa b92, a ima ih dosta dobrih:

"Zorane Slavnicu, kako te nije sramota? Ako se zahvalnost igracu, konkretno Gurovicu, iskazuje zagarantovanoscu igranja bar 37min. po mecu, evo, i ja se odricem letovanja sledecih godina, pa se nadam igranju u kfalifikacijama za EP 2009. Zar se ekipa vodi tako sto se najveci svetski talenti ubijaju u pojam,a Gurovicu daju odresene ruke da roka kao da igra basketicu ispred zgrade, a ne EP? Zar je posteno i pedagoski izdirati se na Labovica i Aleksandrova posle 2min. igranja; zar je strucno Cvetkovica, dobrog sutera, drzati na klupi 3 meca, a nama sut 30%? Zar je takticki ispravno Teodosica seckati i rashladjivati kada udje u seriju? Zar se tako vodi gotovo najtrofejnija i najuglednija reprezentacija na svetu??? Ja sam siguran da ne; a vi???"

btw. Ja ne kazem da je neko kriv u ovoj ekipi, ali Slavnic nema autoriteta da vodi ekipu, a Gurovic nema mozga da bi bio kapiten.
Ovima mladima cestitam na odlicnim partijama koje su pruzili za njihovih par minuta provedenih na terenu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 647  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]