banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 12:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 136 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 26 Jul 2002, 18:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Ja još čekam na prvu ljubav :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jul 2002, 22:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Apr 2002, 01:00
e vader mora da si nesto zgrijesio pa tu prvu ljubav nisi jos dozivio :( :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jul 2002, 09:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Vader, a što čekaš?
Neće ona doći servirana na tanjiru...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jul 2002, 10:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Vader i Najgora nisu dobro shvatili temu. ;)
Prva ljubav se traži, ali đačka, simpatije i to. Ne neka veeelika ljubav, sa sve teškim jadima i šta ja znam. Mada su i te 'početničke' ljubavi teške, na svoj način.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jul 2002, 14:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Blue, otkud znaš? Možda je i Vader mislio na te prve simpatije i tako to... (ali se nadam da nije...)

Najgora se nije izjasnila u vezi teme, pa u skladu s tim može reći da svoju prvu simpatiju viđa ponekad u gradu i taj lik se nije uopšte promijenio, ostao je isti 'dječak'.
Inače, ne kontaktiramo...

Drugi lik, značajan za prvi poljubac je sad mnogo daleko...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jul 2002, 21:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2002, 01:00
Heheh.... Ja sam svoju prvu ljubav nehotice pogodio vazdusnom puskom u glavu. :lol: Na svu srecu bila je velika udaljenost, pa ju je samo okrznulo... Naravno ja sam je poslije tjesio... ;)
Kamo srece da sam je odmah ubio :lol:
Koliko znam udala se i ne zivi vise ovdje...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jul 2002, 09:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
Eh,S tripy,ni manje ni vise - puskom u glavu!?!
Originalan nacin udvaranja! :P :D :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jul 2002, 10:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Poz S tripy ;)
Opasan momak za cure, u pravom smislu riječi. ;) :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jul 2002, 10:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Daje novo znacenje onoj - "oborio je s nogu"! :lol:

"Pomutio joj razum"."Poludila je za njim".
Sad bez ustezanja svako moze da joj kaze da je udarena u glavu. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jul 2002, 11:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2002, 01:00
Drago mi je da me razumjete... :) Ona u pocetku nije htjela da prica sa mnom :) ali kada je "dosla sebi" imala je sta da mi kaze :) A pogodio sam je u resicu lijevog uha :lol: i bilo je krvi i padanja u nesvjest. Ne mogu da zamislim sta bi bilo da je puska kojim slucajem "opalila" 10-ak cm u desno!!! Hodao bih sa jednookom :lol: Dobro, bar bi imao originalnu djevojku :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jul 2002, 19:54 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Feb 2002, 01:00
Moja prva ljubav je bila ona ljubav koja je za mene predstavljala pocetak i kraj svega. Prkosila je svim pravilima i drustvu, i u njoj sam apsolutno bio oslobodjen svakog odmjeravanja gubitka i dobitka. Bio sam za nju spreman da poginem, po trnju ili vatri da gazim. Oh, kako ludo zvuci. Znam da je ona i dalje u ovom gradu, znam da je sa drugim. Normalno ona se promjenila, nekada je bila po nekoj mojoj procjeni kreativna ludjakinja, sad je "normalna". Ja sam i dalje ostao lud. Svaku sljedecu djevojku sam imao kao neku epizodu, samo je ova bila vrijedna prepustanju. Eto, sve ima rok trajanja, na rastanku sam joj iz oka procitao "nikad neces znati srce jedne zene",.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2002, 14:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 22 Jan 2002, 01:00
Divna tema... Vrati me u neka stara, bezbrizna vremena.... Moja prva ljubav mi se desila u 6. osnovne. Stanovali smo u istoj zgradi, samo drugi ulaz. On crnokos, plavih ociju, 2 godine stariji od mene, ja plava, ociju neodredjene boje :), mislim da smo bili lijep par. Mnogi su nam to govorili. Jako sam ga voljela, kao i on mene. Prvi poljubac se desio pred vratima mog stana. Crkla sam od straha, misleci da ce mi svaki tren tata naici :o. Kad me poljubio ucinila sam nesto nerazumno i grozno. Naglo sam ustala (sjedili smo na stepenicama :lol: ) i pobjegla u kucu. Sutradan ga nisam smjela u oci pogledati koliko mi je bilo neprijatno... Trajalo je to tako 4 godine. Znali smo satima sjediti i pricati, svirao mi je na gitari i pisao pjesme. Kad je otisao u vojsku, ja sam morala otici iz BL. Moju postu nije dobio, nije znao gdje sam, nisam znala gdje je.... Prije 2 godine je slucajno sreo jednu osobu koja i mene zna i koja mu je dala moju adresu. Odmah me je nazvao. Nema sanse da iko razumije sta sam u tom momentu osjetila kad sam mu cula glas. Rekao je da me je trazio preko neta, preko crvenog krsta (za vrijeme rata) i sve poznanike pitao, ali niko nije znao gdeje sam nestala. Sve te godine me nije zaboravio i cekao je da se ponovo sretnemo. Ali kako zivot pise i tuzne price, to se nikad nece desiti.

Eto, tako......

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2002, 19:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2001, 01:00
Pa nije valjda sve tako tuzno moja Secret. Zivot je vjerovatno zavrsio jednu pricu i zapoceo drugu. Likovi malo izmjenjeni, drugo vrijeme i mjesto radnje ali i ovaj put vjerovatno sa sretnijim tokom dogadjaja ... ne zelim da kazem sa lijepim krajem jer ne zelim kraj te lijepe nove price.
Ja cvrsto vjerujem da se u zivotu sve desava sa nekim razlogom , tako da nikada nisam puno patila ili bolje reci uopste patila za nekim momcima.
Sve moje ljubavi cuvam duboko u srcu i trudim se da uzivam dok traje.
Mislim da osoba sa kojom sam vec duzi period mog zivota najbolja osoba za mene i da sa prethodnim ljubavima ipak nebi dozivjela ovoliki procvat.

Sve su ljubavi lijepe , nije bitno koja je po redu ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2002, 20:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

SECRET,RASTUZILA SI ME. :cry:

Secret:"Sve te godine me nije zaboravio i cekao je da se ponovo sretnemo. Ali kako zivot pise i tuzne price, to se nikad nece desiti."

Smije li se znati zasto?
Ako vam je zivot pruzio novu sansu,zasto je ne prihvatite?
Da li postoji jak razlog zbog kog se ne mozete sresti?

(Znam da je to suvise licna stvar i unaprijed se izvinjavam ako sam pretjerala sa pitanjima)

I za kraj Balasevic:"Sve prave su ljubavi tuzne..."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Jul 2002, 07:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 22 Jan 2002, 01:00
Da, imamo jak razlog. Nazalost.
Ali, mozda jednom, u nekom drugom zivotu.... Ko zna?

Dobro, nemojte biti tuzni, to mi nije bio cilj :) Tema me samo podsjetila na to kako je bilo divno, krasno.... I opet me navelo na to da razmisljam sta bi bilo da je bilo.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Jul 2002, 14:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2001, 01:00
Citam sve ovo i pocinje prava pjesma na radiu koja mene sada dirnu u srce >>I need your love<< iz filma DUH.

Svako u zivotu koje dozivio pravu ljubav treba da bude sretan jer ...ipak neki ljudi tragaju za ljubavi cijeli zivot i nikada je ne nadju.

Da ventilator to je divna pjesma mada se ja ne slazem sa tim ... ja ipak mislim da su sve prave ljubavi lijepe.
Mada su neke vec odavno prosle uvijek ih se rado sjecamo i mislimo na njih. Kada pogledam unazad onda mogu reci da sam zaista bila sretna jer imala sam par jako lijepih ljubavi, nadam se da su i oni sretni sada jer to zasluzuju svakako.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Avg 2002, 15:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2001, 01:00
moja prva ljubav hehehe je u banjaluci i vjerovali ili ne pretprosle godine smo se slucajno nasli nakon nekih 15 godina!! imala sam sta da vidim, nije se puno promjenio, jos uvijek je lud na svoj nacin, malo odrastao, uspio je u zivotu, bavi se jos istim stvarima i jos me uvijek voli na svoj nacin.. bilo kako bilo, izisli smo 3 puta i svaki put je malo hvalilo da pocnemo nesto :oops:
moram da kazem da se znamo jos kao klinci, isli smo zajedno u obdaniste, stanovali zgrada do zgrade, isli smo cak i u osnovnu skolu do petog razreda i znamo se jako dobro.. bilo mi je jako drago da smo se vidjeli.. povremeno razmjenimo mailove, on je trenutno u sretnoj vezi i drago mi je za njega. eto.. lijepo je imati nesto lijepo za sjecanje.. u svakom slucaju to mi je bio dokaz da ne mora sve da ide do krajnosti da bi bilo lijepo, ovako imam nesto lijepo za zivota, moju prvu ljubav :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2002, 10:43 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Mar 2002, 01:00
Ja pojma nemam gde je moja prva ljubav.

Ebiga to je bilo pre 26 godina.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2002, 23:51 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 31 Jul 2002, 19:34
ohooooooooo

pazi pazi ova mala i prvu ljubav bi unistila................

o mora se nesto preduzeti protiv tako opasnih klinki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

al pazi mala sad na koga naletis!mozda bude malo drugacija tema...

buba sfor switzerland

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2002, 16:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
ne znam za vas, ali ja se cesto zapitam da li se moja prva ljubav nekada sjeti mene i necega sto smo nekada imali...a imali smo puno...i kad prodjem pored nje uvijek me nesto potrese...i pitam se kako se ona tada osjeca...nisam siguran da sam ikada prebolio nas raskid...i dugo sam u drugim djevojkama trazio nesto njeno...a nikada nisam nasao...mislim da bi mi bilo lakse da nije tu u banjaluci i da je ne vidjam povremeno... mozda da je nestala negdje na kraj svijeta...ili da sam ja otisao....mozda to sebi ne zelim da priznam ali osjecaji me i dalje jako drze...tesko ih je potisnuti...a ona...ko zna o cemu misli...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 136 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]