Ovo je vec otislo daleko.
Jedan od argumenata su npr. bezvrijedni clanci promiskuitetne ambiciozne tinejdzerke sa šup-om, koja eto treba da pobije ono sto govore doktori nauka, ljudi koji rade abortuse 25 godina ili ono sto su duhovnici vec odavno 'apsolvirali'. Ne shvatam ljude koji citaju te gluposti.
To su otprilike clanci one vrste koja se moze naci na dr Nenadovom sajtu:
http://www.yusexinfo.com/, npr. "Pas me dovodi do orgazma?", "Imam 65 godina i jos masturbiram?", "Oralni seks - progutati ili ispljunuti" itd itd. I jos jedna stvar sto se tice Ezana, moram samo da ti napomenem, iako ima zanimljivih stvari na onom sajtu, ja ne mogu da dam podrsku jeretickom/inovernom sajtu, stoga moje stavove ne moras da identifikujes sa njima.
Sa druge strane, poslije 100kb napisanog teksta, Ventilator se i dalje vraca na pocetak sa nekim tamo implantacijama u vidu osudjivanja (jer sta drugo preostaje?), pokusavajuci da citira Majku Terezu. Ako se bas toliko primas na M. Terezu, onda bi ti bilo korisno i da procitas sledeci clanak:
http://www.4cbiz.net/svluka/misionar/n3_heroji.htm: Heroji naseg vremena i bog humanitarizma.
Ljudi, mislim da sam sasvim dovoljno do sada napisao i bez dilema izneo svoj stav, zaokruzujuci ga sa svih strana. "Ko ima oci neka vidi" ko sto se kaze, necu ja ovdje da se sa vama prepirem i nadmudrujem.
Ocigledno je da su vasi stavovi - kule od karata, malo 'prodrmani'; vjerujem da ce mnogi koji ovo procitaju (ili su procitali) duboko da se zamisle nad sobom i nad onim sto cine.
Sreca je velika sto nisu svi ljudi indoktrinirani i iskljucivi kao neki odavde, i sreca je sto na vama nije konacna odluka o bitnim pitanjima za nasu buducnost. Ubjedjen sam da ce uskoro da vaskrsne nase Otacstvo, da cemo se ovaj put pokazati dostojni predaka i Tvorca. Nadam se da ce u tom novom Otacstvu zemaljski zakoni biti nepotrebni.
Za sam kraj, saljem vam dvije misli koje su mi se izuzetno dopale, Sv. Filareta Moskovskog:
Onaj ko se bori za pravednu stvar i ko se u Boga uzda moze da pobjedi i mimo ocekivanja, u okolnostima koje ni najmanje ne pruzaju nade za uspjeh.
Ljubi neprijatelje svoje, neprijatelja Bozijih se gnusaj, a neprijatelje Otacstva satiri.