banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 03:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 277 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 17:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Hahahhahahahhahahahhahaah :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 17:40 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2006, 11:53
Pero_Bombas je napisao:
Ja nemam problema sa takvim situVacijama... Cure mi nikad ne prilaze... :lol:

hahahaha
prejako
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2007, 07:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Dec 2004, 11:18
Citiraj:
Škola zavođenja u Moskvi
stana - 19. jun 2007.

U Domu kulture nekadašnje Fabrike kugličnih ležajeva u Moskvi Vladimir Rakovskij drži školu zavođenja koja polaznicama treba da pomogne da osvoje čoveka svog života, piše „Blic”. Šestodnevni kurs devojke plaćaju oko 200 evra, a one koje žele da dostignu najviši nivo i postanu fatalne žene moraju da završe šest ovakvih kurseva, plus dopunske časove „umetnosti zavođenja”. „U zemlji u kojoj hronično vlada nedostatak muškaraca i u kojoj se smatra da je sasvim u redu kada muškarac tuče svoju ženu, to je dobro uložen novac”, kaže jedna od mladih žena koja pohađa ovaj kurs, dodajući da je „konkurencija u borbi za muškarce koji nešto valjaju vrlo oštra”. Zato je škola Vladimira Rakovskog veoma dobro posećena. Mnoge njegove učenice su mlade, pametne i atraktivne - i očajne zato što uprkos svim tim kvalitetima ne uspevaju da pronađu onog pravog.
„Ruski muškarci pružaju tužnu sliku, mnogi od njih nikada ne izađu iz puberteta, dozvoljavaju da ih partnerke izdržavaju i ispoljavaju ponašanje tipično za žene. To ide dotle da glume da ih boli glava kada žele da izbegnu seks”, jadikuje Rakovskij, koji je ranije radio kao psiholog u ruskom Ministarstvu za zaštitu od katastrofa. Njegovi kursevi su, dodaje on, ruska varijanta emancipacije.

U maloj sali sedi 15 devojaka u tesnim mini suknjama, sa kosom skupljenom u rep ili čvrsto upletenom u kike. Preko puta njih, ispred zida prekrivenog ogledalima, stoji devojka u ružičastoj majici, čizmama iste boje i tesnoj suknji na falte. To je Šenja (21), koja je fotomodel i četvrta žena Rakovskog. Dok on predaje teoriju, ona je zadužena za praksu - primenjeno zavođenje. Tako, na primer, uči žene kako da se izazovno nagnu prema muškarcu ili dođu do njegovog broja telefona. „Zamolite ga da vam pozajmi telefon da biste pozvale drugaricu. Tako će njegov broj biti memorisan na njenom aparatu, i moći ćete da ga pozovete kada poželite”, objašnjava ona.

Tu je i trik sa bananom i lizalicom: „Najvažnije od svega je da se oslobodite stidljivosti”, kaže Šenja.

U susednoj sali, njen suprug razrađuje teoriju: „Postoje tri tipa muškarca: mali dečak, koji čitavog života traži mamu, tinejdžer, koji nikada ne sazri i trajno je opsednut seksom, i, na kraju, muškarac koji mora da zadovolji zaštitnički instinkt i zato bira tip Lolite. Tri tipa žene su žena, koja je spremna da zadovolji potrebe deteta u muškarcu i zato je veoma poželjna među malim dečacima, mala devojčica, čije ponašanje odgovara ponašanju petogodišnjakinje, i koja zbog toga budi zaštitnika u zrelom muškarcu, i, na kraju, tinejdžerka, koja je veoma popularna među pripadnicima suprotnog pola iz iste grupe, koji su u potrazi za zadovoljstvom i zabavom”.

Ostalo je jednostavno, tvrdi Raskovskij. Kada žena dobro upozna sva tri tipa, ona prvo treba muškarca koji joj se dopada da svrsta u određenu kategoriju i da primeni odgovarajući model ponašanja. „Važno je da ubedi muškarca da može da mu pruži sve što mu je potrebno, kao da kaže ´ako imaš mene, druge ti nisu potrebne´”, objašnjava on.

„Zahvaljujući Rakovskom, započela sam novi život”, kaže Marina (29), koja je završila tri fakulteta, dodajući da je, pre pohađanja ovog kursa, „sebe u mislima već sahranila kao ženu”.

Znaci da je opstalo toliko tesko prici muskarcu da su skolu otvorili.

Da izdvojim
Citiraj:
Važno je da ubedi muškarca da može da mu pruži sve što mu je potrebno, kao da kaže ´ako imaš mene, druge ti nisu potrebne´”,

Sto bi rekli na audiciji, primiiiiiiiiiii meeeeeeeeeee

Got to pass the test first time, yeah
I know that people talk about me
I hear it every day
But I can prove them wrong 'cause I'm right first time.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2007, 08:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
To je ono mora biti "Dama u društvu, domaćica u kuhinji i kurva u krevetu"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2007, 12:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Pero_Bombas je napisao:
Prije neke dvije sedmice neka cura pridje mom halfu (a ruku na srce, predivna djevojka) i upita ga da se mozda ne zove Mihajlo.
A on, (idiot glupi!) nista nije skontao i gleda u curu, izbeci se i kratko odgovori : ne.
Ona (jadnica, uzdala se u njegove mozdane vijuge) : Paaaa... Onda ce biti da sam pogrijesila...
- Pa, malo je reci da si pogrijesila.

Cura se onako, pogubljeno odmace, usput je pogledala i mene, da nisam mozda zensko u vezi izmedju nas dvojice kad ovaj tako odgovara. C c c
Kasnije mu je doslo iz dupeta u glavu sta je uradio. :)

ili sam ja totalno operisan od detekcije zenskih signala ili to uopste nije bio zenski prilaz u smislu startanja

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2007, 12:56 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2007, 10:05
Tvoje oči mi govore sve, osim tvog imena ... :lol: .

KO BI drugi, nego KOBi ...

Zvezdo znaj, da ludo volim te ...

Vrh

Tema posta: :O)
PostPoslato: 23 Jun 2007, 10:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Feb 2007, 11:47
Znam da cete me gadjati jogutom,paradajizom,toalet papirom i ostalim jestivim i nejestivim stvarcicama ali meni je stvarno bezveze da cura startuje momka :roll: ...Nije mi nimalo "damski"... [-(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jun 2007, 17:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
Ipanema_ je napisao:
ma ajde.. kad vide macana kao tebe, sigurno ce

:P

sto blejis bezze, samo ti zvono fali.... :roll:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jun 2007, 21:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
XentoniX je napisao:
samo ovde mozes vidjeti cure sredom, cetvrtkom i radnim danima kako paradiraju kao da je subota vece...

i sad josh reci da ti to smeta ... gori si od mihajla

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jun 2007, 22:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
eh, daleko od tog da mi smeta, zato i jesam svaku noc u gradu :D :D
no, stvar je u tome da dignu noseve, paraju oblake, umisljaju da su male jebene princezice i da ih niko nije dostojan.. to me vec nervira ..

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jun 2007, 23:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
Da cura priđe momku...mislim da neće ići (bar ne u našoj sredini), čast izuzetcima naravno... :wink:

Bilo bi fino da cure više prilaze muškarcima, :oops: ali tu bi muškarci nekako izgubilu svoju ulogu (džentlmena, jače polovine).... :-? 8)

Po mom mišljenju dovoljno je od cure da "pruži" neki očit znak da je zainteresovana (pogled,pokret...), :o onda muškarcu neće biti problem da "dovrši posao". 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jun 2007, 00:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Imam prijateljicu koja je budiBogsnama...ako joj se neko svidja momentalno pridje - i onda jos svasta prica !!! :lol: :lol: ( ja se stidim za obje u medjuvremenu ) Fakat je nezgodna, iako je inace super i svi je vole...to je nesto neobjasnjivo. :-? Ja nikada nikom nisam prisla i sumnjam da cu.

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jun 2007, 09:07 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
trebace ti :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jun 2007, 09:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
Japanese_rose je napisao:
Imam prijateljicu koja je budiBogsnama...ako joj se neko svidja momentalno pridje - i onda jos svasta prica !!! :lol: :lol: ( ja se stidim za obje u medjuvremenu ) Fakat je nezgodna, iako je inace super i svi je vole...to je nesto neobjasnjivo. :-? Ja nikada nikom nisam prisla i sumnjam da cu.

nemas muda... simple :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jun 2007, 10:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
BSE je napisao:
Pero_Bombas je napisao:
Prije neke dvije sedmice neka cura pridje mom halfu (a ruku na srce, predivna djevojka) i upita ga da se mozda ne zove Mihajlo.
A on, (idiot glupi!) nista nije skontao i gleda u curu, izbeci se i kratko odgovori : ne.
Ona (jadnica, uzdala se u njegove mozdane vijuge) : Paaaa... Onda ce biti da sam pogrijesila...
- Pa, malo je reci da si pogrijesila.

Cura se onako, pogubljeno odmace, usput je pogledala i mene, da nisam mozda zensko u vezi izmedju nas dvojice kad ovaj tako odgovara. C c c
Kasnije mu je doslo iz dupeta u glavu sta je uradio. :)

ili sam ja totalno operisan od detekcije zenskih signala ili to uopste nije bio zenski prilaz u smislu startanja

:lol:

To se nikad nece saznati. Znam da su neki ljudi ( bilo zene bilo muskarci)skloni citanju SVIH signala u pravcu fizicke privlacnosti .

Primjer: Imam druga koji je vozio jednu kolegicu u svom autu. Putovali su iz jednog mjesta nazad za BL. Ona je njemu valjda rekla " kad cemo mi stici nasoj kuci", a on je ovo "nasoj" procitao kao signal da ona zeli da imaju zajednicku kucu ( tako je meni rekao). Vojmja oca.

Ja sam ga samo nako blijedo gledala i rekla " svako tumaci onako kako mu srce zeli" ( posto znam da mu se cura svidjala neko vrijeme)

:-?

Ne mozes vaditi stvari iz konteksta samo zato sto to tebi odgovara.
Meni je mnogo ocitiji znak neki letimicni dodir il iznacajan pogled od bilo kakvih rijeci. Jer se pricati moze i iz zajebancije ili dosade.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jun 2007, 16:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ona je njemu valjda rekla " kad cemo mi stici nasoj kuci", a on je ovo "nasoj" procitao kao signal da ona zeli da imaju zajednicku kucu

Hhahahahahhahaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tako juče lik meni dođe ispred Kastela i pita me: "Jes ti mene sad zvala, vidio sam da pričaš na telefon..." :lol: :lol: :lol: :lol: Drugarice i ja se samo zgledasmo... Nismo se htjele smijati pred njim... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2007, 12:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Sondri je napisao:
To je ono mora biti "Dama u društvu, domaćica u kuhinji i kurva u krevetu"

Све је добро, све док се не помјеша редослијед.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2007, 13:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
I to što kažeš, ja sam poznavao jednu: "Dama u kuhinji, domaćica u krevetu, a kurva u društvu".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2007, 17:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Baš sam sad to htjela napisat... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2007, 19:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
Pero_Bombas je napisao:

dragi @Pero kako mozes lagati, zar se ne sjecas da sam ti JA prisla?!?

.... da se upoznamo :D :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 277 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]