Astor_Piazzolla je napisao:
Revan je napisao:
tomasd je napisao:
I meni je drago sto Srbija vodi ali zar ne bi trebalo da navijamo za nase(btw,takodje Srbi)??
Ne znam šta bi trebalo, ali ja navijam za Srbiju i drago mi je što vodimo.
Da trebalo bi da navijamo za BiH ali svako ima pravo na svoj izbor ...
Ako nista Marija Sestic je banjalucanka !!!!
Ništa gluplje od lažno-primitivnog patriotizma. Sad treba svi po automatizmu da navijamo za nju jer je Banjalučanka? U muzičkom takmičenju najvažnije je da je neko iz Banjaluke?
Lear je napisao:
БиХ је до сада учествовала 13 пута и само су Хари (2006), Дин (2004) и Путници (1999) били боље пласирани него Марија Шестић (2007). У претходним постовима сам објаснио. БиХ не може боље уз постојећи систем гласања, а Србија ће увијек када учествује бити високо пласирана (финале готово увијек обезбјеђено).
Марија Шестић је добро отпјевала, лијепо је изгледала, али против математике се не може.
Што се тиче наше друге Марије, драго ми је да је побједила (већина бањалучана, као и ја, сам сигуран је дала свој допринос у том погледу) и да ће Београд имати прилику сљедеће године организовати Еуросонг.
Baš si ga izračunao. Kako onda pobijedi Lordi prošle godine? Po tom šablonu trebao bi uvijek biti pobjednik isti ili iz iste grupe zemalja što nije tačno. Bih ne može bolje dok grupa ljudi misli da su oni najpametniji i da oni uvijek trebaju birati pjesmu ili kad je takmičenje lažirati da prođe njihov favorit. I kao opet su zadovoljni, krivac je jer su nastupali prvi, pa čudan ukus publike, sve samo ne oni sami i loša pjesma.