prasica je napisao:
Joj ljudi, eno moj buraz ima curu u BG. I to se meni nikako ne sviđa. On je jedan atipični muškarac koji se zaljubi toliko da ne vidi ništa oko sebe,
tako da uglavnom on ide kod nje (ima se, može se). Ona je jednom bila u BL. U posljednih osam mjeseci ako su sastavili mjesec dana (ma ni toliko)

me! Bezveze mi je to. Stvarno, ako ne možeš podijeliti sitnice sa nekim do koga ti je stalo, čemu to? A po meni su sitnice te koje igraju najveću ulogu u bilo kakvom odnosu. Imaju telefon, al nije to TO. Mene strah samo da ga ona ne povrijedi, jer kažem zaluđen je.
Znam za jedan glup slučaj veze na daljinu. Sestra moje prijateljice živi ovdje u BL, a njen momak živio u NS. I tako su se oni viđali povremeno. I onda su na kraju odlučili da moraju bilo kako živjeti zajedno, jer inače varaju jedno drugo !?!!! Ali vole se pa im je bilo žao da to propadne.
Ne znam na čemu su sad. Bezzze.
To je najveca glupost sto se muskarci zalude previse. To je zato sto su mlakonje i onda ih cura voza kao budalu. Ne kazem da treba biti previse ni hladan, ali ako ova veza potraje a ne spoje se uskoro ako ga ona ne nogira onda prozovite mene Vima najvecim konjem sto je ikad postojao.
Jednostavno zenska priroda je takva, sto vise trcis za njom ona je hladnija i na kraju dobijes nogu.
Zato sam ja stekao iskustvo i imam svoj put, nece me vise niko prevariti, ako hoce sa mnom, ako nece, sretan joj put. Nisam vise budala da budem zaludjen pa da poslije patim kao sto sam prije.
Sad to shvatam samo kao nesto sporedno, a ti sto su zaludjeni i sto trce i ispunjavaju zenama sve zelje bice razocarani kad tad.
Zato savjetuj svog brata da ne bude budala jer ce mu biti samo gore, to je 95 posto. 5 posto je da ce nesto biti od toga i da cu ja ispasti konj.