banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 15:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 180 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2007, 23:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Pa to ću i ja pomisliti, ali za za vezu svako voli imati "normalniju" curu! Ne kažem da ona ne treba biti sređena, ali sve u granicama normale! Štikle i kratke suknjice u tom slučaju otpadaju! Ja se osjećam glupo kad izađem s takvom, a svaki klinac bulji u nju i gurka onog do sebe i pokazuje prstom! Tako sam i ja dok sam bio mlađi, vjerovatno! :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Mar 2007, 00:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jun 2003, 10:36
Helena je napisao:
pela, jeste ona luda (nije glupaca) sto se obukla tako kako se obukla..vani je zima, minus ovo ono taj rad...ali nemoj mi samo reci da ces takvu curu pogledati "povrsno" i da se neces zagledati u njene sise, dupe, noge i mozda u sebi pomisliti ako ne i prijateljima prokomentarisati "ja bih ovo mlatio"...Ma da bash...

Sve moralista do moraliste.... 8) Ko bi rekao...

don't u worry, he's gay =)

pella, no offense, ali idi negdje napari ochi :)

moze se nac svakakvih cura, i kurvi, i nevinascadi, i pristojnih, i ruznih, i lijepih, i pametnih, i prelijepih, i prosjecnih, i debelih, i slobodnih :), samo treba znati gdje traziti ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Mar 2007, 00:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
hr: dodji na petak 13 u geto, moci ces lijepo da slemujes sa djevojkama, pa cemo ti naci vec partnera za ples :lol: :lol: :lol:

lisa: pa zadnj 2-3 god manje-vise stalno imam curu :p

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Mar 2007, 00:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Sep 2004, 01:11
Frieda je napisao:
Covjece, izadjem i plesem sama... uzas... Bas su nekad kukavice

pa ne vole ljudi da plešu i to ti je...
nije to stvar "kukavičluka", jednostavno 80% muškaraca ne bi zaplesalo da ih puškom tjeraš.
M i Ž taj ples stvarno različito doživljavaju!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Mar 2007, 00:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
monstrum je napisao:

lisa: pa zadnj 2-3 god manje-vise stalno imam curu :p

Pa šta se onda buniš, već si zaboravio kako je kafendisat s curom s kojom se hoćeš skontat... :lol:
A meni je baš simpatično to skontavanje...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Mar 2007, 00:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Najbolje da plešem!!! :roll: :roll: :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Mar 2007, 00:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
balkanski špijun je napisao:
Frieda je napisao:
Covjece, izadjem i plesem sama... uzas... Bas su nekad kukavice

pa ne vole ljudi da plešu i to ti je...
nije to stvar "kukavičluka", jednostavno 80% muškaraca ne bi zaplesalo da ih puškom tjeraš.
M i Ž taj ples stvarno različito doživljavaju!

Kao i klizanje!!!! Ne mogu da vjerujem!! Samo mi recite šta pederasto ima u klizanju?! Kako mogu skijat? Ja mogu skijat, a oni neće da kližu... Why lord?!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Mar 2007, 07:29 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
monstrum je napisao:
Pa doduse, ima istine u rijecima Tajnice (ili je Tanjica, kako vec)... Sad vrtim film, i skuzim da nisam prisao djevojci, uh, pa sigurno u zadnje 3-4 god. Mislim, nije da mi se nije svidjala ni jedna, nije da se nisam ja svidjao ni jednoj, al eto :) Jednostavno, to je nesto sto NE MORAS, pa samim tim gubis i motivaciju :) A isto znam maaaasu ljudi koji su skroz ok, a sami su. Ebiga, sami kroje svoju sudbu, ako im je stalo da nadju nekoga, naci ce, ma sta im se isprjecilo na putu.
Mada, iskreno, sad kad malo razmislim, kad bih ostao danas single, misa mu, stvarno nikako ne bih imao volje da prilazim nekoj djevojci, da je nasmijavam, da sam sav neki happy, da izlazimo na kavu, slusam neke njenje price koje mi se ne slusaju, ona slusa moje, pa kad se skontamo, prvih mjesec dana upoznavanje, ona tebi prepricava iz zivota, ti njoj... Ma nema boga!

Hahah, gledam ovo i kao da citam sebe...
"Grijesis, ovaj, mnogo grijesis sine" (c) by Sofronije... (ispravljeno zahvaljujuci >Ljudni< )
Tako sam i ja kontao ali definitivno nece biti tako... Ti si samo 2-3 godine u vezi a ja sam skoro izasao iz veze duge 7 godina i 2 dana [ :) ] pa sam na identican razmisljao (i prije izlaska iz veze ali i neposredno nakon)... To sto trenutno nemam volje da ganjam nekoga ne znaci da se ne mogu ponovo davati ali znam da sljedece upoznavanje nece biti problem ako osjetim da je to osoba koja tako nesto zasluzuje. Zato sam se i zakacio za tvoju poruku posto mi se ucinilo da doslovno citam neki svoj stari post :) Bitna je samo volja i odlucnost, plus da ostavis stvari iza sebe i razumno rascistis dvojbe i nedoumice :>

Back to topic:
Ma nema se tu sta mnogo naglabati.
Generalizovanje je klopka, a postavljati pitanja u tom smislu i pri tom misliti na neku ciljnu grupu kao cjelinu nije ispravno.
Da li su svi muskarci svinje: DA i NE u isto vrijeme. Isto vazi i za zene :> Sve zavisi iz kojeg ugla gledas :)

Ako razmisljas zdravo onda ti se takvo pitanje nece ni pojaviti u glavi jer ne postoje krajnje granice, nije sve crno i bijelo pa tako nisu svi gadovi ali nisu ni svi romantici i dobre duse :) To je normalno i tako treba biti.
Mozda da promijenis mjesta gdje izlazis, mozda da promijenis ponasanje (cesto je problem u nama a mi ga ne vidimo i krivimo sve oko sebe) ili jednostavno pustis "stvari" da idu svojim tokom i to je to.

Toliko od mene ... :)

Poslednji put menjao mIRCon dana 29 Mar 2007, 13:37, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Mar 2007, 07:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
pela je napisao:
nije to bas da su svi muskarci kukavice ili sl. npr
ti kad izlazis (80-90% sam siguran) da obuces minic, dekolte do pupka, ne znam ni ja sta. ja ne volim takve cure (ne kazem da nisu dobre ili sl.)

Eto vidis, nisi dobro zakljucio, uopste nisam napucana cura; (Sad ce neko reci da sam neka ruzna pa da zato nece da plesu..., postedite me)

Sondri je napisao:
Možda nije do njih???

Vjeruj mi, jeste. Samo stoje i odmjeravaju...
Ma daj, malo se opustite, nema nista ljepse nego kad momak i djevojka zaplesu. (samo bez dvosmislenosti!)
:P :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Mar 2007, 08:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
:wav: :wav:

U dva dana oko 130 postova i oko 1500 pregleda faking teme
:rr: :rr: :rr: :rr: :rr: :rr: :shocked!: :shocked!: :shocked!: :shocked!: :shocked!:

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Mar 2007, 08:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2005, 05:36
mIRCon je napisao:

"Grijesis, ovaj, mnogo grijesis sine" (c) by Pera Kojot Genije...

E nije!Vec je Pjetao Sofronije (TM)

Nece ti to nikada poleteti...ja cu ti pokazati kako se pravi pravi aeroplan

:D

komentar na temu je :momci,oprezno :lol: :lol:

Slika

Let teachers and priests and philosophers brood over questions of reality and illusion. I know this: if life is an illusion, then I am no less an illusion, and being thus, the illusion is real to me. I live, I burn with life,I love,I slay, and am content.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Mar 2007, 09:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
nikad ples! Samo slamdance, moshpit, circlepiti pogo.
8) 8) 8)
Ali stvarno, ja ne znam da sam plesao, mozda 2-3 puta u zivotu, a i to je bilo 2x na nastupu benda Afrodizijak i negda na nekom rege certu, al tada se svi ljuljuskaju :)
Istina, muskarci ne vole plesati, a meni su plesovi koje danasnja omladina plese stvarno bezukusni, nabijeni gomilom erotskog i bljutavi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Mar 2007, 11:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Citiraj:
"Grijesis, ovaj, mnogo grijesis sine" (c) by Pera Kojot Genije...

Nepažnja prilikom gledanja crtića u mladosti dovodi do raznih poteškoća kasnije u životu. Kako pronaći pile, pitanje je bilo, a odgovor... ;) (ili to bješe epizoda sa malim sinom genijalcem???)

Da se i ja vratim temi: za uspostavljanje prvog kontakta je potrebna dobra volja, međusobna saradnja i podrška. Ono što sam primijetio je mnogo nezrele plahovitosti kod naše raskukane omladine. Svima su svi krivi za sve.

Previše je tu nekih strahova.
Eno, negdje gore piše da neke cure ne smiju podići pogled s poda jer će neki momak da im priđe što je apsolutno grozno. Jer, taj momak koji prilazi je neko sa dva zuba u glavi, krajnje ružan i glup. Inače ne bi ni prilazio. Lijepi su oni što neće da priđu, je li.

Moje iskustvo je sledeće: većina cura gubi svaki interes kada im se priđe. Od svih djevojaka s kojima sam pokušao da razgovaram mogu na prste da nabrojim one koje su to prihvatile. Sve ostale su naglo izgubile svaki interes, kao da imam samo ta čuvena dva zuba, odvratnu pojavu i inteligenciju idiota.

Sad mi ponekad prigovore da sam previše hladan i generalno nezainteresovan. To je rezultat treninga koji sam imao ranije. Na prvi znak usplahirenosti se povlačim, čim ona neće ni da pokuša razgovarati sa mnom opet se povlačim, ako me ne pogleda neću je ni pozdraviti, neću da izgleda kao da maltretiram nekoga svojim groznim prisustvom. Radi se o nezreloj klinki, bez obzira na godine.
Staložene djevojke koje se ponašaju normalno i koje su raspoložene za razgovor rijetko srećem, tim ih više cijenim. Za njih se tu radi o normalnom kontaktu i upoznavanju, a ne o traumatičnom pitanju koje graniči sa nekom život-smrt dilemom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Mar 2007, 11:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2004, 09:35
potpuno se slazem

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Mar 2007, 12:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
matador je napisao:
potpuno se slazem

Sa čim se ti slažeš oko dedino kad je napisano 60 postova pre tvoga :D

mIRCon, ovo da si izašao iz veze nisi morao baš danas napisati kad sam psihički nestabilan, bio si mi uzor, motivacija... blah.

Ljudi ja zaista ne mogu shvatiti o čemu se ovde polemiše. Ljudska priroda je jako kompleksna stvar, i ljudi su jako različiti. Zaista je nemoguće, kao što je već neko napisao generalizovati bilo šta, a pogotovo ovakve stvari. Ne vidim zaista šta je problem u prilasku devojci/momku, to je nešto najnormalnije i dešava se svakodnevno u našoj neposrednoj okolini.

Naravno da je strah od odbijanja daleko jači od želje za prilaskom, ali gledano s tačke ishoda, mnogo se više dobije nakon pozitivnog, nego što se gubi nakon negativnog ishoda... Blue Power Ranger :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Mar 2007, 12:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ja po Marfijevom zakonu sam uvijek naletao na zauzete pa sam odustao! I sadašnjoj curi nisam prišao, nego sam vidio sa se druži s jednom mojom poznanicom pa sam se tu malo raspitivao preko nje, što je po meni dosta uljudnije! Ipak joj je ona rekla nešto o meni! Nemam baš neko mišlenje o curama koje se mogu "smuvati" na prvu ili koje odmah pristaju izaći s tobom, a nemaju pojma ni ko si, ni šta si, samo si im simpatičan!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Mar 2007, 12:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Aham.. Najbolje bi bilo nekako da od sad prvo pišemo "Molbu," po mogućnosti u tri primerka: jednu za nju, jednu za njene roditelje, a jednu za prijateljice. Nakon Molbe, ako nas odbije Žalbu, isto u tri primerka, a ako pristane tada poslati otvoreno pismo sa ključnim tačkama: kada, gde i kako želi da se vidi s tobom, sa naglašavanjem na vreme trajanja. Dodati uz to "predvezni" ugovor kojim se obavezuješ da nećeš praviti nikakve love-based korake u prvih 10 dana. Da li bi to bilo idealno, Sondri ? :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Mar 2007, 12:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2007, 13:48
.

Poslednji put menjao ogledalo dana 03 Apr 2008, 15:52, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Mar 2007, 12:50 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 23 Jan 2006, 17:58
Izvinjavam se na OT ali moram da kazem: avion će poletjeti sto posto!!! :angel: :D :-)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Mar 2007, 12:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dak je napisao:
Izvinjavam se na OT ali moram da kazem: avion će poletjeti sto posto!!! :angel: :D :-)

Manijače!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 180 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]