Eh da i ja ponekad pratim te emisije..o Holivudu i ludim Amerima:))
Skoro je bila bas Hollywood Men, vrlofino su pricali o raznim operacijama kojima s epodvrgavaju muskarci.
Ja sma zaista ZA plast. i estetsku hirurgiju kome treba, npr. korekcije nosa, usiju,silikoni kome trebaju OK, odstranjenje oziljaka..ali ono sto ne treba..samo moze da dovede do goreg.
Evo npr. bas u gore navedenoj emisiji, pricali su o zahvatu produzenja polnog organa, kojeg radi neki navodno super ljekar, radi samo poznatima i cijena je 5-6000$ .
Medjutim tip radi po svojoj tehnici, o kojoj nece da govori, ne da da s e snima zahvat, jednostano pravi s enaj naj...
Ako operacija ne uspije pacijent je svakako duzan da palti pun iznos i sl..
E sad a par slucajeva su govorili o svojim iskustvima nakon neuspjele operacije, covjek place i sa suzam govori kako je posato impotentan, da je to z anjega kraj zivota i sl.
Kako su to plitke glave, msilim ljudi pristaju na tako neke stvari, sami sebi nadaju bol a zasto? nizasto!!
Msilim da su inace muskarci bolesni tj. da imaju neki genteski pormecaj jer svi pate od neke velicine tog svog organa...a ta duzina nema neku preveliku upotrebnu vrijednost..da ne srecem sa teme
Zalosno je kad je covjek iskomplexiran tako tim stvarima...
Liposukcija je osta zanimljiva..ali ja sam jednom pratila na jednoj lokalnoj tv ..snimali su liposukciju kod nas...
Inace nisam gadljiva ali taj zahvat meni bas grozno izgleda, salo se ispumpava gumenim crijevima i odlaze u neke kante...ma ocajno izgleda
A uvijek je tu problem i visak koze, koji onda zahtijeva nove zahvate,doktorima uvijek posla ima