Ja sam radila u par navrata u kucnoj varijanti sebi. A onda me i kuma zamolila da njoj potamnim obrve.
Nije nista strasno.
Nekad davno kad sam to htjela izvesti u salonu svi su mi rekli da se brzo ispire i kako boja blijedi da dobija crvenkasti odsjaj.
Ja sam u kucnoj varijanti koristila mamin Helenton (to nije valjda bas tako jako kao prava farba), tamno smedja boja, a kad sam preselila kupila sam sebi Palette tamno smedju u tu svrhu.
Kako blijedi ne postaje crveno, vec se boja naravno polako ispira, ipak je lice izlozeno, umivanje, sunce, kremice...
Cupanje obrva (sredjivanje, oblikovanje, kako hoces) kosta cijele 2 marke.
Ja licno nisam bila (i to radim sama

), ali znam zbog mame koja mi krv moju popije. Dodje da joj pocupam obrve pa onda cim iscupam 2 dlake kaze da je boli i da je to sve dobro, super je to, sredila sam ih.
Kad ja kazem u redu, nek ti ostane tako, onda ona moli da nastavim...naravno, sve dok ponovo ne cupnem par dlaka, a onda opet misli da je dosta.
Kad sam je zadnji put pitala sto me zahebava, nek fino ode u salon i plati 2 marke, iskreno je odgovorila : "Pa oni me ne bi trpili, cim bih pocela kukati svako malo, izbacili bi me iz salona."
Super stvar kod farbanja obrva je sto ti mogu pofarbati nesto deblje od tvojih obrva (ako imas pretanke), pa sve one sitne i jako svijetle dlacice (koje imamo svuda po licu i inace se ne vide jer su presvijetle) potamne i postanu dio obrva (kad se nakon farbanja sve to fino pocupa i oblikuje).
Ja imam uzasno tanke obrve (po 2 dlake) i onda kad sam farbala mogla sam imati malo deblje obrve.