Сад си ми све рекао!
Па, онда сам ти лоше одговорио.
Имамо ми у РС и у Србији неколицину таквих ликова, истих оних који су убили неколико Цигана у Београду, изболи неколико момака на утакмицама, пребили Јеврејина који је шетао Београдом и сличне ствари.
Словени, који нису хришћани, него се вратили "вјери изворној",
дакако, врло их добро познајем...Нажалост...
Јави се онда организацијама попут *Стормфронта*, *Бијелог поноса*, *Осветничке руке* и сл.
Само како ћеш осталима са форума продати неофашизам ваших *изворних* група, и потписати га под *духовност*, то ми никако није јасно.
А, мени су далеко ближи и дражи људи са ових простора од *браће* Чеха, Пољака и сличних са којима никакве везе ми немамо. Осим што сте били тема за вицеве док сте били под комунизмом и долазили да љетујете код нас.
За нас можете бити само словени који су увијек тежили да буду запад и по цијену губљења националне културе и основног људског поноса.
А да се римокатоличка црква код вас никад није примила како треба то ми је јасно, што показује чињеница да највећи број вјерских фанатика код католика баш потиче из ваших *западно-словенских* земаља.
Ми, и ако смо икад имали неке везе, оне су престале прије неколико стоина година, а Србима у РС фашизам и словенски неопаганизам као идеја се баш нешто и не мили, поготово после искуства које смо имали са фашизмом у 2 свј. рату.
Понекад се питам, хоће ли икад број људи који заиста живе у Бања Луци постовати већину тема на овом форуму, или ћемо увијек *увозити* памет од придошлица и људи који су овај град и државу напустили још прије петнаест година....