banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jun 2025, 23:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 737 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 37  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2006, 18:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
the_grunf je napisao:
Ja uzeo od V@nje u srijedu DVD-ove, juce pogledao zadnju epizodu :)

Pvo sam skontao da si pogledao SAMO zadnju epizodu :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2006, 21:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2005, 10:15
Ma nosio sam serije i na posao pa kada se nista ne radi upalim to i slusalice na glavu :) Sta da se radi :D :D
Inace su mi ostale jos dvije zadnje epizode druge sezone koje nisam dobio i skidam sa net-a webisodes, the resistance. 7 web epizoda koje predstavljaju vezu izmedju druge i trece sezone. Inace ocekujem da treca sezona bude fenomenalna i da nadmasi prve dvije - tako je bar po najavama i intervijuima koje sam procitao (navucen sam, priznajem)

P.S. V@nja, snimio sam serije :)

P.S.S. ljudi, cuvajte dvd-ove kada posudite od nekoga !!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2006, 22:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Imam ja Web epizode, ne moras ih skidati. Prebacicu ti ih kad mi vratis DVDove.

Jos 10 minuta ;)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2006, 23:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Djelovalo mi je kao da je epizoda trajala nekih 45 minuta :)

Razbiše ih ovi Sajlonci ili kako se već zovu, dosta su jači :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 00:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Razbiše ih ovi Sajlonci ili kako se već zovu, dosta su jači

Uzese ih na frku :)

Ostali? Kako vam se cini?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 08:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
mogu vam reci da mi se 1. epizoda stvarno svidja... samom se nadam da se kasnije nece razvodniti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 08:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
nece se razvodniti, serija je iz epizode u epizodu sve napetija

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 09:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Ej...posto sinoc nisam odgledao prvih 20min serije nije mi potpuno jasno ko su oni sto napadaju olonoje i zasto to rade. Aj' ako neko moze da mi objasni :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 10:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Ti roboti koje su ljudi napravili da im pomažu su se isfurali na ljude i ratovali sa ljudima, nakon čega je nastupilo primirje. Ali sad roboti opet napadaju, izgleda da su se dobro pripremili, razbiše ove ljude :)

Svidio mi se govor onog kapetana, kada na ceremoniji penzionisanja Galactike priča o odgovornosti ljudi u svemu tome.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 10:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pripucace i Galactica u sledecih par epizoda, nije ni ona maciji kasalj :)

Citiraj:
Svidio mi se govor onog kapetana, kada na ceremoniji penzionisanja Galactike priča o odgovornosti ljudi u svemu tome.

Adama je meni daleko najbolji lik u seriji. Iz epizode u epizodu je sve bolji i bolji. Vidjeces kasnije :)

Citiraj:
nece se razvodniti, serija je iz epizode u epizodu sve napetija

Ziva istina. Serija je prepuna tzv cliffhangera sto je cini jos interesantnijom, pogotovo za nekoga ko je gleda 'normalno' tj samo jednu epizodu sedmicno :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 15:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
V@nja je napisao:
Razbiše ih ovi Sajlonci ili kako se već zovu, dosta su jači

Uzese ih na frku :)

Za sada su jači, ali kad ovi osposobe staru krstaricu... :)

V@nja je napisao:
Ostali? Kako vam se cini?

Sviđa mi se, stvarno mi je brzo prošao prvi nastavak, jedva čekam iduću srijedu. Izgleda da će biti borbi u svemiru, to volim. Samo, osjećam se malo u zaostatku za vama koji ste već gledali na DVD, a ja gledam ovako 'neupućeno' i tek otkrivam nešto :)

BSE, sad i ja vidim malu grešku u sadržaju, ali nije 'do mene', prepisala sam ga.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 16:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:

Serija je prepuna tzv cliffhangera sto je cini jos interesantnijom, pogotovo za nekoga ko je gleda 'normalno' tj samo jednu epizodu sedmicno :)

hm, ovo je na moj racun ? :lol: :lol: :lol:

Inace pored Adame i onaj njegov zamjenik mi je super lik, bar karakterno. Jeste da pije ko smuk (ko i ne bi kad je sve otislo do djavola) ali kada je trebalo bio je priseban. Jako dobra karakterizacija likova.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 17:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bice borba u svemiru, itekako. Najimpresivnije ce biti one u kojima se i sama Galactica ukljuci.
Citiraj:
hm, ovo je na moj racun ?

Ni najmanje :) I ja sam, kao i ti .. upio je za par dana.

Citiraj:
Samo, osjećam se malo u zaostatku za vama koji ste već gledali na DVD, a ja gledam ovako 'neupućeno' i tek otkrivam nešto

'Normalno' gledanje ima svojih cari. Meni ti hangeri nisu puno smetali, samo sam ubacivao novi DVD :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 23:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Meni se na 15. minutu od pocetka epizode prispalo, tako da nisam odgledao epizodu. :)
Moze li neko prepricati sta je bilo na pocetku, posto nisam stigao na pocetak epizode, i nisam procitao onaj uvod? Kako je sve pocelo...

@the_grunf: Vracaj seriju Vanji. I drugi bi da gledaju. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2006, 07:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Ja cu ponovo da odgledam prvu epizodu prije druge, cisto da mi bude interesantnije. :)

Dopalo mi se to sto je prva epizoda razradjena. Desava se mnogo toga, ali se polako uklapa u neku vecu sliku.

Nije mi samo jasna motivacija tih robota. Ona plavusa rece da se 'djeca covjecanstva vracaju kuci'... jesu li im to kolonije prirasle 'srcu', koji im je?
Doduse, tako se lako izbjegava moralisanje kad je 'kokanje' neprijatelja u pitanju. To su masine koje hoce da ubiju sve ljude, prosto su takve, i treba ih sve unistiti.

I, je l' ta ista plavusa ubila onu bebu iz nekakve samilosti, ili je prosto manijak-ubica?

Ovo su pitanja za ljude koji gledaju seriju polako, pa imaju vremena primijetiti kojesta. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2006, 08:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ako sam dobro shvatio rekla je "djeca covjecanstva" zato sto su ih ljudi napravili
btw Adama je i meni najbolji lik, onako smiren, hrapav glas, cvrsta ruka ma odlican
XO je odlican pogotovo kasnije zbog odredjenih desavanja koja ce njega gurnuti u prvi plan
inace smijesan mi je Gaius Baltar, odlicno glumi poguba :)

borbe u svemiru su pravi okrsaji, uzitak za gledanje i k`o sto vanja kaze kad se Galactica ukljuci sa svojim turretima....ungh!

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2006, 09:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
@the_grunf: Vracaj seriju Vanji. I drugi bi da gledaju.

Ting - ting - ting .. treci ste u redu cekanja :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2006, 13:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vracam V@nji danas, a sto se tice ostalih ako nekome treba neka mi posalje pp i neka kupi cirka 4 dvd-a pa cu ja da mu snimim

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2006, 20:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
blue je napisao:
I, je l' ta ista plavusa ubila onu bebu iz nekakve samilosti, ili je prosto manijak-ubica?

Meni je to izgledalo kao neko 'ispitivanje' ili 'upoznavanje' ljudske vrste, jer ona pita šta je to, i čudi se kako joj je vrat tako slab.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Sep 2006, 09:41 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Citiraj:
Meni je to izgledalo kao neko 'ispitivanje' ili 'upoznavanje' ljudske vrste

Jeste, ali je istovremeno bilo nekako prisno. Nije izgledalo da ona sad nešto mrzi ljude. Mogla je da 'odšarafi' glavu onoj ženskoj koju je uhvatila u krevetu sa svojim momkom, ali je ona napala jednu bebu...
Mislim, meni je cijelo vrijeme bio problem taj motiv napada. Eto, ta ženska-robot nije nešto bijesna, nema neke mržnje u njenom ponašanju (sem kad ubija :D ).

Vidjećemo, tek je jedna epizoda prošla. ;)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 737 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 37  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]