banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Maj 2025, 17:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 52 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Sep 2006, 11:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Sada sam vidio na TV-u da je poginuo. To je onaj sto je snimao dokumentarce o krokodilima. Mislim da su bili na RTL-u ili nov@a-tv... Ako neko zna jel' ga ubio krokodil neka javi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2006, 11:41 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 23 Jan 2006, 17:58
Je li mislis na Steve Irwin-a ili Rob Bredl-a ili nekog treceg?

EDIT:

Ubijen je Steve Irwin od:

Slika

Neka mu je pokoj duši.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2006, 11:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Citiraj:
Raža usmrtila neustrašivog australskog "lovca na krokodile"

STEVE IRWIN, poznatiji pod nazivom "lovac na krokodile", poginuo je u ponedjeljak tijekom snimanja filma o podvodnom svijetu nedaleko obale Port Douglasa u Australiji.

Direktor Australskog ZOO vrta u Queenslandu život je izgubio nakon uboda raže čiji je jedan ubod u prsa bio fatalan za neustrašivog pustolova, javljaju australski mediji.

44-godišnji pustolov Irwin, poznat po nekonvencionalnom pristupu snimanja emisija o životinjama praćenih vrlo zanimljivim i osebujnim komentarima, poginuo je u ponedjeljak ujutro po australskom vremenu u sjevernim australskim vodama kod Cairnsa.

Lokalna policija objavila je da se nesreća dogodila tijekom podvodnog snimanja dokumentarca o životinjskom svijetu koji egzistira na tom području.

Nakon nesreće Australac je helikopterom brzo prevezen u Queensland, no ubod raže bio je na žalost mnogih ljubitelja Irwinovih serijala o životinjama fatalan.

O nesreći je obaviještena njegova obitelj, supruga Terri i djeca, Bindi Sue (1998.) i Robert (2003.), prenose australski mediji.

Ispunjen golemim entuzijazmom za rad sa životinjama Irwin je u Queenslandu formirao manju farmu reptila koje je s vremenom prerasla u Australski Zoološki vrt, glavni zoo centar gdje posjetitelji mogu vidjeti primjerke australskih divljih životinja.

Bio je poznat po specifičnom radu sa zmijama, paucima i krokodilima s kojima je snimio poseban serijal koji je na neki način i donio svjetsku slavu njegovom imenu.

Kao veliki prijatelj životinja i čuvar australske faune Irwin je stekao brojne simpatizere među prijateljima životinja, ali se svojedobno morao suočiti i s jednodušnom javnom osudom nakon što je jednom prilikom hranio krokodila dok je u naručju držao svojeg novorođenog sinčića.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2006, 11:45 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Mar 2005, 11:07
ovaj prvi..ubila ga neka riba...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2006, 11:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Prvi je u pitanju... Steta,bio je zanimljiv iako je nekada bio i pomalo smijesan.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2006, 12:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Šteta. Baš mi je žao lika. Gledao sam njegove dokumentarce. :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2006, 13:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2006, 01:17
Bas sam gledao to kad je sa djetetom prisao krokodilu. Ko bi rekao da ce ga raza usmrtiti, nakon toliki susreta sa krokodilima. :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2006, 13:45 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
sam je to trazio. gledao sam ga kako vitla zmije. lik je lud, ide po onim pustinjama australije, trazi najotrovnije zmije, hvata ih za rep i vrti ih unaokolo. sta drugo reci nego sam je to trazio.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2006, 15:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Super su mu bile emisije. Steta sto je poginuo .. ali cinjenica je ovo sto VeLiKi kaze. Ili je bio komplet lud ili je imao muda velicine kokosovih oraha ..

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2006, 16:03 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Avg 2006, 15:07
Malo je jos takvi legendi!!!

Bices zauvek upamcen od strane naroda srBskog!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2006, 17:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
lik je bio prava legenda. kažu, najbolji poznavaoc divljih životinja u australiji. neka mu je laka zemlja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2006, 17:49 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 12 Jun 2006, 18:41
covjek je bio prava legenda nema sta
neka mu je laka zemlja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2006, 18:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2006, 22:37
a i ne poginuo, sta je sve radio.samo mi nije jasno kako ga je raza mogla ubiti.mislio sam da one nisu agresivne...ocigledno jesu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2006, 18:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Taj lik je mene puno nervirao. Mislim, aj, svaka njemu cast, puno je napravio i tako to al su mu emisije bile... aj necu da serem, coek je umro, pokoj mu dusi, laka zemlja i tako to.
:drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2006, 18:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

boris_wz je napisao:
a i ne poginuo, sta je sve radio.samo mi nije jasno kako ga je raza mogla ubiti.mislio sam da one nisu agresivne...ocigledno jesu...

nisu one agresivne, nista vise od zmija i paukova u svakom slucaju. Neka greska se desila, nesto neplanirano garant, neki jebeno glup propust. i mene interesuje sta se tacno desilo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2006, 18:43 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 23 Jan 2006, 17:58
Bik je napisao:
boris_wz je napisao:

nisu one agresivne, nista vise od zmija i paukova u svakom slucaju. Neka greska se desila, nesto neplanirano garant, neki jebeno glup propust. i mene interesuje sta se tacno desilo.

Raža valjda ima dvije bodlje na repu koje su ujedno i jako otrovne, zarivaju se kao bajonet u meso, tako su se zarile i u njegova prsa, a Steve, kao i obicno, i ako se dobro sjecam, nikad ne nosi zastitnu opremu, a jos se i previse priblizio raži. Uglavnom, umro je i prije nego sto su stigli doktori.

Pozdrav!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2006, 18:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma meni nije jasno kako je doslo do toga da ga raza ubode. Nije on toliko naivan i lud. Neka greska je morala da se desi. A raza bi prije pobijegla nego ubola pa mi nikako nije jasno sta se desilo. Ili je jebeno nasrtao na nju, ili je to bilo u nekom malom bazenu pa nije imala kuda da pobijegne, ili je to bila jedna luda raza :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2006, 19:11 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
to je bila jedna jako nadrkana raza :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2006, 19:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2004, 13:53
Ja mislim kada bi on mogao da bira kako da umre, mislim da bi odabrao da bude ubijen od strane zivotinje!

A jes mi zao lika, bio je simpatican!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2006, 19:42 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Znala sam da ce to biti kad tad. To da je poginuo uopste me ne iznenadjuje. Bio je dovoljno zreo da uvidi sta radi.

Zao mi ga jeste. Ali to uopste nije bilo potrebno. A tako isto zao mi je i ono dvoje sirocadi sto vise nemaju oca samo zato sto im je otac izazivao sudbinu i igrao se svojim zivotom, a i njihovim.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 52 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]