steta sto daphne nij bila

(grrrr ebo te flash

)
bili smo stigmata, Flave, Drigi i ja

prozujala je i pcelica_501
bilo je xtra
na pocetku sam sam stajao ispred boske gledajuci ima li drigija dzanera igdje...a onda vidim nekog tipa koji se izdvaja dimenzijama od ostalih banjalucana (3x3m) rekoh...ovo je Flave

pored njega njegova "ruzhnija" polovina stigmata mi se uchinila visine nekog prosjechnog tazmanijskog skochimisha, ali kad sam se primakao skontao sam da je to samo bila optichka varka

tu je bio najvechi faker grada banjaluke (iz dijaspore)...sve sama mejdan raja...posto je 50% forumasa na okupljanju bilo iz becha odemo u birtiju Wien

pilo se, zaebavalo se itd. a onda je stigmata pozeljela da idemo negdje djuskat....omfg flave u isusovkama, ja se spremio za rock veche, a drigi kao da ide negdje na partiju polo-a...odemo u credo...ono empty da se mozhe igrati mali fudbal (jeste da nema prostora ni za mini golf

) i kazhe drigi da odemo u 011...ono..meni mrak na ochi...ali reko...necem da budem partibrejker

udjem...90% cure (89% kurave) a 10% kvazi mafia tralala, nas 4 uslo oko nas se stvorio zamishljeni krug

jebiga desi se

i cugalo se tu josh malo, i onda je stigmati pocelo da se vrti u glavi (od silnog fenseraja), flaveu se islo kao da bude sa njom vani (izvlakusha da i on pobjegne

) a meni se islo da se nadjem sa zhenom

...elem raspad sistema oko pola 1 ...ali nije moglo biti bolje

drigi je ostao da se opija bat hu fakz d drigi
i za kraj
najsvjetlija tachka okupljanja: GO GO plesachica koja je udarila drigija dupetom u glavu
slike ocekujte kasnije
duzhina posta (c) by ventilator