banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 22:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Jul 2006, 11:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
Bas sam nesto raspravljao sa kolegom, koji tvrdi da je savrseno zdravo skidati stomak trcanjem, ali ako obmotas najlon oko struka/stomaka. Kao to je isti efekat kao da si u sauni? Posto nisam medicinske struke, ne bih znao reci, ali meni se cini da to bas nije zdravo, jer koza ne moze disati a pretjerano se znoji....itd....Dakle ima li ko strucan da mi kaze nesto vise o tome?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jul 2006, 12:19 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Generalno, nije zdravo. Radi bubrega koliko znam.
Ali moje misljenje je da ti od 2-3 pretrcana km nece biti nista.
Ipak, prijedlog je da ovdje potrazis odgovor na to pitanje: http://forum.teretana.net/.
Jako sam skeptican u pogledu misljenja med. 'strucnjaka' koji posjecuju ovaj forum, da bi mogli dati adekvatan odgovor. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jul 2006, 12:39 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Time se gubi samo voda, što nije dobro.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jul 2006, 14:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
Bas sam mislio otvoriti novu temu, al' moze i ova... Naime... U zadnjih godinu dana razvio sam jedan fin poveci stomacic... Najvise zahvaljujuci pivu ali ima tu jos dosta toga... E sad , znam da kad radis bilo koje vjezbe da salo spada ravnomjerno, tj. isti je ucinak i ako radis trbusnjake i cucnjeve, jer se vecini ljudi primjeti da su smrsavili na licu... :oops:
I kazu da se salo sa odredjenih dijelova tijela skida kombinovanim vjezbama i nekim dijetama....E, mene interesuje, kako dovraga da se rijesim ovog bureta?! :evil:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jul 2006, 15:38 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 23 Jan 2006, 17:58
Pokusaj sa preskakanjem vijače svaki dan 10 minuta, Bruce Lee, je sam rekao da je 10min. preskakanja = 30min. trcanja. Prilicno je zabavno a nije toliko mrcvarenje jer se tijelo polako navikava na tempo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jul 2006, 18:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Dak je napisao:
Pokusaj sa preskakanjem vijače svaki dan 10 minuta, Bruce Lee, je sam rekao da je 10min. preskakanja = 30min. trcanja. Prilicno je zabavno a nije toliko mrcvarenje jer se tijelo polako navikava na tempo.

cekaj je l' to ona spaga sa drzacima? mislim, glupo pitanje, ali navijaca - nikad cuo.... :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jul 2006, 19:00 
Majstor
Majstor

Pero_Bombas je napisao:
Dak je napisao:

cekaj je l' to ona spaga sa drzacima? mislim, glupo pitanje, ali navijaca - nikad cuo.... :-?

Nije navijača nego navijačica :D Salim se, u pravu si, na to sam mislio, zaboravio sam kako se kaze kod nas a vijača se kaze tamo gdje sam rodjen.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jul 2006, 19:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Apr 2006, 17:59
Dak je napisao:
Pero_Bombas je napisao:
Dak je napisao:

Nije navijača nego navijačica :D Salim se, u pravu si, na to sam mislio, zaboravio sam kako se kaze kod nas a vijača se kaze tamo gdje sam rodjen.

Vijaca se kaze i u ns :)
Bas bih mogla i ja da se pozabavim njome...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jul 2006, 19:59 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Maj 2005, 12:23
Znam ljude koji su to radili ,al nisu samo stomak motali,nego i butine. Ma ne mozes se prezderavati i ocekivati da ces sa malo vjezbica vratiti liniju, Ja sam skontala da imam neko stvorenje u zelucu,koliko god jedem ,ne prelazim 50kg,sto i nije tako lose.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2006, 09:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2005, 23:54
...svi se prezderavaju i krive pivo za njihove bojlere...pokrenite se ljudi i vidjecete cudo...nema potrebe za nekim rasturanjem od vjezbi vec samo malo pojacajte fizicke aktivnosti i obratite paznju na to sta i koliko jedete...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2006, 10:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma kontas, vjezbam ja, idem na basket, trcim, vozim bajc, cesto i ne veceram..... I spada ono polako... Od kako je prestala zima skinuo sam nekih 5 kila, ali hocu ovog stomaka da se rijesim nekako... U tom je fazon!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2006, 10:47 
Majstor
Majstor

Pero_Bombas je napisao:
Ma kontas, vjezbam ja, idem na basket, trcim, vozim bajc, cesto i ne veceram..... I spada ono polako... Od kako je prestala zima skinuo sam nekih 5 kila, ali hocu ovog stomaka da se rijesim nekako... U tom je fazon!

Pero, predji na stroziji rezim, nabavi si vratilo, instaliraj ;-) ga u sobi negdje kod vrata ili u blizini, i onda se uhvatis rukama, dignes koljena tako da ti natkoljenice budu paralelno sa podom, pustis da ti potkoljenice vise, i onda polako zakreces tijelo u struku lijevo desno, da razvijas citav trbusni pojas.

Druga stvar... hmmm, vidim da ne spominjes da si smanjio konzum piva, a sam si rekao cini mi se da je dosta i od pive. Neke odluke moras preko koljena da prelomis, razmisli o tome.

Poslednji put menjao Dak dana 13 Jul 2006, 10:51, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2006, 17:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
marcus_aurelius je napisao:
...svi se prezderavaju i krive pivo za njihove bojlere...pokrenite se ljudi i vidjecete cudo...nema potrebe za nekim rasturanjem od vjezbi vec samo malo pojacajte fizicke aktivnosti i obratite paznju na to sta i koliko jedete...

naravno da i pivo ima uticaja,em je kaloricno em ta sva silna tecnost ti "razvali" zeludac+sva hrana,slatkisi,obroci u 1-2 ujutro...secer+ugljeni hidrati smrt za stomak,
najbolja dijeta je "katanac na frizider" i mrdni dupe,teretana,trcanje,bazen...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jul 2006, 03:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
Pero_Bombas je napisao:
Bas sam mislio otvoriti novu temu, al' moze i ova... Naime... U zadnjih godinu dana razvio sam jedan fin poveci stomacic... Najvise zahvaljujuci pivu ali ima tu jos dosta toga... E sad , znam da kad radis bilo koje vjezbe da salo spada ravnomjerno, tj. isti je ucinak i ako radis trbusnjake i cucnjeve, jer se vecini ljudi primjeti da su smrsavili na licu... :oops:
I kazu da se salo sa odredjenih dijelova tijela skida kombinovanim vjezbama i nekim dijetama....E, mene interesuje, kako dovraga da se rijesim ovog bureta?! :evil:

RUN LOLA RUN

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jul 2006, 23:34 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Okt 2005, 20:05
Evo recepta koji 100 % funkcionise (meni pomoglo):
posle zime shvatim da sam nabacio pivski stomak i rekoh sebi: "Milioner, ne moze vise 'vako" i svaku vece 250 trbusnjaka i za 25 dana skinem pola. Istina je, ne zaje..vam.
Ali nisam vise radio trbusnjake jer vam je to lose po kicmu. !. Ozbiljno.
Treba raditi grcenja i trcati.

Ako ne bude rezultata ja se odmah ubijem. 0X 8) 0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jul 2006, 01:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Chove i chovuljice, skontao sam da je najbolji nacin za skidanje stomaka izgladnjivanje... za one dubljieg dzepa preporucujem post. U kombinaciji sa baustelom...rezultati su zapanjujuci!!!

P.S. hau d hel se rade grcenja? sta je to? stojis i grcis trbusnjake jel? Ko onaj frik iz policijske akademije? (onaj s velikim pistoljima, sto se dernja)
:-? zasto, ali zasto me tjeras da pisem gluposti?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jul 2006, 18:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Bik je napisao:
Chove i chovuljice, skontao sam da je najbolji nacin za skidanje stomaka izgladnjivanje...

Chovjek zivi da bi jeo.... :lol: Mojne mi te fazone... :D
Dak je napisao:
Druga stvar... hmmm, vidim da ne spominjes da si smanjio konzum piva, a sam si rekao cini mi se da je dosta i od pive.

Nisam smanjio... Cak naprotiv.... :(

Kazu da jedno pivo ima kalorijsku vrijednost koliko dvije sarme.....

Pa sinoc sam pojeo jedno serpu, dvije.... :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jul 2006, 02:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2005, 01:29
Ja znam sta je 100% obecavajuce za smanjenje kila.
Izgladnjavanje i vjezbe.
Ja sam jedno vrijeme bila na dijeti i stvorila zapanjujuce rezultate i to za veoma kratko vrijeme. Naglasavam, veoma kratko.
Jednostavno je: Samo sam doruckovala. Istina je da sam se izgladnjavala ali sam zato za par dana skinula onoliko koliko neko sa "turbo slang" dijetama skine za mjesec dana ili CAK vise.
Ok, mozda ce neko reci da je to jako nezdravo, ali evo prosle su 4 godine i osjecam se odlicno!!! :drinking: Naravno, uz sve to sam radila i trbusnjake. Sto se njih tice bitno je samo malo napregnuti misice a ne grciti se do poda i nazad. Sad ponekad odradim par vjezbica cisto radi kondicije i zategnutosti stomaka. Ali to je jednom u mjesecu (?). ETo, ako imas dobru volju imaces i rezultate. Naravno, ne trebas da budes ovoliko opicen kao ja! Najbolje je imati dva obroka a zadnji prije 18:00.

Smanji pivo, povecaj rum! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

But do not forget what we cannot forgive!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jul 2006, 07:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Citiraj:
Ali to je jednom u mjesecu

Komsinice smanji malo treninge...okopnices.
:wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jul 2006, 07:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Izgladnjavanje i vjezbe.

Najnezdraviji moguci nacin.

Skinuti ono sto se talozilo mjesecima/godinama za par dana .. Nece ici.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]