banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Maj 2025, 19:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 40 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Jun 2006, 22:44 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Feb 2006, 17:03
NACIONALNI STROJ je napisao:
Robben,Petkovic i sudija su nam dosli glave ........tim holandije je jedna velika nula izgleda da smo igrali samo protiv Robbena i petkovica koji nam je sjebo koncepciju i totalno krivo postavio taktiku i izveo pogresan tim ,i na kraju sudija koji je navijao za holandane ....zasada obala slonovace i argentina su po meni najveci favoriti u nasoj grupi

E moj nacistu, sada ti je i sudija kriv :lol: Ti do podne mrzis sebe, a od podne citav svjet :lol: Stvarno si bjedan. Uvjek neko mora da bude tebi neko kriv za neki srpski neuspjeh. Tako ti je u Sportu. Dobro je Srbija odigrala utaknicu tu nema sta da se kaze. :D Ali tu mora malo biti i srece iznanja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jun 2006, 22:49 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 08 Jun 2006, 17:53
Suljo ne prozivaj coveka,tvoji se nisu ni kvalifikovali na sp,pa tako da nemas pravo diskutovati na ovu temu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jun 2006, 23:17 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Maj 2006, 22:10
Mislim da je iskljuciva krivica za poraz u tome sto je stavio Nenada Djordjevica na desnog beka, koji nije izasao na vrijeme, da bi Roben upao u opsajd zamku!!! Da je ostavio Duljaja na beku i Koromana od pocetka, drugacija bi prica bila sigurno!!! Sam nas je Roben pobedio!!! Nesmijemo kriviti sudija za nasu losu igru, jeste on pri kraju utakmice sudio vise protiv nas, ali netrebamo da trazimo u tome uzrok poraza!!! Nadam se samo da kad se vrati Vidic, kada odbrana bude kompletna, i kada svako bude igrao svoju poziciju, da cemo mozda smoci snaga da pobjedimo ili bar odigramo nerjeseno sa neuvjerljivim Argentincima!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jun 2006, 23:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
Van Damme je napisao:
da cemo mozda smoci snaga da pobjedimo ili bar odigramo nerjeseno sa neuvjerljivim Argentincima!!!

Sa Argentinom tesko da nam odgovara nerijeseno. Jer cak da Argentinci izgube od Holandije kao mi, slabe su sanse da cemo mi OS dati 3 gola vise, pa da time ostvarimo bolju gol razliku.
Maloprije sam gledao intervju sa Petkovicem - malo djeluje pogubljeno, ali nagovijestio je da bi reprezentacija mogla startovati sa drugom postavom protiv Argentine. Ne znam jedino da li se pravi naivan ili covjek ne zna sta bi rekao jer ga je Van Basten porazio u ovoj utakmici. Dakle, nije bilo ni Holandija - SCG 1:0, ni Roben - SCG 1:0
nego Van Basten - Petkovic 1:0.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jun 2006, 23:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Dec 2005, 17:43
Čak i poraz od Argentine ne znači definitivan kraj, ako Obala Slonovače pobjedi Holandiju. Međutim, ni pobjeda ne znači prolaz.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jun 2006, 23:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Nisam čitao sve ali pošto pominjete sudiju...i komentatori na HRT-u su pred kraj utakmice rekli da je suđenje pristrasno, na stranu Holanđana.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jun 2006, 23:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Draco_Malfoy je napisao:
Dakle, nije bilo ni Holandija - SCG 1:0, ni Roben - SCG 1:0
nego Van Basten - Petkovic 1:0.

Pa dobro, i šta sad?
Uvijek se desi da jedan trener postavi bolju taktiku od drugog, ništa novo. Holandija nije ništa bolja od SCG i to je pokazalo drugo poluvrijeme, izgubili smo zbog lošije taktike i nešto straha u prvom poluvremenu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jun 2006, 01:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Nije Van Basten uradio nista spektakularno da nadmudri Petkovica... Jednsotavno je imao Robena na terenu i to je to. Ostali Holandjani su bili daleko ispod prosjeka, a sa igrackim potencijalom koji ima Van Basten bi morao da ima daleko bolju igru...
Takticki nadmudriti protivnika ne znaci ocistiti kompletnu lijevu stranu napada i ostaviti Robena da petlja sa loptom dok ne nadje poziciju za centarsut ili ulaz u sredinu. To je cista improvizacija. Pa vezni red mu je bio totalno neiskoristen. Van Bomel i Koku se nisu vidjeli na terenu...
Prije ce biti da su se nasi uplasili, jer kao sto rekoh prvi put igraju pod opterecenjem da moraju nesto da naprave. Tokom cijelih kvalifikacija igrali su rastereceno kao da nemaju sta da izgube. Otud Najd nije bio uobicajen agresivan jer taj covjek nema velikih internacionalnih utakmica i ne zna koliko je njegove agresivnosti prema protivniku spreman da tolerise Merk. Otud i Djordjeviceva uplasenost od Robena i greske i tu je doslo do prevage...

Inace Merk nije bio na nivou. Previse je nasjedao na veliku reputaciju koju uzivaju Holandjani. Recimo da Roben iznudi prekrsaj i zuti karton za Gavrancica u situaciji kad dosta sudija ne bi svirali ni prekrsaj, a na drugoj strani za puno ocitiji prekrsaj nad Koromanom ne svira nista. Ne kazem da je to uticalo na konacan rezultat, daleko od toga, krivi smo sami, ali Merk nije bio na nivou koji se od njega ocekuje...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jun 2006, 06:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Apr 2006, 16:34
Sami smo sebi krivi zaista ali da sudija tog kalibra bude pristrasan...
2 zuta kartona nam covjek dade bezzze.Nisam vjerovala da ce se to desiti.

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 12 Jun 2006, 10:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Citiraj:
Nije Van Basten uradio nista spektakularno da nadmudri Petkovica... Jednsotavno je imao Robena na terenu i to je to.

I ja kažem. Kakav crni Van Basten. Da smo imali boljeg igrača na desnoj strani, sve bi im palo u vodu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jun 2006, 10:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Tekma je bila dobra,jednaod boljih do sada.

SCG je mogla pobjediti ali nisu iskoristili sanse,dok Holándani jesu.

Mladan Krstajic je jednom u toku cjele tekme preso polovinu svog terena, i to je kostalo SCG pobjedu. To je bio kljucni trenutak tekme,Roben je to kaznio.

Ali jos nista nije gotovo,moze u grupi jos puno toga da se desi.

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jun 2006, 11:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Lear je napisao:
Čak i poraz od Argentine ne znači definitivan kraj, ako Obala Slonovače pobjedi Holandiju. Međutim, ni pobjeda ne znači prolaz.

Znaci, jer bismo tad u medjusobnom odnosu bili losiji od Holandije. Tako
da cak i da holandija izgubi sljedece 2 utakmice (a mi izgubimo od argentine) opet mozemo biti maksimalno treci.
Ni nerijeseno nam ne znaci puno, jer cisto sumnjam da mozemo pobijediti obalu slonovace sa vise od 2 gola razlike.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2006, 16:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Znaci, jer bismo tad u medjusobnom odnosu bili losiji od Holandije.

Međusobni odnos ne znači ništa. Prvo se gleda ukupna gol razlika, pa onda gol razlika unutar eventualne grupe timova sa istim brojem bodova (i ukupnom gol razlikom), pa onda broj postignutih golova (ukupan), pa onda broj postignutih golova unutar grupe, pa tek onda međusobni susret.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jun 2006, 17:06 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Dec 2005, 17:24
Banjalucki_Behar je napisao:
Tekma je bila dobra,jednaod boljih do sada.

SCG je mogla pobjediti ali nisu iskoristili sanse,dok Holándani jesu.

Mladan Krstajic je jednom u toku cjele tekme preso polovinu svog terena, i to je kostalo SCG pobjedu. To je bio kljucni trenutak tekme,Roben je to kaznio.

Ali jos nista nije gotovo,moze u grupi jos puno toga da se desi.

mali iako navijas za BIH moram da priznam da si u pravu.Kad je Mladja izaso na njihovu polovinu odma smo popusili bezvezan gol. prije tog gola imali smo dve,tri opasne kontre i to nas je kostalo da smo primili gol.Igraci su mislili da mogu olako da daju gol. Al nema veze bice bolje. 8)

Vrh

Tema posta: Re: Hm...
PostPoslato: 12 Jun 2006, 19:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Harvester je napisao:
Citiraj:
Znaci, jer bismo tad u medjusobnom odnosu bili losiji od Holandije.

Međusobni odnos ne znači ništa. Prvo se gleda ukupna gol razlika, pa onda gol razlika unutar eventualne grupe timova sa istim brojem bodova (i ukupnom gol razlikom), pa onda broj postignutih golova (ukupan), pa onda broj postignutih golova unutar grupe, pa tek onda međusobni susret.

PA svejedno - to opet znaci da cemo morati dati vise od 2 gola razlike Obali Slonovace da budemo sigurni da u toj klimavoj situaciji ne zavisimo jedni od drugih u ionako sicusnim detaljima.
6 bodova je ono na sta se treba ici, ili se odmah spremiti kuci. Jedan smo kiks propustili i dopustili, tako da nema vise sta da se kalkulise.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jun 2006, 11:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Vidic povrijedjen, sad smo pukli!

Ova zemlja nikad nijeigrala na duge lopte, imamo dobre veznjake, i nema potrebe da se tako igra.
Zato Stankovic nije ni dolazio do izrazaja, i jos neki.
Mislim da nije dobro igrala odbrana, osjeti se nedostatak Vidica, i mislim da se moralo agresivnije igrati u tom segmentu, a Robena i Persija je trebalo napadati cim predju polovinu terena, a ne cekati da prime loptu na 30 metara od gola.

Koroman je treba poceti, a smjesan je bio Petkovic sa N. Djordjevicem.
Duljaj je ipak dobro odigrao, dok je Nadj, kao sto sam nekoliko puta vec rekao, sa svojim "srcem na terenu" vise smetao nego igrao.
i posljednja stvar, jeste li primjetili koliko nije bilo dobro onaj prvi pas nakon osvojene lopte kod naseg sesnaesterca?
uzmemo loptu, odjednom nasih trojica na lopti, i niko ne odigra dobro taj pocetni pas.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jun 2006, 11:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Dec 2004, 11:18
Najlošiji fudbal smo igrali od svi reprezentacija koje su igrale do sada.
Ali neka im ,nek lupe još jedan pečat u pasošu i nek se nose u 3pm. i njihova igra.

Got to pass the test first time, yeah
I know that people talk about me
I hear it every day
But I can prove them wrong 'cause I'm right first time.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jun 2006, 12:40 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Sep 2005, 15:12
Mislim da je ova utakmica pokazala koliko su u stvari nasi fudbaleri, pogotovo u zadnjoj liniji, SPORI.Upravo na brzinu Robena nam je Holandija zabila gol i stvarala pometnju u odbrani. Ne pratim mnogo SCG fudbal, ali Basta je po meni igrac za poziciju uz desnu liniju, Duljaj za Nadjevu u centralnom dijelu(Nadj je isluzen igrac, ne moze vise trcati i boriti se onoliko koliko reprezentacija to zahtjeva, nekoliko je puta ispao iz igre da nije znao gdje se nalazi, srecom su Holandjani vracali loptu nazad), a Koroman mora igrati od pocetka, taj covjek ima srce ko' kuca i motiv do neba.
Problem je defanzivna i neinventivna sredina (bar u ovoj utakmici). Stankovic i Djordjevic sa mnogo defanzivnih zadataka, Dragutinovica po boku nigdje bilo nije, mislim da bi na toj poziciji trebao biti Krstajic, pa to je jedna od odlika njegove igre.
Cini mi se da je Savo dobro igrao, onako kako se od njega i ocekuje, primao loptu, gradio se, dodavao (ne kazem da Zigic ne zasluzuje sansu), ali mislim da Kezman nije u formi i da bi Ljuboja protiv Argentine trebao dobiti sansu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jun 2006, 12:47 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Sep 2005, 15:12
I malo o sudiji. Sudija nije razlog zbog koga smo izgubili. Nije pogresio sto je Koromanu dao zuti,vec zato sto ga nije pokazao i holandjaninu zbog starta. inace, mislim da je sudio ziheraski, sjeckao igru i cak se uplasio, sto bi mogla biti posljedica utakmice LS, Milan-Barcelona. Od jednog sudije kao sto je Markus Merk, se ocekuje da osjeti tok igre, sto on ovaj put nije uradio.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2006, 01:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
6 bodova je ono na sta se treba ici, ili se odmah spremiti kuci. Jedan smo kiks propustili i dopustili, tako da nema vise sta da se kalkulise.

Naravno, ali sad je trenutno nerealno očekivati da pobijedimo Argentinu. Mislim, prema prikazanoj igri protiv Holandije, ali ko zna kako će oni naši manijaci da odigraju. Možda ovaj put mi prvi zabijemo golčinu, to sve mijenja.
Elem, htio sam reć, pošto se međusobni susret ne gleda, mi i u slučaju poraza od Argentine imamo teoretske (ali vrlo male) šanse za prolazak u drugi krug (potrebno je da Obala slonovače pobijedi Holandiju, a izgubi od nas, uz pobjedu Argentine nad Holandijom i sve to naravno uz povoljnu gol razliku).

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 40 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]