E .. a jel' znate na koga on to misli ?
procitajte ovo:
mirko:
Nažalost,
zbog problema sa strujom u toku prethodne noći server na kome se drže forumi je izgubio pojam o tačnom vremenu. Sada je datum sređen.
Izvinjavamo se svim posjetiocima foruma.
[ Poruku promijenio/la: mirko dana 15.05.2002. 10:43 ]
--------------------------------------------------------------------------------
Vader:
Zahvaljujem u ime posjetilaca
--------------------------------------------------------------------------------
gorann:
Ne odgovaraj sam sebi.Problem je u tome sto ti sam sebi pises na LJES i sto sam te raskrinkao,pa si brze bolje obrisao moju temu.Koja podlost o pokvarenost Dozivio si sramotu.Ipak te neko i licno poznaje,Toliki perverznjak da se krije iza suknje i svojih izmisljenih ventilatora,carolija ...Htio si dobiti na vremenu.Kazem ti da se mogu registrirati pod drugim imenom i raskrikati te do kraja.Ipak je neko mozda navracao na Forum.Izgubices i zadnjeg posjetioca i ostati sam u svom sobicku sto i zasluzujes.Sasvim mi je svejedno za moju temu.Ionako si postao samo ti i tvoje drugo "zensko"ja kao i na drugim ogavnim temama.
Pravi perverznjak koji svoju zivotnu neuspjesnost kod djevojaka lijeci na Forumu,pokusavajuci obmanuti nekog prijavljenog.Sa mnom to ne ide,a na tvoju zalost i drugima(koji su bili naivni)otvorio sam oci.
gorann:
Ovo gore odnosi se na Mirka.
banjalucanka:
citat: ...... [(ono sto je goran napisao, necu da ponavljam)]
ili mozda mene kritikujes posto sam ja mirko
nick:
mirko, ili ko li si vec i sta si, kako te nije samo sramota obmanjivati ljude? vi's kako te je covjek procitao stidi se svojih godina !
mIRCon:
Heh ...
gorann:
1. da nisi mozda mislio na mene .... mirko nema veze s tvojim lupetanjem .. (mirko i mIRCon nisu isti karakteri a ni iste osobe)
2. sizofrenija je teska bolest, razumijem te
3. profulao si temu, neoj lupetati dalje, rijec je o datumu
Sto se datuma tice, sinoc sam gledao i vidim nesto mi "nije sve cisto"

) sad je ok ... gadna ona kisa i grmljavina bila ..
Toliko od mene ...
----------------------------------------------------------
I sta sad covjek da kaze na sve ovo
Gorane, ne znam sta da mislim o tebi ... da li si toliko pogresno sve ovo shvatio pa si pomislio da se neko ovdje zeza i registrovao se 1000 puta i prica sam sa sobom ili da mislim da si ozbiljno bolestan i patis od teske bolesti, sizofrenija, urota itd ..
Pogledaj film blistavi um ... probaj se konrolisati ..
Pozdrav od mIRCona, ventilatora, mirka, carolije, bluea, jacka itd.. (tj. pozdrav od mene .. vidis kako si me samo skontao, a taman sam mislio da doguram do 3000 sa svojim registracijama i da se raspisem po svim temama da misle kako ima mnogo ljudi)
Boze sacuvaj ........
Toliko od mene ...