banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 00:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 88 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 24 Mar 2006, 13:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
'glamour' igor frizer,dj.djakovica12-hiseta,458429tel

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Mar 2006, 13:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Gade mi se ti, umišljeni "modni frizeri" koji za istu stvar uzimaju 8 puta više para. Ne mogu da vjerujem da njih stvarno neko posjećuje. I ovdje je bio neki Željko, kao vrhunski frizer, pa je pobjegao u BL - mora da je to taj.
Za mojih par dlaka na glavi ovdje bi svi uzeli 7km, lopovluk. Zato idem kod rođakinje i ponesem joj kilu narandži :) (ne u kuću, ima salon :) )

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2006, 01:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
Moj frizer je najbolji frizer na svetu! Definitivno i neopozivo tvrdim :D !
Elem, imam neukrotivu kosu ( Ostra, jaka dlaka, gusta... ma uzas jedan) i nema gde nisam bila, Banjaluka i okolna mesta, Beograd (neke kao "proverene" salone isprobala), reklamirani Exlusiv u Prijedoru... :silly: :rr:
I kod svakog frizera odem jednom-dva puta,vidim se u ogledalu sa svih strana i blejeci klimam kada mi kao objasnjavaju sta je gde i na kom pramenu naglaseno i istaknuto :Fade-color ,zaprepastena platim :shocked!: i kidam,dakle levo, sto dalje od tog salona :rainbowafro: .
I tako sledeci put cekam neku preporuku drugarice isl. osoba i opet isto... :crybaby:
Dok jednog dana nisam otisla kod frizera za koga sam i ranije cula da super izvuce kosu kada fenira,a kod koga se šišao moj tadasnji decko. I tako ja listam casopise sa frizurama,reda radi (kontam "...kao da ce ovaj znati da me osisa tako,ali 'ajde.") i pokazem mu neku sliku. Baci on dva-tri pogleda na sliku i pocne da me sisa i osisa me covek identicno (samo bez sisaka jer sam tako trazila). Platim lepo 15 Km (slovima = petnaest konvertibilnih maraka :D ) za pranje,šišanje i feniranje i prvi put u zivotu izadjem presretna iz fizeraja.
Najbolje je bilo sto sada mogu sama da obikujem frizuru jer mi je kosa lepo uistanjena obicnim makazama, niz dlaku, a ne nekim trimerom ili efilirkama...pre nije bilo sanse bez feniranja da je dovedem u red.
Necu da ga reklamiram, ja samo izarzavam svoje zadovoljstvo :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2006, 08:48 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Mar 2006, 13:26
Pa reci sad kad si vec pocela ili posalji PM. Ajd budi drug :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2006, 13:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Poslala :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Apr 2006, 19:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
HugoLina je napisao:
Poslala :wink:

a šiša li on bradu? moram malo da je sredim ... bezuspješno apelujem na aždajicu da provjeri, tako da, ako neko zna nekog dobrog bricu, neka javi. ovde ili na PM, svejedno.

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Apr 2006, 20:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

paaa, ne znam. On sam sebi stilizira bradu uvek na neki novi fazon (cak i farba nekada),ali mogu da ga pitam jel radi i drugima,pa ti javim :wink:
Taman sutra idem kod njega na friz - konacno, da sredim ovu svoju grivu malo!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jun 2006, 14:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
HugoLina je napisao:
Moj frizer je najbolji frizer na svetu! Definitivno i neopozivo tvrdim :D !
Elem, imam neukrotivu kosu ( Ostra, jaka dlaka, gusta... ma uzas jedan) i nema gde nisam bila, Banjaluka i okolna mesta, Beograd (neke kao "proverene" salone isprobala), reklamirani Exlusiv u Prijedoru... :silly: :rr:
I kod svakog frizera odem jednom-dva puta,vidim se u ogledalu sa svih strana i blejeci klimam kada mi kao objasnjavaju sta je gde i na kom pramenu naglaseno i istaknuto :Fade-color ,zaprepastena platim :shocked!: i kidam,dakle levo, sto dalje od tog salona :rainbowafro: .
I tako sledeci put cekam neku preporuku drugarice isl. osoba i opet isto... :crybaby:
Dok jednog dana nisam otisla kod frizera za koga sam i ranije cula da super izvuce kosu kada fenira,a kod koga se šišao moj tadasnji decko. I tako ja listam casopise sa frizurama,reda radi (kontam "...kao da ce ovaj znati da me osisa tako,ali 'ajde.") i pokazem mu neku sliku. Baci on dva-tri pogleda na sliku i pocne da me sisa i osisa me covek identicno (samo bez sisaka jer sam tako trazila). Platim lepo 15 Km (slovima = petnaest konvertibilnih maraka :D ) za pranje,šišanje i feniranje i prvi put u zivotu izadjem presretna iz fizeraja.
Najbolje je bilo sto sada mogu sama da obikujem frizuru jer mi je kosa lepo uistanjena obicnim makazama, niz dlaku, a ne nekim trimerom ili efilirkama...pre nije bilo sanse bez feniranja da je dovedem u red.
Necu da ga reklamiram, ja samo izarzavam svoje zadovoljstvo :D

Gdje shisha taj? Evo, ja sam zarasla u kosu.... Chak sam pochela i sa pravljenjem dredova... :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 88 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5

Sva vremena su u UTC [ DST ]