banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 22:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 01 Feb 2006, 14:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Maj 2005, 14:29
lako je se nama dogovorit, al sta ce ovi jadni ljudi sto ovde cekaju, zedni informacija...
Ne bojte se ljudi, vi racunajte, da ce igre biti, nevazno kolko ekipa dodje...skontacemo vec nesto,nije problem...
I uplata nece biti veca od 25 KM.
I zavrsicemo turnir do kraja...

:wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Feb 2006, 14:26 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Apr 2005, 11:34
Slazem se da tako uradimo!!!
Najbolje reshenje :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Feb 2006, 17:10 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 03 Jan 2006, 14:27
Evo da prijavim jednu ekipu iz Doboja:

Ekipa: Neda nam mama
1. Hunter
2. Neo_Piroman
3. PetaQ
4. SKA
5. b00n

Mozda ce doci do izmjene u ekipi, ali uglavnom ova ekipa dolazi. Nista, onda, ako mora turnir cemo zavrsiti do 18.00 i na autobus. Vozdra

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Feb 2006, 18:16 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Dobro!
Ovaj, sto se tice Tempestovih pravila, ljudi u Derventi se ne slazu s tim da se ne smiju kupovati itemi za druge heroje...ne zele tako igrati...
Pa da vas pitam, kako bi bilo da izmjenimo to pravilo, pa da se slobodno razmjenjuju itemi i kupuju za saigrace?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Feb 2006, 18:23 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 18 Jan 2006, 15:25
Za tempestova pravila mi je svejedno igrajte kako hoćete meni je svejedno jedino mi je važno da tamo stignemo! I ova ekipa NE DA NAM MAMA nije 100% sigurno da ćemo doći imamo ozbiljnih problema oko dogovora i ostalog!!! Ako ne budemo dolazili ja ću vam javiti u petak!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Feb 2006, 18:36 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 18 Jan 2006, 15:25
Ako mi dođemo biće prejako! Ali nemate brige svejedno će ja mislim biti 3 ekipe iz doboja ili dvije! Ako dođemo turnir je naš (nadam se da se neću pokajati što sam ovo reko :sad1: ) Ja imam jedan predlog da sve pare idu prvom mjestu šta mi imamo djeliti odf 75 KM mislim glupo je a nama košta samo karta u jednom pravcu 6,5 KM znači to je ukupno 13 KM nikako se ne isplati!! :roll: :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Feb 2006, 18:47 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jan 2006, 13:34
shnja je napisao:
Sad sam razgovarao sa gazdaom igraonice i on kaze da njemu odgovara
da od ukupnog iznosa para pola ide igraonici a pola ide za prvo drugo i trece mjesto.Znaci ako bude 6 ekipa(mozda i vise) to je 150 marki,a pola od toga ide igraoni a pola za mjesta.To je jedino rjesenje sto sam uspio dogovorit sa gazdom ali nama je igraonica slobodna ujutro od 9.00h do 18.00h zato pozurite da stignete sto prije da pocnemo sto ranije i da se to zavrsi do 18.00h
Sto se tice -sm to neci biti potrebno jer cemo uspjeti da zavrsimo do 18.00h zato se potrudite da sto prije dodjete da prije pocnemo.

Iz Dervente ce vjerovatno biti 3 ekipe al ce 2 ekipe 1000% igrati.U petak cemo znati koliko ce biti ekipa,a i vi okacite ako bude dolazila ta 4 ekipa ili ako bude josh nekih izmjena.

poz 8)

recimo mi pobjedimo na turniru ,, i od 150 KM dobijamo 50 a drugo mjesto 25 a igraonica 75 ,, kako smo mi na koristi kad svako od nas mora platit 13 km za karte i jos 5 za turnir. Znaci das 18 dobijes 10 ,, gdje to ima :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Feb 2006, 18:50 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jan 2006, 18:43
I ja sam za to da nagradu dobija samo prvo mjesto eventualno i drugo
a trece cvoka i mars kuci

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Feb 2006, 18:51 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jan 2006, 13:34
shnja je napisao:
Dobro!
Ovaj, sto se tice Tempestovih pravila, ljudi u Derventi se ne slazu s tim da se ne smiju kupovati itemi za druge heroje...ne zele tako igrati...
Pa da vas pitam, kako bi bilo da izmjenimo to pravilo, pa da se slobodno razmjenjuju itemi i kupuju za saigrace?

Ma normalno da cemo igrati tako da se mozemo friendu item kupovat. Ma pustite vi Tempestova pravila on je cudan dechak :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Feb 2006, 18:55 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 13 Avg 2005, 09:39
Jebiga tako su igrali ovaj poslednji turnir u srbiji, a oni su za nas u doti isto sto i u warcraftu. Ali nema veze,
promjena pravila: pooling ce biti ogranicen na 3000 zlata po heroju!
Sto znaci da ekipa ne smije kupiti saveznickom heroju iteme ukupne vrijednosti vece od 3000 zlata. Nadam se da sada nece vise biti problema.

I jos nesto, ne isplati nam se ovo sa samo 75 maraka u nagradama, mnogi nece da idu uposte, pa ako nekako mozes samo da nam uzmes 10 kompova, ili nesto da iskombinujemo da bude veca nagrada, samo prenosim sta drugi kazu, ja bih dosao i ovako.

Poslednji put menjao Ttempest dana 01 Feb 2006, 19:07, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Feb 2006, 19:00 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Jebiga nismo mi srbija :) :) :)
Ipak, kad neko zaradi pare, moze sa njima da uradi sta hoce, tako bi trebalo biti :angel:
Dobra je ideja da samo prvo mjesto dobije nagradu, kad je ionako malo para...
A to nam i skracuje vrijeme turnira, jer ne moramo igrati za trece mjesto...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Feb 2006, 20:42 
Pripravnik
Pripravnik

Ova gore navedena ekipa je u raspadu, pola likova nece doci tako da i ja nemam ekipu a i roditelji me koce, jbg. bice jedna ili dvije ekipe iz Doboja.Tako da i ja ne dolazim.
Sada nagrade i pravila uopste nisu vazni, taj pooling i sranja, ostaviti za neki drugi put. Sada je najbolje doci i malo igrati onako zajebancije radi, a pravi turnir u koji ce biti ukljucena i Bijeljina i Banjaluka, ako treba nek traje dva dana, da se odrzi sada u aprilu. Nadam se da ce i nagrade tada biti pristojne,
mnogim ce se isplatiti da dodju i da se bore za nesto, a ovako kao sto sam rekao bice 4 ili 5 ekipa na turniru, tako da to nije ni priblizno turnir.

P.S Radicu mama ti je rekla da ce te pustiti najvjerovatnije sada u aprilu, ali treba i april docekati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Feb 2006, 10:54 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Stvari su se mnogo zakomplikovale...
Kazete ne isplati vam se...a ko vam garantuje da cete osvojiti turnir :) :) :)
Ako ispadnete prije finala, isto vam je...A sta bi ja trebo reci, ja dolazim iz Zagreba, karta mi je 30 KM, a i jos jedan igrac iz mojeg tima dolazi iz Doboja, ni njemu se ne isplati.... :)

Ali jos uvijek se stvari mogu srediti...
Mozete doci onako iz zajebancije, da igramo, ako hocete,dodje nekoliko vasih igraca, zauzecemo igraonicu i igrati cijeli dan, onako bezze, ako vam odgovara, ali to je jedna od neisplativijih opcija(sto se tice putovanja)...za vas...

A mozemo srediti sa gazdom nekako, da platimo onoliko koliko turnir bude trajao...sto manje igramo, manje ide gazdi...hahaha
Ako bude 4 ili 5 ekipa, turnir bi trajo najvise 10ak sati...ako nagovorimo gazdu da uzima pola marke po satu, to je 10h x 10komp = 100h, po pola marke, najvise 50 maraka od uplate..., ili jos manje ako prije zavrsimo(a vjerovatno cemo prije zavrsiti)...
Sta velite na to?jos cete moci kuci onim busom u pola sedam...
sve se moze srediti...

Poslednji put menjao Muzevir dana 02 Feb 2006, 13:53, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Feb 2006, 13:07 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

A sta kazete da igramo ovako, posto stvarno treba puno vremena...
Kolko god da bude ekipa, igramo na ovaj nacin:

Igra svaka ekipa sa svakom, i onda na kraju ko ima najvise pobjeda, dobija pare, i kuci...eventualno da se odigra jos jedna partija ako dodje do istog broja pobjeda...
Grupe su predugacke, a necemo izgleda ni imati toliko ekipa, taman cemo brzo zavrsiti, vi cete moci ici kuci u 18.30, necemo morati dati puno za igraonicu, znaci bice i lijepa nagrada...

kako vi hocete.Ako nista, dodjite kao sto je ovaj gore rekao, da igramo iz zajebancije...ako vam se dolazi...
ne znam stvarno, nemam vise ideja...
poz

P.S.I molim vas da do veceras odlucite definitivno dolazi li iko, i koliko vas dolazi, jel pravimo turnir ili igramo samo onako, i to javite ovdje na forum...
hvala

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Feb 2006, 20:27 
Pripravnik
Pripravnik

Ne vjerujem da ce iko iz Doboja doci, ovo oko turnira se skroz zakomplikovalo, izgleda nista do aprilia. Vozdra

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2006, 09:31 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Ok, turnir je otkazan, nema od njega nista....
Nikad vise necemo pravit turnire, pa tako ni u aprilu nece biti kod nas turnira...tako smo se dogovorili.
Jebiga stvarno nije do nas, nego gazda sere, sta mi tu mozemo...

Ako hocete, uvijek ste dobrodosli da dodjete da igramo onako, bez obaveza, cega god hocete, war3, ili dote...
Ali prvo javite, NE NA FORUM, nego na broj telefona 062/133-031.
poz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2006, 10:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 20:17
E jbt ga pa nista onda april mada meni nekako odgovara posto sam juce sjebo nogu i jedva da se i najmanje oslonim na nju ali svejedno bih bio na turniru ovako cu mirovat citav vikend...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6

Sva vremena su u UTC [ DST ]