banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 23:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 40 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 16 Dec 2005, 02:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
ne kontam ... sta fali djevojkama od 20-22 god ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Dec 2005, 09:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
Gazda je napisao:
ne kontam ... sta fali djevojkama od 20-22 god ?

falimo im mi stari konji od 30-ak godina....... :lol: :lol:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Dec 2005, 11:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
nisam ja toliko star :) one su za mene taman :) a sve mi se nesto chini da ce tako zauvijek ostati :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Dec 2005, 13:30 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 15 Jul 2005, 22:07
I_am je napisao:
eee, moja sestra ima 20 i izlazi tamo. toliko o nepustanju :lol:

Pa punoljetna je, ne kuzim sto je nebi pustili?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Dec 2005, 22:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
navodno ne pustaju mladje od 25 ..sto mi s eu neku ruku i svidja 8) mada je realnost drugacija. Bila sam na otvaranju, i akze na ulazu imate li pozivnice, vip, tamo vamo fazoni....a potom nas pet preko 25 ..povika:zar ti mi ne licimo na vip? :lol: tad sam bila i nije mi s enesto posbno svidjelo, pogotovo sto stoji gazda ovog kafica, gazda onog kafica.. :-? pozeriii.... i cice u crnom i zlatnom..."trazim badzu sa mercom da ga uhvatim" ili ti transplantacija kapa u hotel bosnu. No mozda ima i prendosti jer su sobe bar blizu :lol:
I mana je nizak strop, a samim tim i ventilacija...a za to stojanje u redu ..uzas :-?
a kad je cijelo drustvo za...ajd progutacu i to :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Dec 2005, 23:08 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
ja tek napunio 24 pa me pustili a nije me niko ni pitao za licnu. to je laprdanje oko nepustanja ovih i onih

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2005, 04:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:00
Ukratko - kome se svidjao Kapo svidjece mu se.
Sto se mene tice ovo je jos jedno razocarenje, standardna BL prica: ventilacija - nula,
guzva - katastrofalna, pola grada hoce da stane u jedan klub a da ne pominjem sto je u pitanju primitivnija polovina,
muzika - jadost, kombinacija klupske muzike i "etna" kako ga oni nazivaju, drugim rijecima pokusavaju chobani da slusaju "taj" house al ne mogu da izdrze citavo vece pa moraju povremeno da se oporave uz "milozvuke" Seke Aleksic,
likovi koje cete sresti - uobicajene shumske face obucene u D&G sa pijace, pri cemu nemaju ni 10 km u dzepu a poziraju kao da su vrh vrhova. A i oni koji imaju su tragicno komicni.

Prema tome, nista novo u gradu.... 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2005, 05:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2004, 06:30
vecheras sam bio prvi put u padrinu. shto se tiche raje nemam pojma jer u 3h nije bilo nikoga
sho se tiche enterijera malo je reci da mi deluje jeftino

i da

pa nisam skontao gde je wc, kad sam krenuo morao sam pishati vani (ili ti pishkiti za one koji se vredjaju) :wink:

ps blago recheno bio sam cuga :drinking: :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2005, 13:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
The Godfather je napisao:
helena ....Nefo je na ulazu .pa ti vidi sad... :lol: :lol:

ajme!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Dec 2005, 13:09 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Nov 2005, 22:50
skuba je napisao:
Sto se mene tice ovo je jos jedno razocarenje, standardna BL prica: ventilacija - nula,
guzva - katastrofalna, pola grada hoce da stane u jedan klub a da ne pominjem sto je u pitanju primitivnija polovina,
muzika - jadost, kombinacija klupske muzike i "etna" kako ga oni nazivaju, drugim rijecima pokusavaju chobani da slusaju "taj" house al ne mogu da izdrze citavo vece pa moraju povremeno da se oporave uz "milozvuke" Seke Aleksic,
likovi koje cete sresti - uobicajene shumske face obucene u D&G sa pijace, pri cemu nemaju ni 10 km u dzepu a poziraju kao da su vrh vrhova. A i oni koji imaju su tragicno komicni.

Uuu trule price,majko...Kako vam vise nije dosadilo da vrtite ono standardno "fenseraj,pozeri,mamini i tatini sinovi,bla bla bla"?! :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Dec 2005, 13:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Ja izlazim u disko u Vericima.Nema dalje.Piva taman kakva treba,iz gajbe.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Dec 2005, 18:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

ring je napisao:
skuba je napisao:

Uuu trule price,majko...Kako vam vise nije dosadilo da vrtite ono standardno "fenseraj,pozeri,mamini i tatini sinovi,bla bla bla"?! :roll:

Boze kako glup post. Pa nema tu sta da dosadi ili ne, kad je tako nazalost. Po tvojoj "logici" bilo kakvo cinjenicno stanje posle odredjenog vremena treba da se prestane komentarisati na isti nacin jer to "dosadi" ????? Komentar jeste truo jer je i stanje takvo, jbg.

I usput nemam ja nista protiv fenseraja, naprotiv, volio bih da nam je drustvo mnogo vise "fensi" ali jel ti hoces da kazes da su ovi likovi fensi??? hahahaha za to treba imati i stila i mozga a ne samo kesha (pri cemu kao sto rekoh mnogi od njih nemaju ni kesh)

(da ne bude nesporazuma - nemoj da mislis da sam ja neki chupavi klosar u kariranoj kosulji)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Dec 2005, 14:06 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 10 Apr 2005, 14:38
padrino je nula koliko je prozivan samo,prvi put u subotu sam bila i onoliko cekanje je stvarno sramota,ali sam samo cekala da vidim sta je?!

ako se klub pravi novi,mislim da treba i malo veci prostor za ovoliki grad,jer se zna da ce svi na jedno mjesto,a sto se tice enterijera,to je jedna velika 000000,samo rupa prekrecena i par stolova bez stolica,sa par separeova koji je jedan ove subote bio popunio i nas predsjednik Dragan Cavic sa svojim cuvarima?!

sto se tice ljudi necu nikoga da ponizujem,svi smo mi isti,svi su standardni iz kapa ali ima i drugih,jer za sada samo pustaju starije kao iznad 25,mada se mogu naci i ispod,kao naprimjer poznate manekenke koje imaju vip karticu,koju su dobile na otvaranju,ali to nema veze sto one imaju 18?!

wc je nula,nista sredjen,on je na ulazu na desnu stranu kada ulazis u klub-do garderobe;

muzika je nula,sve neki miksovi,remix,grcke,ma nista.

jedina pozitiva je da mozes kao covjek ostaviti jaknu,kaput sta vec nosis da se ne nosi unutra da ne drzis,a neko je rekao da je dole guzva sto nije istina,jer dvoje izadju dvoje udju,tako da dole nema guzve,samo ispred hotela i kada udjes u hotel,tj. ispred dvije cekaone.MA UZAS

P.S.svako ima svoje misljenje :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Dec 2005, 15:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Apr 2004, 12:13
Tipicno mjesto za mutante koji su progutali po jedan kolac pa su svi u slicnoj pozi,a sto se tice mladi manekenki to su ti kao mladi fudbaleri Ljubica iz Prnjavora,muzika pristaje uz tamosnju atmosveru i da je ugase isto bi bilo,i naziv mu odgovara sve kum do kuma a i kesa gori.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2005, 04:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2004, 01:39
Evo ja iz Padrina i mogu vam reci da je bilo iznenadjujuce dobro...muzika stari dobri hitovi tipa "neko te ima nocas" od Van Gogh-a i to live verzija...opsta euforija zavladala...pa "ti nisi Julija..." od Partibrejkersa...pa EKV...i onda ga prebaci na trenutne svjetske hitove...ma ludilo...bas sam se izgotivila...cinjenica jeste da je bila guzva u pocetku ali poslije... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2005, 13:07 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
ja ne znam o cemu ljudi pricaju. ja tamo nisam vidio statista. mozda zato sto ja ne dodjem kada se sminkeraj gura na ulazu. ja dodjem poslije kad nema nikoga na ulazu. (oko 2, pola 3). dole bude fino popunjeno. muzika bude ok kako Dasha kaze, konobari brzi i ne varaju :).
meni je ok.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2005, 14:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 19 Jul 2001, 01:00
dasha je napisao:
Evo ja iz Padrina i mogu vam reci da je bilo iznenadjujuce dobro...muzika stari dobri hitovi tipa "neko te ima nocas" od Van Gogh-a i to live verzija...opsta euforija zavladala...pa "ti nisi Julija..." od Partibrejkersa...pa EKV...i onda ga prebaci na trenutne svjetske hitove...ma ludilo...bas sam se izgotivila...cinjenica jeste da je bila guzva u pocetku ali poslije... :D

Jap, sinoc bi neobicno dobro. Citava diskoteka pjevala.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2005, 15:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

hmm, ako je tako bilo onda se mozda nesto i promjeni, mozda su i gazde cule lose glasove kojih je, cinjenica je, bilo mnogo vise nego pozitivnih nakon otvaranja, ajde vidjecemo...
Mislim, paribrejkersi i ekv su ipak "radikalni rezovi", doduse po mom misljenju nisu uopste za klupsku varijantu tog tipa ali ipak bolje to nego kombinacija domaceg folka, grckih remixa i nasih prepevavanja. Bar ce isfiltrirati neukus ako tako nastave......

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2005, 16:40 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Dec 2005, 17:24
Tomo_Sokota je napisao:
Ja izlazim u disko u Vericima.Nema dalje.Piva taman kakva treba,iz gajbe.

uuu pa ti si blizu mene!!!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2005, 19:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2004, 01:39
skuba je napisao:
Mislim, paribrejkersi i ekv su ipak "radikalni rezovi", doduse po mom misljenju nisu uopste za klupsku varijantu tog tipa ali ipak bolje to nego kombinacija domaceg folka, grckih remixa i nasih prepevavanja. Bar ce isfiltrirati neukus ako tako nastave......

Znas kako koliko sam ja skontala pustaju sve vrste muzike, provuce se i pokoji narodnjak :-? ...ali sta da se radi :D , prosle subote su me (pozitivno naravno :D ) iznenadili pa pustili Prodigy -"smack my bitch up", te neke stare rock hitove...ma bitno je da je atmosfera dobra...i sto kaze mangia oko 2-2/30 je taman gotiva smanji se i guzva pa...sve u svemu meni sinoc bi bas dooobro... :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 40 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]