banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Maj 2025, 18:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 79 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 17 Nov 2005, 13:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
Ljubicic nije uspeo

u odlucujucem mecu za prolaz u polufinale I.Ljubicic je izgubio od D.Nalbandiana 2:6 ; 2:6

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Nov 2005, 14:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Al baš ga je zgazio Nalbandian!!! U prvom setu vodio 5:0 i servirao i onda jedini Ljubin gem za pohvalu, ostalo sve ne servis!!! Ona druga grupa je puno zanimljivija, Gonzalesu je pripisan Agassijev poraz al je dobio Puertu i danas igra protiv Gaudia za prolaz u polufinale, dok je Davydenko siguran! Po prikazanom očekuje se Federer-Nalbandian finale!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Nov 2005, 15:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2005, 18:41
uh, ebo te sramota
2-6 2-6
za ne povjerovati

Horoskopski znak, pravi veseljak,
srecna zvjezda vodi mene, volim pjesmu, vino, zene!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Nov 2005, 19:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2004, 19:53
nije mu išlo nikako, ah šta ćeš ka te neće onda neće

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Nov 2005, 19:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Daleko je i dogurao

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Nov 2005, 22:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
prepuk'o je i fertig...steta....

ima jos finale sa Rusima...

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Nov 2005, 22:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
razbio ga Nalbandian ko picku, a komentator na HRTu, jadnice, svaki put kad Ivan dobro odigra ponada se da ce okrenuti mec. Najsmjesnije mi je bilo kad je gubio 5-0 i poentira, a komentator procvjeta.

Ebi ga, nije ga islo, sta ces.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2005, 09:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Zato je Zimonjić kralj u polufinalu!!! On i Leander Paes iako su izgubili od najomrženijeg teniskog para, braće Brayan, osvojen jedan set u tom meču odveo ih je u polufinale!!! Poslije finala US Opena smiješi mu se i finale Mastersa jer je u odličnoj formi kao i Paes! Od Brayana su izgubili u 3 teška seta, 2 tie break-a!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2005, 16:57 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Nov 2005, 18:44
za sondria:
tebi je ljubo izgleda trn u oku?vidim da znas dosta toga o tenisu,onda isto tako znas da svaki igrac u prvih 30 koji se vise posveti igri u paru moze dobiti bilo koji par na svijetu!zato zimonjic kralj?ma daj!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Nov 2005, 16:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2005, 18:41
na znam gdje bih moga ovo napisati ali kad vidim da smo vec skrenuli sa teme, tj. ne prica se o Ljubicicu vise, da i ja nastavim ovdje....
pogledah justros finale, i mogu reci da sam se iznenadio dobrom partijom oba igraca, mec je vrhunski i trajao je oko 4 i pol sata ako se ne varam...
stvarno vrhunski tenis, i btw jako mi je drago sto federer nije pobijedio iako je imao mec u rukama.

Horoskopski znak, pravi veseljak,
srecna zvjezda vodi mene, volim pjesmu, vino, zene!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Nov 2005, 16:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

a nek je i on nesto izgubio vise....35 meceva bez poraza.... :roll:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2005, 14:36 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Okt 2005, 18:04
Cuo sam da je rodjen u bl , da li je to istina ?

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2005, 14:42 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Feb 2005, 16:46
Citiraj:

Ne samo da je rodjen u BL,tu je i odrastao poceo se baviti tenisom,u BL su mu Djedovi rodjeni i pradjedovi,recimo njegov djed je radio sa mojim na zeljeznici Ivo Ljubicic(po njemu je Ivan i ime dobio),a otac njegov je sa mojim starim radio u Energomontu u BL,ali kad je rat poceo covjek je otisao odavde i napravio to sto je napravio...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2005, 21:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Rs-Clan je napisao:

da je rodjen u Sarajevu il' Mostaru il' lupam...sva bi zvona zvonila odakle je a nasi majzeci niko da ga spomene...
neki dan na BHT1 komentar je '' plasirao se za masters..bla bla....tako da ce rodjeni banjalucanin da prvi put.bla bla.....''

i oni to isticu a mi mishevi nista

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2005, 13:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
Ljubicicu svaka cast za sve sto je napravio u ovoj sezoni pa tako i na mastersu mada je steta sto nije otisao dalje ali sta da se radi , takav je zivot. U svakom slucaju sezonu zavrsiti na 9 mjestu je veliki uspjeh. Svaka cast !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2005, 13:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

sikman je napisao:
Banjalucka skola tenisa postoji,ma koliko to nekome smesno delovalo.Igrom slucaja poznajem po malo tu scenu,pa mislim da sam bar delimicno kompetentan da pricam o tome.
Ne znam koliko je Ljubicic naucio u BL o tenisu,medjutim povratkom Bojana Vujica (jednog najboljih BL-tenisera) i njegovim angazaovanjem mislim da je ucinjen velika stvar.Svoje iskustvo (i pozitivni i negativni deo) veoma uspesno prenosi na mlade i uz njega stasavaju neki novi klinci koji bi mogli danas-sutra da zasijaju na teniskom nebu.
Trebali bi upamtiti ime Tijana Zimonja,devojcica od nepunih 13 godina (izuzetnih predispozicija za vrhunski tenis 172 cm visoka,veoma pokretljiva i neverovatno meke ruke),koja velikim koracima grabi napred.
Zatim ima tu jos 2-3 decaka koji mnogo obecavaju i koji bi uz postojeci talent i dobar rad mogli daleko da doguraju.

Meni je smijesna prica o banjaluckoj skoli tenisa... necu imena da navodim ali ko vodi tu skolu ljudi iz borca mladosti ha ha ha .. ja znam mnogo djece (igrom slucaja) koji su bili i nazalost samo ce ostati veliki talenti, a znas li zbog cega !?!

Zbog banjalucke skole !!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2005, 15:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
Nadam se da nam moderatori nece zameriti sto smo na temi o Ljubicicu krenuli nekim drugim smerom,jer celo vreme se radi o tenisu.

A_P,
znam,veoma dobro znaqm zasto ti mladi talenti propadaju,a to nema veze sa strucnim ili ne strucnim radom,nego pre svega sa finasijama.Dok su klinci jos mali (znaci 12-13 godina) jos se nekako i moze,medjutim problemi nastaju posle kad treba maximalno da se radi i da se ulaze.
Roditelji Mihaela Stiha (verujem da ga se jos mnogi secaju) su izracunali da im je trebalo 1´000 000 dolara dok je stigao do finala Vimbldona.
Kazimo da je kod nas ta cifra mnogo manja,medjutim za mesecni trening jedne ili jednog 13-14-ogodisnjaka treba mesecno oko 1 000 maraka,na tu cifru treba dodati oko 300 maraka za potrosni materijal,zatim kondicioni trener i psiholog,pa i dodatni casovi engleskog jezika,medjutim ako se zeli uspeh onda je potrebno ucesce na turnirima,a to iziskuje sledece troskove pocev od puta,pa hotel i to sve duplo (igrac i pratioc)

Znaci za jedan dobar i kvalitetan rad potrebno je godisnje oko 70´000 maraka,medjutim teniser se ne postaje za godinu,nego je potreban visegodisnji rad (5-6 godina) pre nego se pocne vracati ulozeno.

Sad kad se to sve lepo izracuna pitanje je ko moze u jedno dete da ulozi 350 000-400 000 maraka.

A sto se tice strucnosti,veruj mi da imam dete koje se bavi tenisom da bih ga poslao u BL da trenira,jer sam imao priliku da vidim kako rade u mnogim zemljama,izmedju ostalog imao sam priliku da posmatram i kako se radi u kampu Nika Pilica.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2005, 15:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

sikman je napisao:
Nadam se da nam moderatori nece zameriti sto smo na temi o Ljubicicu krenuli nekim drugim smerom,jer celo vreme se radi o tenisu.

A_P,
znam,veoma dobro znaqm zasto ti mladi talenti propadaju,a to nema veze sa strucnim ili ne strucnim radom,nego pre svega sa finasijama.Dok su klinci jos mali (znaci 12-13 godina) jos se nekako i moze,medjutim problemi nastaju posle kad treba maximalno da se radi i da se ulaze.
Roditelji Mihaela Stiha (verujem da ga se jos mnogi secaju) su izracunali da im je trebalo 1´000 000 dolara dok je stigao do finala Vimbldona.
Kazimo da je kod nas ta cifra mnogo manja,medjutim za mesecni trening jedne ili jednog 13-14-ogodisnjaka treba mesecno oko 1 000 maraka,na tu cifru treba dodati oko 300 maraka za potrosni materijal,zatim kondicioni trener i psiholog,pa i dodatni casovi engleskog jezika,medjutim ako se zeli uspeh onda je potrebno ucesce na turnirima,a to iziskuje sledece troskove pocev od puta,pa hotel i to sve duplo (igrac i pratioc)

Znaci za jedan dobar i kvalitetan rad potrebno je godisnje oko 70´000 maraka,medjutim teniser se ne postaje za godinu,nego je potreban visegodisnji rad (5-6 godina) pre nego se pocne vracati ulozeno.

Sad kad se to sve lepo izracuna pitanje je ko moze u jedno dete da ulozi 350 000-400 000 maraka.

A sto se tice strucnosti,veruj mi da imam dete koje se bavi tenisom da bih ga poslao u BL da trenira,jer sam imao priliku da vidim kako rade u mnogim zemljama,izmedju ostalog imao sam priliku da posmatram i kako se radi u kampu Nika Pilica.

Apsolutno si u pravu sto se tice finansija ali i kada bi ih bilo banjaluci "treneri" mogu djecu da treniraju najvise dok ne napune 14 godina (eventualno 16) a poslije im treba neko mnogo bolji i iskusniji ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Nov 2005, 02:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ako se ne varam u petak počinje finale Davis kupa!!! Hrvati favoriti po svim kladionicama i forumima i to rezultatom 3:2, zamisli! Niko ne daje šanse Ančiću da nekog pobijedi!!! Smatra se 2 pobjede Ljubičića i pobjeda u parovima, a Mario pušiona!!! Tradicija izjednačena, međusobni omjer 12-3 za Hrvate al Slovaci nikad nisu izgubili na svom terenu, biće žestoko! HRT prenosi sve mečeve!!!

Beck - Ljubičić 1-2
Hrbaty - Ančić 2-3
Hrbaty - Ljubičić 0-5
Beck - Ančić 0-2

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 79 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC [ DST ]