banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Maj 2025, 00:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 171 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 23:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2004, 19:50
Mocca je napisao:
Ne bih komentarisala ubistvo, ne znam likove, ne znam kako se sve desilo...
Ali....da meni neko namjerno ubije psa...i ja bih pucala na njega.

posto zivimo sa ovakvim shvatanjima i pogledima i ja cu poceti nositi pistolj. ajde da ubijamo za zvaku, pa da definitivno motzemo reci da zivimo na divljem zapadu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 23:27 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Jul 2005, 15:45
Boa, tebi su pas i zvaka ocigledno isto...pa, ti sad meni reci kakva su to shvatanja...a meni je pas dio porodice,a za nju bih ubila....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 23:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
mocca, a da ti nisi stariji pavic, registrovao se na forum???

isuse budale....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 23:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
zoof je napisao:
COCO je napisao:
Goran cupo? Pavic mladji?
Ja izgleda ne znam nikoga u ovom gradu :oops: Bar od tih poznatih,pošto vidim da ih većina poznaje...

Ocito niko ne zna ni tebe.. samo uzivaj za svojim monitorom :lol:

vidis ti zoof ovog COCO...sram ga bilo...pa zar da ne zna ko su goran ili pavic?!? :roll: :roll: :roll:
zoof, da li si svestan koliko ti je primitivan ovak komentar???

sta, svako ko ne zna te likove je zatucani, nepismeni seljacina ....
zar ce merila vrednosti ljudi postati poznavanje gradskih huligana, ulicara i mafijasa???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 23:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Srecnom, (valjda) nema puno takvih koji misle kao ti, Mocca...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 23:41 
Početnik
Početnik

...decki i curice ili sta god...
roditeljima te epitete, slobodno...
..ja i ne ocekujem da veci dio mladih u ovom gradu voli pse i smatra ih porodicom...sreca pa imate Viki Miljkovic, Titanium,Kajak, kafe u parkicu, gluvarenje i sl....fuck the dogs....pa to su samo psi!

komentar je bio nevezan za temu, ali slobodno se vi nadovezite... ako vas zadovoljava...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 23:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
pa ne idi u off...poslije opet mi krivi..
Elem, chuj pucati ako ti neko (namjerno) zgazi psa...a da pokushah da ga tuzhish ili nekom "normalnijom metodom"?? I taj "gazitelj psa" je chlan nechije porodice.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 23:53 
Početnik
Početnik

Helena, iz prostog razloga sto nas zakon psa tretira kao, recimo, automobil...i onda sud procjenjuje novcanu naknadu...a zamisli sad novcanu naknadu za jednog mjesanca koji je s tobom 15 godina i dio je tvoje familije? Na samom pocetku mi je apsurdno sto uopste govorimo o novcima, a ne o zatvorskoj kazni.
Interesantna tema, ali negdje drugo...
...i naravno, najveci akcenat i stavljam na to NAMJERNO.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 23:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
ali ubiti nekoga zbog psa???
draga, saberi se malo!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 23:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
stigmata je napisao:
zoof je napisao:
COCO je napisao:
Goran cupo? Pavic mladji?
Ja izgleda ne znam nikoga u ovom gradu :oops: Bar od tih poznatih,pošto vidim da ih većina poznaje...

Ocito niko ne zna ni tebe.. samo uzivaj za svojim monitorom :lol:

zoof, da li si svestan koliko ti je primitivan ovak komentar???

Ni ja ne znam te likove, pa nisam htio da to kažem radi sramote.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2005, 00:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2004, 01:39
'Alo ljudi niko nije zasluzio da na taj nacin zavrsi...i da je obrnuta situacija bilo bi mi zao i ovog drugog (iako mi nije miljenik) ali kazem zalosno je to koliko se ljudi ne mogu kontrolisati...njihov je posao (izbacivaca) prije svega da smiruju a ne zahuskavaju situaciju...dakle izbaci (sama "titula" im to nalaze) ih vani pa nek' rade sta hoce...
Za tako nesto nema opravdanja, ako si 2 puta mogao opucati u vazduh e mogao si i treci :-? ...i sto neko rece tu je bilo masa nevinih promatraca sta da je nekog od njih pogodio...i zar vam nije cudno kako je "slucajno" pogodio onog s kojim se najzesce raspravljao...mislim :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2005, 00:25 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 17 Feb 2005, 00:02
Ludilo !Pucati u kaficu? Naoruzani izbacivaci? I sto je naj gore i tipicno nasem mentalitetu,izbacivac sa vrlo losim dosijeom. Znaci sjedi kuci i ne mrdaj. Sta se moze,sta je tu je. Sami pali, sami se ubili!

BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2005, 01:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2002, 01:00
mislim ja stvarno neznam koji je vama ljudi! neki imaju takvih ispada i provala da je to nevjerovatno!
jedne od najpametnijih je ovde bila: ko se maca vata od maca i pogiba! to se isto moglo u ovom slucaju primjeniti pavic je potegao silu a dobio je silu u potiljak.... time ne opravdavam izbacivaca! on ce siguran sam da dobije nekoliko godina robije. i nazalost tu je pravda zadovoljena .... obojca su imali problematicnu proslost pavic je poceo nerede, a goran je pucao... prvi je mrtav a drugi ce da lezi! i to je to nema diskusije! mozemo samo da diskutujemo kako da popravimo zakon i efikasnost policije!
mozemo da pricamo koliko hocemo ali ko trazi taj i dobije! u ovom slucaju su dobila obojica! tj ovaj drugi ce da dobije! ali tako to bude! jednom budes duzi jednom kraci i tako.... nekad te skrate malo vise... al sto se kockas????

a to sto je pavic stariji pucao za autom koji mu je zgazio psa to je bash divljacki i stvarno je sreca sto nije ubio tu jadnu curu! pa kad bi svi nosali pistolje i tako pucali brzo bi nas nestalo!
mocca kaze da bi ubila onoga ko joj ubije psa... onda bi brat,sestra,mama,tata,baka,deda... ubili tebe jer si ubila njihovog najmilijeg... pa tvoji nazad... znas to se zove krvna osveta! obicaj od prije... cak i sad se negdje odrzava... a znas kako se zavrsavao? tako sto bi porodice ubile najmladje potomke! po jednog iz svake porodice. zato ako nisi znala postoji zakon policija i sud a na kraju presuda i zatvor! a kad bi svi nosali automatske to bi bio divlji zapad!

takodje se postavlja pitanje sta ce *ebeni pas na *ebenoj cesti? mislim zamisli ti mocca sebe kako vozis auto i udaris necijeg psa koji je istrcao na cestu a ti vozis 50km/h... i taj lik te ubije... a ti ni kriva ni duzna sto njegov pas hoda cestom!
sto nije pazio psa ako ga toliko voli da bi ubio za njega! dalje se postavlja pitanje: ciji je zivot vrijedniji covjekov ili od psa?

postao je umoran

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2005, 07:44 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Dec 2004, 17:32
Helena je napisao:
1. ko kazhe da smo mi normalna drzhava??
2. gdje u normalnoj drzhavi ubica ne ide u zatvor??
3. jel' ti i dalje mislish da je ovaj Pavic iz chista mira dobio metak u glavu??

potpuno se slazem
pogotovo ova druga tacka mi je stvarno nenormalna
to nema nigdje!!!!!!
uzastno i zalostno!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2005, 08:09 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Koliko vidim iz komentara moze se samo reci da su sada dvije budale manje u gradu.
I smijesno mi je ovo za psa. Jebao je pas da je nejebao... bas me nerviraju takvi likovi. Da mi je znati gdje joj je pas da ga pregazim kad je tako mutava. Cuj ubiti covjeka zbog psa... Boze budale... e ne mogu vise... aj zdrao...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2005, 09:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Zao mi je momka sto je strado,,,Ipak mislim da su izbacivaci to trebali na drugi nacin rijesiti tu frku,,,Niije mi jasno da je samo jedan izbacivac bio na licu mjesta,,,,

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2005, 09:51 
Bolje je tako.Jedan izbacivac-jedan pistolj-jedan nesrecnik...Prema toj proporciji vise izbacivaca-vise pistolja-i mnogo vece sranje.Oprostite na izrazu.
A taj V.V. Lik koji je skalpelom posjekao Tarzana.Ma momka znam.Nije dobar jos od kad je izasao iz pelena.Od tada pravi probleme.Sta ce mu skalpel u gradu.Vjerovatno da otvara pivo.
:)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2005, 10:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2002, 01:00
znate koja ce posljedica ovoga biti? racije po gradu vikendom... upratite malo pa javite! ;) u titu ce sigurno biti sljedeci vikend nema price! samo zalosno je sto se to tako poslije radi... uvijek kad neko najebe onda se oni sjete praviti racije!

postao je umoran

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2005, 11:40 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
u buduce ni u WC bez licne karte... kefalo je u pravu sto se tice racija u gradu. cim se neki belja desi onda plavci navale da istresaju. ja sam jednom bio sa curom kad su nas skoro do gola poskidali a mi u trenerkama izasli na pice. bezze skroz..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2005, 16:37 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Nov 2001, 01:00
drigi je napisao:
---veliki citat---

Iz ove tvoje price ucini mi se da te poznajem,ja se slazem s tobom da su ti klinci najmanje krivi ,za sve je krivo ovo poratno vrjeme u kome zivimo sto je od njih i napravilo ludake i mentalno retardirane osobe sklone nasilju,u ovom drusvtu u kome zivimo danas izvrnut je sistem vrjednosti i mozes se dokazati samo ako si ludak ,lopov kriminalac,sto se vidi i na ovom forumu gde skoro svi poznaju ili su culi za tamo neke klince i izbacivace koji su davno trebali biti u zatvorima ili pod nadzorom socijalnih radnika a niko nije cuo za tamo nekog ko je diplomiro desetkom ko je cestit i posten covjek i patriota, niko nije je cuo za momka koji je sa svojih 20 godina polozio zivot hrabro se boreci za slobodu otadzbine

Kladionica
Kladjenje na internetu
Novosti

Scommesse Online
Paris Sportifs

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 171 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]