banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 19:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 205 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: e sad ovako....
PostPoslato: 25 Okt 2005, 18:32 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 23:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2004, 19:50
joj znacu svi po pirs pa u evropu . uzasan primjer.

ja sam se ispirsala, onako, usput, ne razmisljajuci, kao kada kupujem novu suknju. sada mi se dopada, ali ne zelim da ga imam cijeli zivot, mnogo krace.....

Vrh

Tema posta: Re: e sad ovako....
PostPoslato: 26 Okt 2005, 11:59 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Okt 2005, 01:39
nervozna je napisao:
uglavnom...morala sam da se registrujem da se ubacim u diskusiju...slucajno sam naletila na ovu temu posto sam trazila nesto na google-u...uglavnom ja obozavam pirsing..imam puno uho pirseva,na jeziku i u petak cu na usni donjoj sa strane uraditi..ne razumijem cemu takvo gadjenje prema tome...to je umjetnost..i uraditi i nositi pirs..po ovim komentarima se moze vidjet kad cemo mi u eu..nikada...joj uzasnuta sam...eto..toliko od mene... :fist:

E pa, vala, i ja sam se morao registrovati zbog ove poruke...

S oproštenjem i po mom skromnom mišljenju, lupaš nebuloze samo tako! Sa svojim tijelom si slobodna da radiš šta ti je volja, međutim kod nas narod nikako da shvati da sloboda znači i odgovornost. Kao "svježroditelj" moram biti iskren i reći da me hvata strah kad pomislim u kakvom okruženju moje dijete može da raste. Negativnosti koje pirsing i slične budaleštine (ovo budaleštine, opet, po mom mišljenju) donose ima gomila, a ja bih volio čuti postoji li i jedna pozitivna strana?

Šta ti fali onakvoj kakva si stvorena? Umjesto da uništavaš svoje tijelo raznim metalnim predmetima pokušaj da učiniš nešto za svoje zdravlje. Strava me spopadne kad vidim neke od košarkaša koji su izbušeni po licu ko kuvajtska naftna polja - pa zar nema straha da će neko da ga odalami i otkine dio kože i unakazi (ono što on sam nije unakazio) za čitav život (dobro, ovo "čitav" treba uzeti uslovno - plastični doktori danas prave čuda).

Čuj EU? Kakvo je odmah vezivanje ovakvih stvari sa ulaskom u EU? Pa ljudi božji - na tom tzv. Zapadu ima toliko pozitivnih stvari, a čini mi se da se kod nas "uvoze" i primaju samo one loše. Sem toga, ako je cijena ulaska uništavanje i ono malo morala i duhovnih vrijednosti koje su nam preostale, ja bih radije ostao vani...

I uostalom, šta je sljedeće? Recimo, eto, pirsing izgleda "seksi", pa možda da se i jedan prst otkine - što da ne, izgledalo bi cool! Mislim, izvinite ljudi, znam da ovo zvuči brutalno, ali granica te neke tolerancije se neprestano pomjera, da ja jednostavno ne smijem ni da pomislim šta može da nas čeka.

Prema tome (uz još jednu opasku da se radi o mom ličnom mišljenju), pirsing - FUJ! Odvratno!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2005, 18:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Ljudi moji, shta vam je toliko za pirsingom?! Svako se uredjuje pio svom ukusu i stilu i ima pravo izbora.... Ne mozete biti tako subjektivni..... Nervozna je malo pretjerala, to nema veze s ulaskom u EU.... No, nebitno, ne razumijem zashto vam se, da citiram, gadi pirsing..... Ako ti se ne svidja necesh ga raditi, ali da ti se gadi..... Smijeshno.... Kako se nikome ne gade probushene ushi? Micelijuse, imash izgleda josh jednog pristalicu svoga klana....
Citiraj:
ja bih volio čuti postoji li i jedna pozitivna strana?

Pirsing se radi iz estetskih razloga, odnosno, radi ga onaj kome se to svidja.... Hiljadu drugih stvari se radi iz istog razloga i niko ih ne osudjuje.... Ljudi kod plastichnog hirurga izobliche lice, ali to niko ne osudjuje vec proglasi lijepim.... Meni je to 100 puta gpre od pirsinga..... Gore mi je i kad se neko pretjerano nashminka, a ujutro kad se probudi, ne mozesh ga prepoznati (da li takve cure same sebe prepoznaju?!).....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2005, 21:14 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Okt 2005, 01:39
Lisa_Simpson je napisao:
No, nebitno, ne razumijem zashto vam se, da citiram, gadi pirsing..... Ako ti se ne svidja necesh ga raditi, ali da ti se gadi..... Smijeshno.... Kako se nikome ne gade probushene ushi? Micelijuse, imash izgleda josh jednog pristalicu svoga klana....

Ček bre Lizo - ne pravi se ovdje inkvizicija, premda moram priznati da potpisujem većinu stvari koje je Micelijus ovdje iznio. Ja jednostavno nisam pročitao ni jedan pismen kontraargument onome što je taj čovjek iznio na ovoj temi. Naravno da je u pitanju subjektivna stvar - ko hoće da se unakazi, slobodan je da radi sa svojim tijelom šta mu je volja. To, međutim, ne znači da to što ta osoba čini valja. I opet se ograđujem - sve ovo je rečeno IMHO!

Lisa_Simpson je napisao:
Citiraj:
ja bih volio čuti postoji li i jedna pozitivna strana?

Pirsing se radi iz estetskih razloga, odnosno, radi ga onaj kome se to svidja....

E, pa ako je to estetika onda sam ja traktor. Doduše, o ukusima se ne raspravlja...

Lisa_Simpson je napisao:
Hiljadu drugih stvari se radi iz istog razloga i niko ih ne osudjuje.... Ljudi kod plastichnog hirurga izobliche lice, ali to niko ne osudjuje vec proglasi lijepim.... Meni je to 100 puta gpre od pirsinga..... Gore mi je i kad se neko pretjerano nashminka, a ujutro kad se probudi, ne mozesh ga prepoznati (da li takve cure same sebe prepoznaju?!).....

I ovo bi trebalo da bude vada? "Neke cure izgledaju grozno za tri kile pudera, pa sam ja zadovoljna ako izgledam manje grozno sa felugom u nosu". Daaaaj bre... Mislim, šta ti fali takvoj kakva si?

Vrh

Tema posta: Re: Piercing
PostPoslato: 27 Okt 2005, 03:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 24 Jul 2005, 16:13
Lisa_Simpson je napisao:
Ja sam ljetos bushila nos i nateklo mi je lice. Ne znam da li ponovo da bushim kod nekog drugog (1. put sam bushila u zlatari), jer ne znam da li sam alergichna na metal mindjushe ili mi nije zlatar dobro probushio. Kristina je prilichno skupa, je l zna neko nekog jeftinijeg, a da zna shta radi? :D :lol: :-?

...to je nepotrebno i neprikladno ...

Vrh

Tema posta: predajem se
PostPoslato: 27 Okt 2005, 11:41 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2005, 13:06
uglavnom....moja reakcija je bila malo prenagla...priznajem...stvarno pirs nema veze sa eu i tim sranjima da izvinete...uglavnom..ne volim kad ljudi sude o osobama na osnovu spoljasnjeg izgleda...posato se to meni stalno desava i gadi mi se to...uglavno sad trenutno pored jezika imam i pirs na usni 8) et....puno pozzz od mene nervozne pa se citamo

Vrh

Tema posta: Re: predajem se
PostPoslato: 27 Okt 2005, 17:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
nervozna je napisao:
moja reakcija je bila malo prenagla...priznajem...stvarno pirs nema veze sa eu i tim sranjima da izvinete...

Pohvaljujem. Rijetko neko ovako prizna da je pogriješio, uglavnom se ljudi nekako pokušavaju "izvaditi" i kad su svjesni da su pogriješili, ili samo šute. I ja sebe uhvatim u tome.

nervozna je napisao:
ne volim kad ljudi sude o osobama na osnovu spoljasnjeg izgleda

Svi stalno sude na osnovu svačega, iako to nije uvijek dobro. Ali kad kažeš da ti smeta što drugi sude na osnovu spoljašnjeg izgleda - zašto onda radiš pirsing? Jer time mijenjaš svoj spoljašnji izgled. Da li se ne sviđaš sebi takva kakva si pa radiš pirsing da bi se sebi više svidjela? Ili to radiš da bi se svidjela nekom drugom, koji u tom slučaju donosi sud o tebi na osnovu tvog spoljašnjeg izgleda?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2005, 17:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
meni je cool piercing u pupku...i nemam nishta protiv toga ukoliko je umjereno.

Vrh

Tema posta: ......
PostPoslato: 28 Okt 2005, 10:47 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

ja uvijek priznam kad pogrijesim..trudim se da ne grijesim puno..ali...ebga desi se :roll: uglavnom nije da mi se ne svidja moj izgled..nego mi je pirs puno sladak i simpatican :fadein: naravno da nisam za to da neko stavo 50 pirseva na lice ali 5-6 nemam nista protiv...ma uglavnom svako ima svoje kako sam samo ovo pametno rekla :wav: eto ljudi primite puno pozdrava od mene

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Okt 2005, 12:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

pritisak je napisao:
Naravno da je u pitanju subjektivna stvar - ko hoće da se unakazi, slobodan je da radi sa svojim tijelom šta mu je volja. To, međutim, ne znači da to što ta osoba čini valja. I opet se ograđujem - sve ovo je rečeno IMHO!

E opet si subjektivan.... Prvo, mozda je to tebe nakazenje, ali meni se svidja i smatram to lijepim. Meni se ljudi gore unakaze neprikladnom odjecom, prejakom shminkom i sl. Ja se umjereno shminkam, uopshte mi nije potreban puder i slichna sranja........

Citiraj:
E, pa ako je to estetika onda sam ja traktor. Doduše, o ukusima se ne raspravlja...

Dobro si to rekao, dis gustibus non discutimus..... Napokon si shvatio sushtinu. Ako se meni svidja, ti to ne trebash ukopavati ni kenjati po nechijem ukusu.... Ne budi smijeshan..... Mozda se tebi svidjaju neke totalno bezvezne stvari koje nisi ni iznio u raspravi..... Ali, ja opet nemam nishta protiv toga, zaboli me shta se svidja nekom drugom.....

Citiraj:
Lisa_Simpson je napisao:
Hiljadu drugih stvari se radi iz istog razloga i niko ih ne osudjuje.... Ljudi kod plastichnog hirurga izobliche lice, ali to niko ne osudjuje vec proglasi lijepim.... Meni je to 100 puta gpre od pirsinga..... Gore mi je i kad se neko pretjerano nashminka, a ujutro kad se probudi, ne mozesh ga prepoznati (da li takve cure same sebe prepoznaju?!).....

I ovo bi trebalo da bude vada? "Neke cure izgledaju grozno za tri kile pudera, pa sam ja zadovoljna ako izgledam manje grozno sa felugom u nosu". Daaaaj bre... Mislim, šta ti fali takvoj kakva si?

Prvo, ne smatram da izgledam manje grozno, ja sam zadovoljna svojim izgledom i ne nosim nikakvu felugu(?!?!?). Ovo nije normalna izjava...! Meni se svidja pirs na nosu i nisam ga stavila da izgledam "manje grozno"! Jesi li ti normalan?! Mislim da se trebash upoznati s Micelijusom, ista ste sorta...... Mogu misliti na shta ti lichish sa tim svojim shvatanjima i takodje koliko ce trpiti to tvoje dijete ako ga budesh odgajao u takvom uskom krugu.....[/quote]

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Okt 2005, 13:28 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Okt 2005, 15:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
Helena je napisao:
meni je cool piercing u pupku....

i meni se mnogo svidja ukras na tom mjestu :P i fino je za vidjeti :wink:

a sve ostalo me ne privlaci i samtram da nije OK.
Jedna rupa..na uhu..meni sasvim dovoljna :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Okt 2005, 17:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Micelijuse, da li ti uopshte znash shta je devijantno ponashanje?!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2005, 09:17 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2005, 11:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Chudno, mene to nikad nisu pitali.... A chak se vidi da imam pirsing i nishta nisu prigovarali.... Mozda vec misle da mi je krv skroz zatrovana..... :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2005, 15:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
taj podatak je "bitan"jer nazalost jos uvijek se ne vrse potpune kontrole krvi dobrovoljnih davalaca osim kod potencijalo rizicnih grupa :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2005, 17:22 
DELETED

Vrh

Tema posta: mislim stvarno.....
PostPoslato: 30 Okt 2005, 14:27 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

nema smisla govoriti da pirsing spada pod oblike devijantnog ponasanja...realno gledajuci micelijuse ja cisto sumnjam da si procitao ili se negdje raspitao koji su to oblici devijantnog ponasanja kod ljudi...kad budem imala vise vremena napisacu ti...do tada.... 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Okt 2005, 19:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Micelijuse, ja sam te vec jednom pitala da li znash uopshte shta je devijantno ponashanje.... Evo, poshto vidim da ne znash, ja cu ti reci. Devijacija=zastranjivanje, odnosno, zastranjivanje od normalnog. Ne vidim zashto bi pirsing bio nenormalan. Sve ga vishe ljudi ima, a nikom ne shteti. Svako ga bira po svom ukusu i ako je to tebi devijantno ponashanje, onda stvarno...... Onda je sve devijantno ponashanje, pochevshi od neobichnih boja kose (npr. zelene), pa do dredova, krijesta i slichnih frizura. Takodje, svako ko ima svoj stil je zastranio i to treba ispraviti stereotipnim stilom koji je sada zastupljen..... Daj, molim te..... Pirsing je dio stila i ko ga zna nositi, nosice ga. Ne radi ga svako i vec sam rekla da se radi zbog estetike..... Zashto bi meni trebao neki valjan razlog da sebi uradim neshto lijepo?! Ako idem kod kozmetichara, ne treba mi taj razlog, a za pirs mi treba?!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 205 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]