AGNOSTIC FRONT je napisao:
Indi...sirim mrznju,vrijedjam nekoga,nekoga ubjedjujem u nesto?Stvarno to nisam ocekivao od tebe.Pregledam ove svoje zadnje upise i nikako da naidjem na sirenje neke mrznje.Cijenim da si procitala samo jedan moj post i donijela gore navedene zakljucke,po principu inercije.Ali hajde,sta se moze,to je tvoje misljenje.
Za mene i dalje ostajes jedna od onih koji drze nivo ovog cijelog foruma!
Nikog ne ubjedjujem ni u sta,navijaj za koga hoces svim srcem kao i ja-sloboda volje,naglasih jos u pocetku.Znam da iritira ova moja zelja multietnicne BIH ali tako ostaje dok zivim.Svidjalo se to nekome ili ne.Znam da bi mnogima bilo lakse da propagiram talibanizam ovdje,da pozivam na mrznju,da me mogu lakse svrstati ali nista od toga.
Forum znaci slobodu govora i razmjenu misljenja/argumenata.
Ah da i jos ova:
"Sport nema nikakve veze sa politikom"
Kako samo lijepo zvuci.

A da je drugacije pokazali su Kosevo i Marakana.Doduse kamerman je izbjegavao svaki kadar na kojem se vidi "klanje" ali ipak je bilo dovoljno svjedoka da kazu po koju istinitu.
Plavi su na kraju ipak "zasluzeno" pobijedili bijele a ja bih na kraju da zahvalim Sergeju i kompaniji sto nisu dali gol(a po koja je mogla i zalutati) jer su time spasili zivote 500 Bosanaca,mojih sunarodnika Sabita,Davora,Ljubise i ostalih!
Sretno plavi!

svaka ti cast!!!
indi i infi - papci sta je ?!
necete vi to nikad shvatiti izgleda... steta, mada kad skontam - za nesto je to sigurno i dobro...
samo da ti kazem jednu stvar - vas je nemoguce shvatiti, kao sto rece Agnostic - da propagiram talibanstvo, to bi vam bilo drago.. a kad kazes - dajte ljudi da se ujedinimo - nema od ovakve politike nista - ispadas nacionalista .. mislim

jel to neka nova gljiva na marktu?!
navijajte za koga hocete - naravno da je slobodan izbor, ali zvuci ono

isto kao kad bih ja, po nekoj vasoj logici, navijala za Tursku, sto mi naravno ni u snu ne pada na pamet..
ma hajde, sve je u redu,
tolerisi moje misljenje kao i ja tvoje i sve je u redu