banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Maj 2025, 09:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 214 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2005, 22:13 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 26 Jun 2003, 21:50

SRBIJA
SRBIJA
SRBIJA

[b]Ljudi, pitanje iz Biologije za 100$

Q) Koja je razlika između "carskog reza" i Barbareza :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2005, 23:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Moderator samo smanjuje ogromne slike. I brise prepucavanja.

J'ai dit, Aicha, prends, tout est pour toi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2005, 00:12 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Feb 2005, 12:41
o kako je ovo sve smijesno... pazi ti sad im i kamenje smeta.. da nas su u sarajevu gađali cvijećem!!!! ma za.jebite te fore... ono što je činjenica da su ljudi skupili m.uda i došli, u manjem broju nego mi u sarajevo.. da su dobili po glavi i da su im pali transparenti a neki i zapaljeni.. vidim da piše da im je murija kao to uzela.. pa otkud onda na ogradi.. a da, ima jedan dio pandura koji otete transove kači na ogradu xexexexexexex.. strava...
muka je njima i to je extra.. sad im smeta i slavlje po BL.. nema šta.. pa vi da možete čupali bi bandere samo da se plasirate bilo gdje..
BRAVO PLAVI, BRAVO SRBIJO, BRAVO RS!!!!!!!!!!
a vi, marš na trening i u svoje kafane i komunalne firme gdje već ne radite po danskoj.. a po venama vam ne ide vrbas nego krv SRPSKIH predaka.
:fist:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2005, 00:18 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Feb 2005, 12:41
Eto i to se završilo. Još umoran od puta i pod utiscima te atmosfere pokušaću da vam opišem kako je sve to izgledalo, tog 12.10.2005. god.

PB su se skupili u pola 9 kada su došla i naša 3 basa. Masa okupljena oko istih sa naravno, domaćom šljivom i pivom je nastrpljivo čekala povratak. Odjednom su na parking stigle i par TV i novinskih ekipa i u tom momentu smo provalili da je vrijeme da premijerno pokažemo parolu za ovu tekmu: SRPSKA IS NOT BOSNIA. Dimenzija 15x1.5 ona se odmah razvukla i danas se može vidjeti u Glasu srpskom. Mislim da je ekipa RTRS-a i Blic-a takođe bila prisutna. Prilično brzo smo se smjestili i krenuli. U basu klasika, pjesma, pivo, zezanje se našim EXTRA vozačem Vitom (Corleone drugi).Što se tiče samog putovanja nema ništa spec da se kaže osim par zanimljivih detalja kao npr. u Brčkom gdje masa klinaca iz osnovne škole podiže tri prsta dok rame uz rame špored njih stoje i klinci u bh dresovima.. Šta ti je dristriht... Prelazimo granicu bez ikakvih problema i pretresa uz pozdrav naseg lika iz dgs-a: POMOZ BOG!!!! Kasnije sam čuo da su u trećem basu organizovali i mini EXTREM sport zanimaciju, te su čekajući na grani, našli biciklo sa kojim su se vozali a onda ga bacili pod kamion u pokretu... Jedna od novih disciplina..

U bgd stižemo oko pola 6. Pravimo kombinaciju za unošenje parole, transa BANJA LUKA, i tri manja PB transa. Jedan je takođe urađen za ovu tekmu sa spojenom RS i SCG i natpisom: United States of Serbia. Unosimo svih 7 baklji i čekamo tekmu. Manja frka je bila kada su neki panduri u civilu provalili (kako nemam pojma) da imamo baklje pa su nas malo jurili po tribni ali smo brzo skontali foru, obukli duxeve preko naših majica, baklje dali djevojkama iz busa (HVALA S. i Z.) i za par minuta se opet skupili. U tom momentu smo malo posmatrali muslimane.. Njih oko 500. U kavezu na jugu do istoka raširili su se pa se činilo da ih kao i ima ali dobro.. Prva stvar koja im se desila je da im pada trans JABLANICA i nekakav lik pored (kapiram da je salihamidžić jer mu je to rodno mjesto).. Mislim da je ekipa sa ISTOKA (PB su bili na JUGU) odradila taj posao.. braco se brzo cijepa a JABLANICA razvlači nekoliko puta kao opomena da su bhf indijanci... kasnije ide i dokaz br. 2.. Od ulaska muja sa juga i istoka masa hoće da dođe do njih ali panduri su bili u dovoljnom broju tako da se sto puta samo naguravala sa našim i o tome neću mnogo.. negdje oko 8 na JUGU se razlači trans KOZARAC sa dva bh grba... Cijeli stadion skandira: zapali ga, zapali gaaa i to se i dešava.. muje su samo mogli da konstatuju da je taj trans stvarno pao i od tog momenta više nije postojao.. baklja se pali, KOZARAC trga i dokaz br 2 mog izvještaja dat vam je na uvid..

Tekma počinje, atmosfera haos. na tribinama svi gradovi RS-a. Dozivanje sa severom i istokom SRBIJA; SRBIJA; ubi zakolji, nožžica srebrenica, ko ne skače taj je turčin i sl. su najčešće parole.. muje se pokrivaju stolicama ali ipak 29 lakše i jedan teže se nisu čuvali.. 5-10 baklji je bačeno na njih, jedno 5 (e sad šta su nemam pojma, ali kao bomba se čuje) puta je i to nešto bačeno na njih i kukavci su stvarno vidjeli da se sa nama nije zezati.. nema potrebe da sad neko misli da smo stoka jer se isto tako nama dešavalo u sa oba puta, samo što nam ništa nije palo i nije bolo više od troje povrijeđenih.. o samoj tekmi neću pisati jer ste je gledali. ono što niste je šibanje murije i naših koji pokušavaju preko kanala ispod juga doći do muja. to je bilo extra loženje. uz prvi gol palimo 2 baklje a ostale na kraju. parola i sve što smo nosili bilo je na jugu. u 87 min. PB sa 5 baklji staju iznad parole i pale baklje dok je čitav stadion bio u euforiji oko SP u njemačkoj.

Na kraju se skupljamo i palimo. murija u RS nas prati od grada do grada sve do prnjavora. Sve u svemu, desilo se ono što PB i promovišo kao svoje ideale. Čitava RS je slavila, na stadionu gradovi RS-a u vidu transparenata pokazuju za koga se navija i na kraju neizmjerna sreća jer naši pale na svjetsko. Hvala Vam momci, pratili smo Vas od sarajeva, na svim tekmama u BGD bili sa Vama i nek Vam je sretno.

Poz za Patriot Boys (d.j.) ekipu u Beču koja ovaj naš put nastavlja u
njemačkoj.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2005, 00:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2004, 20:09
basancerosi smjesni ste. svaka cast momcima sto su otisli u Bg, to je za respect, al ovo zapomaganje gadjali nas kamanjem, stolicama, uzvikivali ovo one, ko djecurlija :lol: to je satavni dio fudbala, pa nista bolje se sarajlije ne provedu kad igraju u zenici. ako je neko gledao dokumentrac s bbc-a kad je SCG igrala u Sarajevu vidi se kako kamenjem gadjate navijace iz Srbije i kako uzvikujete Srbe na vrbe. prije utakmice po internetu ste kenjali kako 2000 fanaticosa ide da okupira beogradski pasaluk i sta ti zanm, a sad lafo vi ste evropski narod, a srbi su divljaci, oni cak napadaju policiju i protivniceke navijace, ma zamisli :lol: *urvanjski je kad ste uhvatili momka iz srbije i oko mu izbili, ili kad purgeri napadnu novinare, a sto se tice frke na tribinama to je danas sastavni dio fudbala. svaka cast bosancima sto su se drzali u kavezu a ovi ostali, mami pod suknju i tisu. na tribini je jedan robijas koji je bio u bg napisao kako su se ovi bh fanaticosi i belaj boys ("pravi banjalucani"), sakrili kod wc, valjda ih tamo kamenje ne moze pogoditi :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2005, 00:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Medolino je napisao:
Moderator samo smanjuje ogromne slike. I brise prepucavanja.

Kao sto kaze cijenjeni kolega Medolino, pokusavamo ovdje da malo smanjimo tenzije brisuci postove koji imaju malo ili nimalo veze sa sportom...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2005, 01:09 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 17 Feb 2005, 00:02
Skroz nisko od strane srbskih navijaca.Osjecaj na stadionu "Markale" je isti kao sto je bilo u banjaluci ´92. BH Fanaticosi dostajanstveni kao sto je to i BOSNA.

BANJA LUKA U SRCU-VRBAS U VENAMA ! VOLIM TE BOSNO I HERCEGOVINO

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2005, 01:30 
Pripravnik
Pripravnik

PATRIOTBOYS je napisao:
o kako je ovo sve smijesno... pazi ti sad im i kamenje smeta.. da nas su u sarajevu gađali cvijećem!!!! ma za.jebite te fore... ono što je činjenica da su ljudi skupili m.uda i došli, u manjem broju nego mi u sarajevo.. da su dobili po glavi i da su im pali transparenti a neki i zapaljeni.. vidim da piše da im je murija kao to uzela.. pa otkud onda na ogradi.. a da, ima jedan dio pandura koji otete transove kači na ogradu xexexexexexex.. strava...
muka je njima i to je extra.. sad im smeta i slavlje po BL.. nema šta.. pa vi da možete čupali bi bandere samo da se plasirate bilo gdje..
a vi, marš na trening i u svoje kafane i komunalne firme gdje već ne radite po danskoj.. a po venama vam ne ide vrbas nego krv SRPSKIH predaka.

Jadan si ti i bjedan ,kao i tvoja Srbija i Republicica .A mojim venama tece krv bosanska, mojim venama tece VrbasZelena rijeka. Samo ti sanjaj o Srbiji dok ja zivim u prelijepoj Bosni. Zao mi je sto moram biti gruba nije mi to u genima,ali sta se moze kad se mora.

VOLIM TE BOSNO I HERCEGOVINO! BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2005, 01:31 
Pripravnik
Pripravnik

PATRIOTBOYS je napisao:
o kako je ovo sve smkamenje smeta.. da nas su u sarajevu gađali cvijećem!!!! ma za.jebite te ijesno... pazi ti sad im i fore... ono što je činjenica da su ljudi skupili m.uda i došli, u manjem broju nego mi u sarajevo.. da su dobili po glavi i da su im pali transparenti a neki i zapaljeni.. vidim da piše da im je murija kao to uzela.. pa otkud onda na ogradi.. a da, ima jedan dio pandura koji otete transove kači na ogradu xexexexexexex.. strava...

VOLIM TE BOSNO I HERCEGOVINO! BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA!

Vrh

Tema posta: ...
PostPoslato: 14 Okt 2005, 02:09 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Maj 2005, 17:48
Ova tema pod kljuc...nema se sta reci vise!

Ko gubi ima pravo da se ljuti...a mali poturceni pacovi su izgubili onog dana kada im je neki tamo djed prihvatio islam za sakicu privilegija!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2005, 07:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
AGNOSTIC FRONT
svaka cast na iscrpnom izvestaju i prikazu sa tvoje strane vidjenja.

Ne razumem zasto se neki ovde pale i ljute na ovakve izvestaje,oni su dijametralno suprotni od vidjenja srpskih navijaca,a dogadjaji na utakmici u Beogradu su identicni dogadjajima u Sarajevu samo u izmenjenim ulogama.U celoj stvari postoji jedna sitnica koja se razlikuje,a to je da mi idemo na svetsko prvenstvo,a oni ne idu,pa uz poraz koji su doziveli,zasluzeno,razumljiva je njihova ljutnja.

Ah da umalo da zaboravim,citam da se bosanski navijaci nadaju sreci i uspehu(treca sreca) u sledecem kvalifikacionom ciklusu,tj. uspehu u kvalifikacijama za evropsko prvenstvo 2008. u CH/AUT.Mislim da bi za njihovo dobro bolje bilo da se ne nadaju (zbog sledeceg razocarenja),jer da imalo prate fudbali znali bi da dolaze crni dani bosanskom fudbalu.Postojeca ekipa je prestarela,pre svega mislim na one glavne igrace (Barbarez,Salihamidzic,Bolic),mladih i kvalitetnih igraca nigde ni na vidiku (pogledajte rezultate mlade reprezentacije),a i ono sto valja odlucilo se da igra za neke druge reprezentacije (Srbija,Hrvatska,Svedska,CH,Austrija itd.) te stoga stvarno ne vidim mestu optimizmu.Mozda bi bolje bilo da budu pesimisti,da to javno i pokazu i na taj nacin probude inat kod igraca,pa onda izbore cudo i kvalifikuju se sto im od srca zelim,jer iskreno receno voleo bih da se jednom sve reprezentacije bivse nam otadzbine kvalifikuju na neko veliko takmicenje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2005, 07:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Dec 2004, 11:18
sarah je napisao:
Skroz nisko od strane srbskih navijaca.Osjecaj na stadionu "Markale" je isti kao sto je bilo u banjaluci ´92. BH Fanaticosi dostajanstveni kao sto je to i BOSNA.

BANJA LUKA U SRCU-VRBAS U VENAMA ! VOLIM TE BOSNO I HERCEGOVINO

Tačno si pogodila nove "markale".Lijepo se vidjelo kako pokušavaju da se odbrane od srba,tako što im je vraćala istom mjerom. :x
Na 3 stolice sa srpske strane odmah letilo 10 sa "turske" strane e onda jebi ga nestalo im municije te su dobili po ušima i neka su.
Samo ovaj put su snimali sa svih strana tako da nisu to mogli podmetnuti drugima.
I mojne politiku ovdje, nego fataj se heklanja i kuvanja to ti je bolja rekreacija nego tipkanje. :wink:

Got to pass the test first time, yeah
I know that people talk about me
I hear it every day
But I can prove them wrong 'cause I'm right first time.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2005, 09:34 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 15 Jul 2005, 22:07
Interpid je napisao:
Citiraj:
e ne kontam koliko ljudi iz rs navija za srbiju!! kakve mi veze imamo sa srbijom? nikakve. ne mogu ni za bih navijati, ne znam ni ja sto, mozda zato sto smo nesposobni za sve i jedan sport osim sjedece odbojke,,, ali ne kontam ni sto se toliko za srbiju navija, bezze. jos kad bi bili svjesni koliko ti isti iz srbije nas nevole

pa ti nemoj navijati.... ne znam za druge,ali mene niko ne moze natjerati da volim bosnu.. to je najveca nebula na svijetu..

ne stavljaj slike od 60 i kusur kb na forum, nemaju svi DSL i slicno

i ne tjera te niko! ni je ne mogu navijati za nju, al sto za srbiju? to ti je isto ko da navijas za francusku, nemas nikakve veze ni sa jednim ni sa drugim, ako si iz rs
I svi za srbiju kazu MI!? kako smo to mi ajd mi objasnite

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2005, 10:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Tema ipak ide pod kljuc... Zadnji postovi pokazuju kuda ce ova rasprava dalje da vodi, pa je bolje da to sprijecimo. Zao mi je jer se o utakmici dalo jos pricati, ali ovo je vas izbor a ne moj...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 214 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11

Sva vremena su u UTC [ DST ]