Lisa_Simpson je napisao:
Ja sam s tatom probala viski....

U sushtini, nisam protiv trave, ona je skoro bezopasna..... Naravno, ne treba je pushiti svaki dan...... Al, sad dodje neka zurka, bude neka ludnica, neko donese trave i pushi cijelo drushtvo.... Shta ja znam.... To mi nije grozno.... To je u stvari toliko malo trave.........

Puno vishe sam protiv cigara, njih mrzim......

ti nisi niti svjesna koje si ti djete
a o problemu narkomanije pricate ko o povecanju cijene slaga u prodavnici. Imate li predstavu sta se desava u gradu, o broju registrovanih narkomana ( znaci oni koji su dobrovoljno se prijavili ) - oko 5000 pethiljada da ne mislite da sam dodao koju nulu, a na to ide puta 2 do 9 realnih korisnika. Ja zivim na Starcevici ili mejdanu ( kako kada da ne duzim ) 90 posto momaka odatle nikada necete vidjeti u gradu. Jeste culi za kafice Kalvados, San Cty. Bel a mi , Vox... dodjite malo dole i njima filosofirajte. Pitajte malo kako ti momci dolaze do para.
Lisa misli kako je biti kul napusen u drustvu , jedino ako drugima moras nesto dokazati, tj. ako nisi zadovoljna sa sobom. Mislim koja glupost. Ne osudjujem ja pusenje trave, ali mi je glupo i djecije pisati kako je pusenje trvave kul i dobro i drugima govoriti kako treba da probaju ili zajebavati druge koji ne puse.