banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 23:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120029 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5327, 5328, 5329, 5330, 5331, 5332, 5333 ... 6002  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 11 Jun 2022, 10:31 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
pingvin je napisao:
Sve se ovo desava par mjeseci pred izbore. Slucajnost vjerovatno :D

Zahvalio se Malbasic kulturno, sve po PS :D

Joooj koliko federalni cirevi pucaju sad

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2022, 10:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
zli mrkvić je napisao:
Ludilo šta uprava radi! Svaka im čast. Čekali smo i dočekali izgleda.

Ajdeeeee Goraneeee!

Napokon ozbiljnost i sistematičnost u klubu!

Ako su pare ušle u klub i imamo pare za ovakvog trenera i pojačanje kao sto je Tatar, to ne znaci da imamo sistem i da se radi planski.

Evo primjeri u poslednjih par dana:
- potpisao Cucin pa otjeran poslije par dana, ne sjećam se sličnog primjera.
- objavili sliku Mrkaića u dresu Borca, tj. sliku Tonija Jovića sa Tušnja, samo preko nalijepili Mrkaićevu glavu, kasnije izbrisali objavu - marketing i dalje cirkus.
- radovi na stadionu su morali biti gotovi do 7. jula jer su imali 45 dana od zadnje domaće utakmice. Igranje Evrope izvan Banjaluke je velika sramota, neće biti ni euforija ni zarade od karata. Modriča je prije 15 godina morala igrati Evropu u Zenici, smiješi nam se igranje u Federaciji zbog vlastite neozbiljnosti.
-ovaj busjen što se skida sa Gradskog stadiona su poklonili FK Laktašima. Umjesto da ga stave na BSK-ov ili Naprijedov stadion pa da naša prva ekipa može konačno da trenira van glavnog terena tu u gradu. I dalje će se znači trenirati na glavnom terenu što nema ni u jednom ozbiljnom klubu i samim tim skratiće se rok trajanja novog hibridnog terena.
- izgleda da ne planiraju dovođenje U21 pojačanja, znači neće se direktno miješati Lalatoviću u sastavljanje tima već će ga dovesti u situaciju da sam mora da stavlja ove poluamatere da igraju itd.

Lijepo je što su pare tu i što opet imamo šampionske ambicije, ali daleko je ovo od nekog sistema i ozbiljnosti, neke zdrave priče i nekog dugoročnog planiranja.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2022, 11:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Da ne bude da branim upravu ali samo par stvari
Cucin kad je vidio da se dovodi jos jedan bek je sam trazio da ide jer mu je postalo jasno da nema garantovano mjesto pored corica i andrica,dakle igrac je sam trazio da ide
Radovi nisu morali biti gotovi do 7.7. postojala je procedura i trebalo je skontati jos pola miliona za pripremne radove. Velez tuzla zrinjski niko nije poceo prije borca da radi bas iz tih razloga,dakle prvo se pocelo raditi u bl.
Niko nije htio tu travu sa gradskog stadiona od gradskih klubova jer i za to trebaju pare da se pripremi teren za novu travu. Nije samo dodji,zderi staru travu i stavi novu. Elem,cuo sam da ljudi koji vode ofk spartak a koji su preuzeli BSK od nove damjanovica gledaju kako da se izvuku iz bska jer je klub u dubiozi epskih razmjera.
O u21 necu nista komentarisati neka vrijeme pokaze sta ce biti

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2022, 11:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Begic je taj drugi U21. Napunice 22 tek u avgustu, dakle nakon pocetka sezone.
Ako ce ga Lalat naspanovati da trci kao konj nemam nista protiv da igra u prvoj postavi.

Ali Morijentes je u pravu, mora se dovesti i neki talenat. Od nase skole nema hljeba.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2022, 11:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Lijepo je Morijentes pojasnio, ne treba bas previse letjeti i dizati euforiju. Kod nas se ustalila ona stara "ko se na mlijeko opece i u jogurt duva".

Zasad sve izgleda super vizuelno, i naravno dobar trener je osnova kvalitetnog rada, potez sa novom portparolkom kao nacin predstavljanja Lalatovica su neke sitnice koje pokazuju u kom se pravcu planiramo kretati. Imamo situaciju jedne ogromne energije koja se nakupila trenutno i jedan dvosjekli mac sa samo dva moguca scenarija. Onaj idealni sa ubodom oko pojacanja, iskorakom u Evropi i borbom za dva trofeja do posljednjeg kola, ali i onaj ne bas idealni gdje kola krenu niz brdo, gdje konferencije budu zanimljivije od samih utakmica kao i koristenja Borca za predizborne igranke a onda ostavljanje na cjedilu.

Ja sam velikom vecinom optimistican oko citave ove price, i opet kazem da dugo nisam bio ovoliko zadovoljan izborom trenera i drma me euforija pred pocetak sezone, ali treba ostaviti dozu rezerve i ne moramo uvijek iz krajnosti u krajnost.

Izvlacenje u utorak, za pocetak bilo bi dobro izbjeci siptare.

EDIT: Mrkaic zaista ima zalosnu statistiku.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2022, 11:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Моријентес je napisao:
zli mrkvić je napisao:
Ludilo šta uprava radi! Svaka im čast. Čekali smo i dočekali izgleda.

Ajdeeeee Goraneeee!

Napokon ozbiljnost i sistematičnost u klubu!

Ako su pare ušle u klub i imamo pare za ovakvog trenera i pojačanje kao sto je Tatar, to ne znaci da imamo sistem i da se radi planski.

Evo primjeri u poslednjih par dana:
- potpisao Cucin pa otjeran poslije par dana, ne sjećam se sličnog primjera.
- objavili sliku Mrkaića u dresu Borca, tj. sliku Tonija Jovića sa Tušnja, samo preko nalijepili Mrkaićevu glavu, kasnije izbrisali objavu - marketing i dalje cirkus.
- radovi na stadionu su morali biti gotovi do 7. jula jer su imali 45 dana od zadnje domaće utakmice. Igranje Evrope izvan Banjaluke je velika sramota, neće biti ni euforija ni zarade od karata. Modriča je prije 15 godina morala igrati Evropu u Zenici, smiješi nam se igranje u Federaciji zbog vlastite neozbiljnosti.
-ovaj busjen što se skida sa Gradskog stadiona su poklonili FK Laktašima. Umjesto da ga stave na BSK-ov ili Naprijedov stadion pa da naša prva ekipa može konačno da trenira van glavnog terena tu u gradu. I dalje će se znači trenirati na glavnom terenu što nema ni u jednom ozbiljnom klubu i samim tim skratiće se rok trajanja novog hibridnog terena.
- izgleda da ne planiraju dovođenje U21 pojačanja, znači neće se direktno miješati Lalatoviću u sastavljanje tima već će ga dovesti u situaciju da sam mora da stavlja ove poluamatere da igraju itd.

Lijepo je što su pare tu i što opet imamo šampionske ambicije, ali daleko je ovo od nekog sistema i ozbiljnosti, neke zdrave priče i nekog dugoročnog planiranja.

Zavisi šta porediš. Fino napisano korak naprijed. Pare očigledno jesu ušle u klub i to je pozitivno. Ako porediš sistem u blizancima ili kod purgera mi smo amateri teški. Ali ja pratim samo Borac i poredim sistem prije i trenutno u našem Borcu. Dakle, veliki iskorak u stvaranju sistema. Ne trebamo se zavaravati, nikad nećemo biti Real, ali težimo tome da imamo određene standarde i definitivno je napravljen napredak. Zašto uvijek mračiti nije mi jasno?

Cucin nije ništa pokazao i iznenađen sam da smo uopšte ušli u pregovore s njim. Zasluženo je dobio otkaz ugovora i to je fer prema njemu jer je slobodan u potrazi novog kluba. Ne uklapaš se i ćao. Ovo je sport. Dino je 10x bolji igrač i ako Zakara dođe to je stari tandem. Gdje je tu Cucin pored Andrića i Dine. Nigdje.

Marketing služba je nova i treba je podržati. Pored mikrofona u sali tu su i bubice i profesionalna kamera za prvi intervju sa novim šefom. Do sada smo to radili telefonom.

Igrač je prestavljen u našem dresu kako dolikuje jer se prošli put ovdje pisalo da su neprofesionalni što igrača predstavljaju u dresu prethodnog kluba. Konkretno Meleg i Živković. Odlučite se šta vam više odgovara! Meni sasvim pristojno.

Slažem se, naravno, da su travu trebali pokloniti Čairama. Nisam imao tu informaciju ali koliko se sjećam tu travu je donirao Tamaris pa me uopšte ne čudi što ide u Laktaše. I stolice stare su tamo i u Gradišku otišle. Sve preko Čaira. Nadam se da će igrači tamo moći da treniraju kao zahvalnost prema učinjenom i klubu. Vidjećemo.

Ove godine igramo LK i tu su vjerovatno niži kriterijumi za stadione. Pogotovo u prvom pretkolu. Tako da je moguće da prođe Modriča. Oni su igrali u Zenici kvalifikacije za LŠ ili LE ako se dobro sjećam. Tu su strožiji kriterijumi. Dakle, moguće je da će Modriča proći.

Doveden je na probu Luka Kulenović ne znam koliko ima godina ali će sigurno dovesti nekog U21. Priča se o lijevom beku iz Radnika.

Dolazi novi semafor. Ono do sad je bila katastrofa.

Uglavnom radi se punom parom i dobre stvari treba hvaliti a ne stalno isticati negativnosti i pričati kako je moglo drugačije. Nema koristi od toga u trenucima kada imamo odličnog trenera i sve jači i kvalitetniji tim i infrastrukturu. Podržimo dobre stvari.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2022, 12:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Zavrsen i Milan Spremo.
Lijevi bek, standardan u Napretku. Suba ce izgleda na klupu.
I dobar znak da Kujundzica necemo gledati. :D

Poslednji put menjao Simpatizer dana 11 Jun 2022, 12:13, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2022, 12:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Зна ли се какав ће семафор бити..?

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2022, 12:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Ако је ко критиковао ову управу на форуму, онда сам то ја. Не због тога што мрзим главоњу, далеко било. Него због тога што се ништа није радило како треба, и што је владала анархија.
Да се овако почело са радом од почетка доласка главоње у клуб 2016, до сада би смо били много озбиљнији клуб него што смо данас.
Похвале и за људе из маркетинга, напредак се види, а мсм да ће тек да се види њихов рад кроз који мјесец. Не може све и одмах.
Сви смо ми овде свјесни да је изборна година, и као што сам писао не треба да се полети. Али се некако надам да ће се и након избора ова бајка наставити.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2022, 12:47 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Доласком Андрића своје мјесто у тиму губи Ћора. А штета. Некако сам мишљења да није требало доводити Андрића, ем странац, ем буџет се оптерећује без потребе, када на тој позицији имамо Ћору, за кога сам сигуран да ће лалат да га раздрма, и да ће бити онај стари. Једино ако ће лалат Андрића користити за штопера. Ма да сам мишљења да би требало довести штопера коме је то примарна позиција. А да нам Ћорић са толиком платом сједи на клупи, мсм да нема потребе. Али видјећемо како ће то све на крају изгледати.
Похвала за довођење Спреме.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2022, 13:17 
Stara kuka
Stara kuka

Simpatizer je napisao:
Zavrsen i Milan Spremo.
Lijevi bek, standardan u Napretku. Suba ce izgleda na klupu.
I dobar znak da Kujundzica necemo gledati. :D

Suba je vecinu sezone i bio na klupi/ulazio sa klupe

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2022, 13:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Ovaj Spremo se čini top igrač. Prodoran i brz sa dobrim udarcem. Fino. Sad samo Zakarića čekamo po običaju i to je to. Andrić može na štopera uz Vojina. Tu je i Mols kojeg će Lalat brusiti. Vjerujem u njega. Meleg bi trebao biti preporođen. E sad postoji opcija i da se Dino naprijed pomjeri ako Zakara zajebe. U tom slučaju Andrić na beka a Dino na krilo. Imamo i Cvijanovića kojeg Lalat može oblikovati. Mustafu lično ne bih dovodio jen nam nije potreban. Samo trkač i ništa više. Odličan tim imao sa odličnim trenerom.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2022, 13:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Meni je dovodjenje Andrića ok potez posebno jer Dini ističe ugovor na zimu a čini se da nije raspoložen da ga nastavi.
Imao je on stvarno dobrih partija, ali je u posljednje vrijeme bio bas nervozan i cesto dekoncentrisan.

Za sad sve ide dobro sa pojačanjima uz jednu izuzetak.

Mora da se dovede stoper. Eto imamo JV Pavlovica kojem barem po meni treba pruziti sansu. To je trenutno najvažnija pozicija iako za razliku od vecine ne kritikujem toliko Milojevica i Bosnjaka

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2022, 13:45 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
https://www.transfermarkt.com/jovan-pav ... ler/469865

Brigate me preduhitrio :-)
Nije skup (vjerovattno),domaci igrac iz BL

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2022, 14:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ne moze covjek da ostane imun na ovaj hajp koji se stvorio oko kluba, ali nazalost iskustvo me uci da ce prizemljenje biti bolno, mozda nikad bolnije. Necu da mracim, ali ovi koji vode klub mogli su ga staviti na zdrave noge od momenta kad su dosli u klub, a nisu, tako da im ni sad ne vjerujem.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2022, 14:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Pa dovoljno je i to što nisu gurnuli klub u velike dugove. Zato se Željo i Sarajevo koprcaju. Iako se stalno spominju i vrte neki novi vlasnici, ulagači... Prije svega za Sarajevo. Kakva je ovo turbulentna godina bila, pa opet se stiglo do Evrope.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2022, 14:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Meni to nije dovoljno, zasto bi se covjek tim zadovoljio. Ovde uz jako male pare mozes napraviti iskorak kakav je napravio recimo jedan Sherif koji je neprikosnoven u svoj ligi i svake godine igra te kvalifikacije za LS. Namjerno nas poredim sa njima jer je Moldavija jedna od najsiromasnijih drzava zajedno sa BiH u Evropi, i isto tako oni dolaze iz "odbjegle" republike kao i mi i na taj nacin se reklamiraju bukvalno. Ko bi od nas cuo za jebeno Pridnestrovlje da nije tog Serifa.
A to da li su ostavili dugove cemo saznati kad odu iz kluba.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2022, 15:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Simpatizer je napisao:
Begic je taj drugi U21. Napunice 22 tek u avgustu, dakle nakon pocetka sezone.

Nije, U21 se za ovu sezonu računaju rođeni 01.01.2001. i mlađi. On je izašao iz zaštićenog godišta.

Ako Ćetković bude branio kao pred kraj sezone biće prvo rješenje, a taj drugi mladi igrač mora odigrati bar 45 minuta po utakmici i da bude državljanin BiH.
U problemu smo ako ne nađemo bar jednog, ako ne i dva U21 igrača, po mogućnosti štoper i vezni.
Možda Popara može od ovih trenutno što imamo, na poziciju Begića.
Pavlović iz Rudara je isto izašao iz zaštićenog godišta.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2022, 16:14 
Stara kuka
Stara kuka

Zrinjski odgodio za avgust hibridni teren, hoce evropu da igraju na svom stadionu.
Koliko su ljudi ispred nas, kako se nasi nisu sjetili. Cisto sumnjam da u modrici teren ispunjava sve zahtjeve za prva dva kola ( o trecem necu da govorim ), a tu bi Borac trebao iskesirati bilo kakve radove da se to dovede na neki nivo. Za ligu bh je dovoljan, ne bi bilo velikih, skoro nikakvih ulaganja. Al dobro, sta je tu je

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2022, 16:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Pa ne znam baš da li je to dobro rješenje. Ta dva- tri evropska kola mogu igrati u Mostaru i 4 kola lige. Onda narednih 10 ak kola lige igraju drugdje i to će ih vjerovatno uz umor u Evropi i ukanaliti ove godine. Time samo pokazuju da im je Evropa prioritet u odnosu na ligu. A Lalat je došao da uzme ligaške trofeje i koncipira se tim za jednu sezonu da to i uspijemo, pa vidjećemo. Uglavnom kad sve sabereš odlično je što smo mi krenuli sad te terene jedno kolo evrope i dva kola lige igramo vani. Za razliku od njih mi i u ligi očekujemo pun stadion

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120029 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5327, 5328, 5329, 5330, 5331, 5332, 5333 ... 6002  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]