banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 11:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120037 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5250, 5251, 5252, 5253, 5254, 5255, 5256 ... 6002  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 07 Nov 2021, 10:37 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Ako je istina ovo sa Jovanovicem, onda ga zestoko kazniti, ja ne znam sta bi od onakvog igraca i covjeka ali kad je on u ekipi odbrana se ne moze sastaviti

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2021, 11:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Simpatizer je napisao:
Pisalo se o treneru, poruka je u tom kontekstu.
Na trenera se misli.

U pravu si, moja greška.

Zrinjski je bolji, nema tu priče, ali kako ih sere to nije realno.
Vušurovićev šut, pa Jovanović poslije kornera sa 4 metra, Lukićev nepostojeći ofsajd, pa njegov zicer u drugom, pa Vušurović iskosa.
A njima Zakarić pokloni penal, jedan gol poslije auta, onaj četvrti lopta promijenila pravac, čak je i kod prvog nekoga zakačila.
A tek ta utakmica 4:0 iz 2019. koju je korpus spomenuo. Tu smo po šansama mogli dati 6-7 golova, a oni nam dali 3 gola u 5 minuta, slično kao juče.

Ali ništa nije slučajno, i tu sreću treba zaslužiti radom i domaćinskim vođenjem kluba kao što to oni rade dole.
Nećeš je sigurno zaslužiti raskidom ugovora sa kapitenom u po novembra 2 dana pred utakmicu ili ono pred revanš sa Klužom kad su pustili Zilkića. Nije onaj gol u 118. minuti slučajnost, sve sam više siguran.

Kad se bude bolje radilo, imaćemo i sreće kad zatreba.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2021, 13:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2020, 15:53
Kapiten zestoko opleo po klubu.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2021, 13:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Okt 2015, 08:44
ChairosBL1987 je napisao:

Nešto se zakuvalo opasno šta? Vidjecemo ,a možda nikad i nećemo . Stojan je za mnogo toga zaslužan hvala mu za golove itd. imao je malo kurcobolje Al tu je kad treba cupati davao je odlučujuće golove,ali ako kao kapiten unosi nemir sjebava sve ne respektuje trenera i ostale,ako ne može mirno podnijeti da mora izaći iz igre i ponaša se bahato kakav to primjer onda daje mladjima igračima ,djeci na tribinama,a ima ih dosta kojih ga gotive, onda bolje da se raskine ugovor i svako na svoju stranu neće se borac ugasiti odlaskom Stojana. Ova sezona je lose počela dva gorka i užasna poraza od zrinjskog mislim da će ovo biti teško stići ,mi se ne smije osloniti na radnik ili neke druge da uzimaju bodove drugim klubovima,a mi se kao borimo za titulu i kiksama sa svima ne ide tako.. mislim da će ovo biti sampinska godina za zrinjski ,a mi treba da se bacimo na kup i da ne dodjemo u situaciju da se borimo za opstanak jer ima se još igrati tako da sve je moguće ,na zimu napraviti čistku u klubu od portira do uprave malo pročešljati pojacati se kako treba i krenuti ka ozdravljenju tima i atmosfere i kluba naravno

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2021, 19:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52

Smije li se znati gdje je opleo?

Ove tri utakmice do kraja polusezone dobiti kako znamo i umijemo.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2021, 19:19 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
iskusniborcevac je napisao:
Ako je istina ovo sa Jovanovicem, onda ga zestoko kazniti, ja ne znam sta bi od onakvog igraca i covjeka ali kad je on u ekipi odbrana se ne moze sastaviti

Nema sta biti jasno il nejasno, na tv se fino vidi da je odjebao Dujakovica kad mu je ovaj donio traku, slicna stvar je bila prije nekoliko godina sa Puzigacom, tad je tesko kaznjen, nema razloga da i sad ne bude tako, mada je za mene licno zasluzio da se razduzi sa klubom i neka putuje sa srecom...

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2021, 20:12 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
I samo da vam javim da je Vusur prvi strijelac ekipe...

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2021, 20:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
Кад примиш 4 гола, наравно да кривицу сноси и одбрана, Јовановић након повреде није више стари Јовановић и то је то.

Сваке паузе прижељкујемо чистку у клубу, а наравно да се то не деси.

Све ово је посљедица грешке управе на тоталном нераду по питању довођења појачања и распуштању у просјеку понајбољих играча које смо имали. Мислим да такво што ни један иоле озбиљан клуб не би урадио, осим ако му жеља не би била да знатно ослаби екипу и не заврши на високим позицијама на табели као што је претходне сезоне. И сваки пут кад се дешавало овакво што ове сезоне и кад се буде десило, прст упријети ка управи.

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2021, 20:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
Нова Варош je napisao:

Smije li se znati gdje je opleo?

Ove tri utakmice do kraja polusezone dobiti kako znamo i umijemo.

На инстаграму, неки лик му писао нешто, а Столе напуши и тог лика, и каже му пиши им тамо на страницу, свакако ће ти обрисати коментар :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2021, 21:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Marko Jovanović je od trenutka dolaska u Borac dao niz izjava za naše i prekodrinske medije gdje se biranim riječim odnosio prema klubu. Na terenu je bio najbolji štoper lige, prvi je uvijek bio kad se slave pogoci, igrao povrijeđen, beskompromisan borac, nije se štedio. E sad došla je ta nesretna povreda, poslije toga ništa nije isto, ali ja Mareta nikad ne mogu u isti koš sa Melegom, Kizom, ostalim Srbijancima koje smo tjerali sa Mrš. Očigledno i on osjeti neku nepravdu. Momak je jako emotivan

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2021, 21:39 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Борац у Срцу, у праву си што се Марета тиче. Никако га се не смије ставити са остатком екипе у кош. Не смијемо да заборавимо како је Маре играо, и то се цијени. Али очигледно да има проблема у екипи, као да је код свих дошло до засићења што се каже. А и руку на срце, за њега би ми било и најжалије ако оде, али ако он више нема воље и жеље да игра, онда је најбоље да се разилазимо. Знам да ће код мене остати заувујек упамћен у позитивном смислу, а вјерујем и код сваког искреног Борчевца. А некако се искрено надам да ће да остане и да ће се врати у стару форму, и преузети капитенску траку.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2021, 23:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Avg 2020, 11:37
Amoah ponovo reseta mreze, njega prvog dovesti na zimu

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2021, 09:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Polako sa napadima na Mareta.

Možda je odbijanje trake samo pokazivanje da se ne slaže sa pojedinim odlukama kluba.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2021, 09:58 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 11 Jul 2021, 16:19
https://meridianbetsport.ba/featured/vranjes-prozivka/

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2021, 10:14 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 11 Jul 2021, 16:19
https://meridianbetsport.ba/fudbal/stoj ... -navijacu/

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2021, 10:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ne znam sta se desava sa Jovanovicem ali on kod mene ima dobar kredit jer je stvarno pokazao da je igracina i ljudina. Tako da ako se s njim moze ista rijesiti trebalo bi ga po svaku cijenu zadrzati. Sto se tice Stojana apsolutno ne zelim da umanjim njegov ucinak za klub toliko radosti nam je donio, ne zelim stajati niposto na stranu uprave ali u ovom slucaju ne vidim jednu stranu kao jedinog krivca istina je vjerovatno negdje izmedju. Stojanu zamjeram sto je postao bahat i iznad kluba nisam mu nikad oprostio ono cijepanje dresa i uvijek je imao svoje izlive nezadovoljstva. Je l problem biti zamjenjen? Je l problem prihvatiti cinjenicu da su godine stigle i da se ne moze fizicki izdrzati 90+ minuta? Ne znam cemu te histerije.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2021, 10:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
I sad si ljut na upravu i pisas po svima kacis statistike u javnost izlazis sa unutrasnjim stvarima
Kluba i dajes dusmanima priliku da se slade. Ne ide tako kapitenu

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2021, 10:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
Ниђе везе, лик му лијепо пожелио срећу, захвалио се... Мало живчан одговор.

А статистика је неумољива. Стојан је клубу дао оно што се од њега тражило, ако идиоти из клуба њему нису узвратили на прави начин, није то онда његова грешка.

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2021, 11:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
I Stole malo vise serucka nego sto bi trebao.

Statistika mu je veliki plus, ali veliki minus mu je radijus kretanja.
Zbog toga smo, u velikoj mjeri, igrali veoma negledljiv fudbal.
Prolazilo je dok smo imali Ziljkica pa smo razvlacili pamet na krilima, imali i brzinu na toj strani. Samim tim i Zakaric je imao vise prostora. Njegovim odlaskom otanjila nam je tranzicija samo tako.

Brzina nam treba, to nemamo.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2021, 11:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Никада га нисам готивио. А са својим реакцијама приликом изласка са терена само је показао какав је заправо, и колико заиста поштује клуб. Сероња, који је умислио да су му клуб мама и тата оставили у аманет, и да може да се понаша како он жели. Голове нико не може да му оспори и свака част на томе, успјевао је да их да из ничега. И није заслужио да на овакав начин оде из клуба. Али доста више њега и његовог безобразлука.

Изгурати ове три утакмице до краја, сјести и поразговарати са свима. Хвала њима свима на прошлој сезони, остаће заувијек упамћени код навијача. А ако више немају воље да играју, широко им поље што се мене тиче.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120037 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5250, 5251, 5252, 5253, 5254, 5255, 5256 ... 6002  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]