banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 00:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120044 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5244, 5245, 5246, 5247, 5248, 5249, 5250 ... 6003  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 31 Okt 2021, 18:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Miljanovića ostaviti samo što Stojana vadi oko 70e minute. Zakara kapiten 8)

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2021, 18:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Super. Treci smo. Sad Mostar.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2021, 19:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Okt 2015, 08:44
Ваљда је ово најава да су нам оба нападача прорадила и да полако улазе у форму и постижу голове. Сјајна побиједа

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2021, 19:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2020, 15:53
Vadjenjem Stojana ekipa prodisala prema napred. Sa dva napadaca se sa svima mozemo nositi.

Vusurevic i Meleg u nekom svom svijetu. Gol ako je i pripisan Vusurovicu ne mijenja nista.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2021, 19:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Већ дио утакмице био је хорор за гледање. Ако Жељо добије сутра, у Мостару би и икс ваљао јер ћемо ваљда добити све три до краја а Зрињски мора још негдје киксати, тако да би заостатак био испод 10. У овако лоше одиграној полусезони то би био велики успјех.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2021, 19:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Imacemo problem sa ekipama koje stanu iza lopte, to je jasno.
Cim smo zabili otvorio se prostor i tad smo prodisali. Bolje izgledamo protiv jacih ekipa upravo zbog toga sto nam ne odgovaraju defanzivne ekipe.
Ne racunam raspad protiv Zrinjskog, jer smo tad bili bez znakova zivota.

I danas se vidjelo koliko je Ziljkic znacio ovoj ekipi.Treba nam vise igraca sa energijom...vise Moraitisa.

Ocajno prvo, solidno drugo poluvrijeme.
Cestitke ekipi i sad rastereceno u Mostar. Ajmo odigrati muski!

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2021, 20:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Feb 2011, 08:16
Moooooooc je napisao:
Gdje je onaj sto je govorio da je mols amater i tjerao ga, ja sam ga branio i on nam najbolji igrac zadnjih nepar utakmica

Sent from my M2007J17G using Tapatalk

Kad je dobijao po 5-10 minuta svaku drugu utakmicu, vidjelo se da ima u sebi borbenosti i znanja. Prizivao sam i pisao ovdje da se momku poveže par utakmica pa da vidimo koliko može. Sreća, to su izgleda skontali ŠSŠ i Boka, dobili smo pit bula koji može još napredovati.

Izgurati još 4 utakmice do kraja i probati uzeti bar 10 bodova. Iz ovako loše i turbulentne polusezone izvući 30+ bodova je premija, nadati se na zimu renoviranju igračkog kadra i svježoj krvi u ostalim strukturama. Ozbiljni klubovi to rade na vrijeme, a naše vrijeme je bilo odmah po završetku prošle sezone.

Samo ću još kratko napisati scenario koji ima male šanse a to je da uzmemo sve 4 do kraja, uključujući i pobjedu po BB, a Zrinjski da izgubi sutra na Grbavici i od Tuzle. Eto nas na 4 boda zaostatka :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2021, 23:16 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Jan 2017, 22:29
Cestitke momcima na pobjedi, zasluzeno i statistika govori vise od igre. Jedina mrlja je izlazak Vranjesa i neka losa prica prema treneru, ne pozdravljanje ostalih iz strucnog staba i opet svadja sa sekretarom kojem je razbio telefon. Takvom bahatom ponasanju se mora stati u kraj za sljedecu utakmicu ili na kraju polusezone.
U Mostar po iznenadjenje

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2021, 00:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
Отприлике док није пао гол и изведен Врањеш, нисмо знали шта би и куд би кад би дошли до гола Посушја. Стварно сам се помирио са још једним ремијем, кад проради Борчева машина.

Побједа вриједна као и свака, а што се тиче проноза, за Европу ћемо се борити, за титулу не вјерујем. Нажалост, али за такво нешто нам треба савршен прелазни рок (немогуће), стварање кохезије и функционалности између играча међусобно и са тренером што ће доћи до изражаја одмах у првом колу (скоро па немогуће) и резултати, наши (сад бих требао узети табеле претходних сезона да видим колико бодова је шампион имао, па да пројектујем потенцијални потребни број бодова које требамо скупити), а и од конкурената, што је већ могуће, али ако се ова горња два услова испуне.

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2021, 07:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
Ja sam krtikovao Donalda nakon prvog poluvremena u Vrapčićima i pisao da mora napustiti igru jer je bio katastrofalan,pas nije mogao odigrati.

Vec drugo poluvrijeme je odigrao bolje i svaku narednu tekmu sve bolji i bolji bio.

Ja sam mu se i forumski izvinuo jer me skroz demantovao svojom igrom i zalaganjem i za ono sinoc mu takodje skidam kapu.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2021, 07:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Crnjo iz Prijedora 19 god. 5 golova, brazilac 20 god. 4 asistencije, Marković iz Radnika 4 gola. Nadam se na zimu da provjetravanje ekipe znači da će se dovoditi ovakvi igrači.

Iz Rudara je otišao Milunović. Najavili na zimu remont i pojeftinjenje ekipe

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2021, 09:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Laganica je napisao:
Cestitke momcima na pobjedi, zasluzeno i statistika govori vise od igre. Jedina mrlja je izlazak Vranjesa i neka losa prica prema treneru, ne pozdravljanje ostalih iz strucnog staba i opet svadja sa sekretarom kojem je razbio telefon. Takvom bahatom ponasanju se mora stati u kraj za sljedecu utakmicu ili na kraju polusezone.
U Mostar po iznenadjenje

Loš primjer jednog kapitena. Ne mogu se sjetiti da je takve gluposti pravio u ostalim klubovima, ili kad je bio u Željezničaru na klupi. Pri izlasku obavezno neko mora doći po kapitensku traku kod aut linije, da li je to na silu nametanje autoriteta ostalim igračima? Pa jedan Frančesko Toti pred kraj karijere u više mečeva nije ni ulazio u igru, nekad po par minuta. Sigurno nije ni bacao dresove, razbijao telefone itd...

Borac je klub sa tradicijom evo već 95 godina, klub koji treba biti iznad svih nas i svakog pojedinca i tako bi trebali da se ponašaju i Stojan Vranješ, Vico Zeljković, Boris Raspudić... Da ne nabrajam dalje...

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2021, 09:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Ne branim vranjesa i njegovo ponasanje ali izracunajte da nije bilo njega i njegovih golova koji bi borac bio na tabeli.
Hocu da kazem da tu nema polovicnih rjesenja,dakle ili ga trpi takvog kakav je (ne ponasa se tako od juce) ili mu se zahvali na saradnji,samo sto bi onda trebao dovesti igrace koja su pojacanja u pravom smislu te rijeci

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2021, 09:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Има и тог, даје резултате, па се некако и преко ових испада може прећи.

вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2021, 09:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ne kažem da je loš igrač niti imam protiv njega lično, ali kolektiv trpi. Zabija on golove, neka zabija i dalje, samo ne vidim u čemu je problem kad izađe iz igre ili šta bi se desilo da uđe sa klupe, pa nije Kristijano.

Kad si već spomenuo golove i bodove:
Radnik - da nije on šutao penal, neko bi drugi sa velikom vjerovatnoćom za isti ishod.
Velež - službeni rezultat i 3 boda bez obzira na odlična 2 gola.
Tuzla - 2 penala, vjerovatno bi i neko drugi pogodio.

Ima tu još golova, ovo je na prvu što sam se sjetio.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2021, 09:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
To je sve sta bi bilo kad bi bilo.

I penale treba zabiti.
A protiv Veleza su bile dvije majstorije, osim Zakarica nema igraca koji tako nesto moze u nasoj ekipi.
I da ih nije zabio ne bi onim idiotima popucali cirevi i ne bi bilo službenog rezultata.

Ne svidja se ni meni njegovo ponasanje, ali zabija kljucne golove i zato ga moramo "trpiti". Naravno da bi bilo idealno kad bi i on prihvatio da ne moze vise od 70.
S obzirom na katastrofalno odradjen prelazni rok i sumnju da cemo odraditi zimski kako treba, bolje je da je u ekipi on nego neko "pojacanje".
Na terenu ne vidim da ga igraci nesto ne vole, sve mi djeluje ok.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2021, 10:21 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
To za penale da bi ih i neko drugi dao ne priznajem jer nisu sutani kod rezultata 2:0,3:0 pa da se sutaju iz sprdnje.
Velez isto tako,ne moze se reci,nema veze dva gola kad je prekinuta. Sta da nije bio prekid!?

U sustini svi znaju da se njegovo ponasanje sa 35 godina nece promjeniti i samo je do ljudi koji su iznad njega hoce li mu dozvoliti da nastavi.
Kakav god da je,on je pola ekipe jer lukic,zakaric,meleg,moraitis nisu ni sjenka od igraca od prije

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2021, 10:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Izgleda da svi imamo isto mišljenje, momak zna igrati fuce i zabiti go, a sa druge strane ne ponaša se dolično jednom fudbaleru i kapitenu.

Simpatizer je napisao:
Na terenu ne vidim da ga igraci nesto ne vole, sve mi djeluje ok.

Ja sam juče vidio nakon njegovog izlaska da je ekipa prodisala i razletila se. Takođe nakon njegovog izlaska protiv Širokog vršili smo pravi presing a ne alibi presing i izlazak na igrača samo da se ispoštuje.

pinkara je napisao:
U sustini svi znaju da se njegovo ponasanje sa 35 godina nece promjeniti i samo je do ljudi koji su iznad njega hoce li mu dozvoliti da nastavi.
Kakav god da je,on je pola ekipe jer lukic,zakaric,meleg,moraitis nisu ni sjenka od igraca od prije

Da sam ja Miljanović, u Mostaru bi ga ostavio na klupi i uveo u 65. min. za primjer svima da niko nije iznad kluba. A Stojan bi to prihvatio i ušao svjež, nabrijan i zabio 2 gola.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2021, 13:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ако Бог да да му психа у том смјеру буде ишла, да не буде обрнуто-пасивна агресија :)

вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2021, 13:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ako nam ovog crnju iz Rudara preotme neko na polusezoni, svi nasi eksperti, skauti, kurcevi, palcevi mogu se slobodno otpustiti.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120044 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5244, 5245, 5246, 5247, 5248, 5249, 5250 ... 6003  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]