banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 18:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 37 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 31 Jul 2005, 07:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
Micelijus je napisao:
indijanka je napisao:
Dlakava zena = pomanjkanje higijene
Da li to isto važi i za muškarce? Ako ne, zašto ne?

Šišanje, brijanje, kao i podrezivanje noktiju, nisu neprirodne radnje. To su jednostavno radnje kojima otklanjamo nepotrebno, odumrlo, tkivo koje naše tijelo na takve načine odbacuje. Zbog ovoga, ne mogu da vidim nikakvu vezu sa ovim oblicima, kako si sama nazvala, održavanja higijene, sa "silovanjem" i unakažavanjem svoga tijela u vidu utezanja u štikle, uske majičice i haljinice, šminkanja, pirsanja, tetoviranja...

Možeš li da mi nađeš i jednu prirodnu osnovu ovih oblika ponašanja i možeš li da nađeš i jedan pozitivan efekat koji ova ponašanja ostavljaju na zdravlje (psihičko, fizičko, duhovno...) osoba koje ih upražnjavaju?

a ti onda idi u neku dzunglu pa nadji neku koja nije cula ni za sapun a kamo li za depilaciju... :roll: :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Jul 2005, 13:11 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Jul 2005, 13:11 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Jul 2005, 13:12 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Jul 2005, 16:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

molim i drugi put :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Jul 2005, 17:18 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Jul 2005, 20:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Maj 2002, 01:00
Vidim spominjes Boga u svoj ovoj prici, pa si me postakao da te upitam par pitanja, pa ako mozes, i da mi odgovoris na ista :wink:

Od kad znam za sebe, isla sam u crkvu. Skoro sve i jedna zena je imala cipele sa stiklom ( da se razumijemo, imam ja cipele i sa ravnom petom :D sve zavisi od raspolozenja i garderobe). Da li su sve te zene, potencijalne "bolesnice" ? :-? Sizofrenicarke? Da li je moguce da su sve one isle u crkvu, a u stvari ne vole Boga? :o

Kako je moguce da i moja baka ima cipele sa stiklom? Zena od 80 i kusur godina? Da li je i ona sizofrenicarka? Osoba koja pokusava da se "dodvori" okolini, da ju ne bi odbacili? :roll: Moja majka, moja svekrva, moje komsinice... Jesu li sve one nenormalne? :roll:

Tvoja majka, sestra, rodjaka, necakinja.... Ne nose li i one stikle? Jesu li i one sizofrenicarke? :-?

Jesmo li svi mi ludi a ti jedini pametan? :roll:

Sem da ti kaľem - ne udaraj me nisko...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Jul 2005, 22:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
rasprava se bas povela nasiroko a pri tome se brkaju mnogi medicinski pojmovi...ne procitah sve jer nemam vremena..ali letimicno vidim da ste dosli i pojma" rutava djevojka" :lol: sto zaista kod 80% muskaraca i 100% drugih zena koje to gledaju sa strane ... moze da dovede do 'ludila' :lol:

Prvo stikla,ravna cipela, japanka, spagerica sve to moze da ima los uticaj na zdravlje...ako steze zaustavlja cirkulaciju, djeluje na ligamente, kosti...itd.itd.

A tek opanak da znate kakve probleme izaziva...rijetko je naci covjeka seljaka koji je cijeli zivot u opancima a da nema problema sa "usiljenjima" na petnoj kosti nesto kao egzostoze...to je uzasno bolno i rjesava se hiruski.

Dakle da vam skratim muke :D ..jedina prava cipela je ortopedska cipela sa anatomskim uloskom koji djeluje na svod stopala a pri tom imamo razvnomjerno opterecenje na stopalo, samim tim na koljeno, kicmu..pa ako hocete i na mozak.

Do ludila moze da dovede stres,vrucina, propali brak, stikla, bubuljica, porodicni problemi, komsija, majstori u kuci .... :D dakle ne mzoete tako jedan pojam i moguci uzrok uzimati kao 100 % i jedini. Jer uopste nije napisano u kom pototku u tom istrazivanju je utvrdjeno da stikla dovodi do sluludih ideja :) ..a svako istrazivanje da bi se nazvalo ozbiljnim mora da ima brojeve i utvrdjenu statistiku!

A ludilo nije samo sizofrenija. Sizofrenija je skup simptoma koje karaktericu manicno-depresivna stanja...a postoje mnoge druge psihijatrijske dijagnoze...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2005, 00:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2004, 01:39
@Vader-e i ti stvarno sve i svakoga citiras...cuj kaze od nosenja stikli treba da poludim...mislim :-? ...vezze
@Micelijus-covjece kako ti se samo da da od svake i najmanje sitinice zapocnes filozofsku raspravu...ok, tvoja djevojka se ne brije, pravo da ti kazem zaboli me tvoja je, i ako je tebi i njoj to ok i meni je :wink:
Nazad na temu-slazem se da nisu stikle za svakoga, ali meni je to kao nosenja sexy donjeg rublja-mozes ti i bez njega ali kad je na tebi it just feel so... women like, a da ne pricam sto noge u njima izgledaju fantasticno :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2005, 21:26 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2005, 22:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
Micelijus je napisao:
...makar jednu pozitivnu posljedicu nošenja štikli na bilo koji segment ljudskog života.

evo recimo...postoji negde neka devojka koju priroda nije obdarila visinom, a sto joj predstavlja veliki problem. i tako ona vremenom pada u sve vecu depresiju, povlaci se u sebe... njena visina, odnosno nizina joj nanose toliku psihicku i dusevnu bol. medjutim...stikle joj menjaju zivot iz korena...resava se svog kompleksa, osmeh se vraca na njeno lice, postaje srecna i zivi srecno do kraja zivota.
eto.
pozitivna posledica nosenja stikli na devojcinu psihu!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2005, 23:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Maj 2002, 01:00
Pomodarstvo u vjerovanju ... Slazem se, dijelom, ako cemo pricati o "vjernicima" od 92. god pa na ovamo :lol: Ja sam ti pricala o zenama, o sebi, kao djetetu koje je od pelena islo u crkvu... Te zene su nosile, nose i nosice stikle.. Pobozne, vijerne, skromne zene. Totalno neupadljive. Niti garderobom niti ponasanjem.. Ali po tvojoj teoriji, ti i od njih napravi bolesnike :roll:

Ne odgovori mi - nosi li, zenska populacija tvoje familije, stikle? :D

Sem da ti kaľem - ne udaraj me nisko...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Avg 2005, 00:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2004, 11:24
daj objasnite mi, ja furam uglavnom patike, sandale, papuce...jako jako retko stikle, a i pored toga mi ljudi stalno pricaju kako sam luda........gde je tu sad logika?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Avg 2005, 04:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 24 Jul 2005, 16:13
azdajica-ny je napisao:
The Godfather je napisao:
ma bolje i luda al' da grmi za njom nego......ko patkica da sljapka :lol: :lol: :lol: .......

hahaha,e dobra ti ova,doduse,u BL cure uglavnom hodaju ko kobile na stiklama pa sve grmi :lol: nije ni to za svakog,ja u prinicipu ne nosim te vrtoglave stikle,osim u nekim izuzetnim prilikama,al' sam ionako siznuta :lol:

...azdajice ...

...stvarno si ostra u opisu nekih cura ....sto mozes dosle u grad s planina ... treba im vremena ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Avg 2005, 15:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ja sam samo realna...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2005, 19:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
nego kao sto dr. micelijus rece: samo chupave,u ortopedskim cipelama i ne sikiraj se da ces imati problema...ta mile ima de sahrani kako god okrenes... :wink:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2005, 22:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
lujkacha_NS je napisao:
daj objasnite mi, ja furam uglavnom patike, sandale, papuce...jako jako retko stikle, a i pored toga mi ljudi stalno pricaju kako sam luda........gde je tu sad logika?

:lol:

Nema je. :wink: Odnosno ima logike isto toliko koliko i veza izmedju stikli i sizofrenije. :lol:

Citiraj:
Pomodarstvo u vjerovanju ... Slazem se, dijelom, ako cemo pricati o "vjernicima" od 92. god pa na ovamo

Da.

Okretali su nas i okrecu nas na pravi put, ali veoma, veoma zaobilaznim metodom. :lol:

Ma liberté

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 37 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]