banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 23:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 478, 479, 480, 481, 482, 483, 484 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Jul 2019, 11:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
:-(

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2019, 11:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Brat Vukan ga ne vadi

http://nebojsavukanovic.info/svaka-cast ... do-svojih/

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2019, 11:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2019, 11:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Debil. Dok je ovih klovnova Dodik je siguran

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2019, 11:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Nije Vukan glup, njegova publika jeste...Vukan je pametan, zna dok ke ovaca da će biti i vune...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2019, 11:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Dok je klovnova poput vas dotad je Dodik siguran. Posto je danas vecina takva onda nam je tako kako je.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2019, 11:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ti si glup, ne ti si glup...i tako u krug...i tako opet levo, tako opet desno, tako opet opet opet u krug ...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2019, 11:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Raskoljnikov je napisao:
Dok je klovnova poput vas dotad je Dodik siguran. Posto je danas vecina takva onda nam je tako kako je.

Cokis klovna u glavic

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2019, 12:10 
dis guna bi gud

Slika

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2019, 12:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Raskoljnikov je napisao:
Ahahaha jest ga meće brat Vukan,Vuksi legenda

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2019, 12:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Vukan je kreten, Spešl je kreten, Raskoljnikov je kreten.

@tns - Spijo i Manitu sad negdje odrađuju pošteno zarađenu jagu i gudu.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2019, 12:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
rispekt Vookanu, čojek slijepcima oči otvara.
idem da uplatim 150 pfeninga. nea se za više, pojedoše crveni kmeri i blojburška koalicija. :(

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2019, 12:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Crowdfunding na velika vrata ulazi na naše prostore...prvo Davor Dragičević, sad malo Vukan...
Treba napraviti politički kickstarter sajt gdje represivni političari takmiče za marku od naroda...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2019, 12:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
Slika

a mi kontali - lud čojek.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2019, 13:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2016, 23:33
sinip je napisao:
Наравно да не треба, за то служи РТРС. :)
СДС не треба да прича, треба да ради. Ал' јеби га, ко је још видио да мора да се запне да се након 16 година дође на власт?!?

То како се овде живи и ради зна свако ко добија плату од локалне фирме. Не треба му ни РТРС ни РТВБН да му каже у каквом је стању.

И ту је трагедија СДС-а. Умјесто да се бавите нечим корисним, да ето изађете са неким планом (мислим на стварни план а не ми ћемо да запослимо људе да повећамо пензије да ово да оно) како да се поправи економска ситуација, привуку инвестиције, смањи корупција, смањи број запослених у администрацији, ви предлажете усвајање закона о утврђивању поријекла имовине!!! Вау мајстори. :lol: Па што га нисте усвојили '96. Имали сте двотрећинску већину?
Поред толико шупљина у власти на којима можете да направите нешто конкретно, ви се бавите указивањем на шупљине???

Све го јебени Шерлок до Шерлока. А они са мало дужим сјећањем знају како је то било док је СДС био на власти а овде код мене је СДС на власти од прије рата па до Омеровог пребјега и видио сам сву способност на дјелу.

А ово са "црвеним кмерима" је за ред величине дебилније од оног "Баја". Какав кретен вам налази фразе за комуникацију с јавношћу, стварно бих волио да га упознам. :lol:

Срећан пут до испод цензуса.

Што теби смета закон о утвриђивању поријекла имовине?

Фраза црвени кмери им апсолутно одговара пошто је евидентно да уништавају сопствени народ.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2019, 13:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
...

@tns - Spijo i Manitu sad negdje odrađuju pošteno zarađenu jagu i gudu.

Fin neki svijet.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2019, 13:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Поводом јучерашњег иступа министарке управе и локалне самоуправе у Влади Републике Српске, Лејле Решић, по питању иницијативе за распуштање локалне скупштине у Теслићу, огласио се поново на ову тему начелник општине Теслић, Милан Миличевић, који је изразио чуђење да министарка Решић указује на недореченост Закона о локалној самоуправи који је усвојен у Народној скупштини по њеном приједлогу, што указује да се или правда за свјесно неспровођење одредби Закона из политичких разлога или доводи у питање властиту компетентност на дужности коју обавља, с обзиром да је било неколико година времена да се Закон доради.

„Уколико је образложење да је мотив за увођење у Закон процедуре распуштања локалних скупштина у случају неуспјеха референдума за опозив начелника општина – био да се обесхрабре скупштинске већине од блокирања рада начелника и неоправданог расписивања референдума о опозиву и трошења буџетских средстава, те да се и локални парламенти у том случају позову на одговорност и дају грађанима на провјеру своје мандате, с обзиром да је управо то случај у Теслићу јасно је да министарка Решић својим изјавама правда избјегавање поступања по свом Закону у који је управо за овакве ситуације и унесена измјена о распуштању локалних скупштина“, констатовао је Миличевић.

Миличевић тражи од министарке Решић, уколико она заиста сматра да формално правно референдум у Теслићу није ни одржан, што произилази и из њене изјаве као и из саопштења њеног министарства, али и локалног СНСД-а који то дословно тврди позивајући се на ресорно министарство – да се референдум одржан трећег марта ове године поништи, те након тога тражи правним путем одговорност свих оних који су до тога довели. Миличевић је такође подсјетио да у случају Теслића обимно документована незапамћена изборна крађа, поднесене кривичне пријаве против великог броја починилаца, те да очекује од надлежних органа да тај посао доведу до краја у складу са законом. Додао је и да је та изборна крађа пропраћена од стране свих медија, те да није могуће да министарка Решић није упозната са тим дешавањима.

„С обзиром да се министарка Решић за своје чињење и нечињење по питању спровођења сопственог Закона позива на то да Републичка изборна комисија није оцијенила законитост спроведеног референдума, те на апсурд да локална скупштина која је исти референдум расписала није усвојила извјештај о спровођењу истог, није довољно да министарка која је и састављала одредбе овог Закона игнорише чињеницу да је 150.000 КМ потрошено за спровођење референдума на којем је гласало око 17 хиљада грађана, већ да покаже одговорност према тим истим грађанима и или тражи одговорност институција које нису урадиле свој посао по Закону у овом случају или да покрене процедуру распуштања скупштине општине Теслић, у супротном и њена законска одговорност ће се утврђивати у истрази коју ћемо захтијевати да буде покренута“, рекао је Миличевић.

Миличевић захтијева од министарке да објасни становницима општине Теслић за шта је потрошено 150.000 КМ буџетских средстава уколико по њеном тумачењу референдум у Теслићу није ни одржан, те ко ће за то бити одговоран.

„Ако Републичка изборна комисија није оцијенила законитост референдума, зашто га није поништила и зашто надлежно министарство које би требало да спроводи сопствени закон није предузело никакве мјере? Зашто исто није учињено према одборницима скупштинске већине који су мимо Закона о буџетском систему за вријеме трајања одлуке о привременом финансирању незаконито додавали ставку за спровођење референдума од 160.000 КМ у буџет који сами нису усвојили? Зато што министарка и њено министарство Закон спроводе селективно двоструким политичким аршинима, те се у једном случају проглашавају надлежним за оцјењивање законитости појединачних аката локалне скупштине, а у случају друге скупштинске већине ненадлежним. Тако данас имамо ситуацију да због незаконитих одлука СО Теслић имамо судске пресуде којима се у више јавних предузећа у Теслићу плате директора и накнаде чланова Управних одбора исплаћују за по два директора, што је дијелом кривица и одговорност и Министарства управе и локалне самоуправе. Штета по питању блокираних програма и пројеката за развој Теслића попут водоснабдјевања више хиљада домаћинстава или изградње мостова и заштите од поплава, је много већа, за шта такође одговорност сноси и ресорна министарка и њено министарство“, закључује Миличевић.

Миличевић на крају наглашава да сви изговори које министарка Решић наводи путем средстава јавног информисања не ослобађају је обавезе да одговори на службене дописе о иницијативи за распуштање локалне скупштине, што она чини тек 5 мјесеци послије и то у изјавама за медије. Он сматра да је срамотно да на овај начин комуницирају начелник једне општине и ресорни министар, само из разлога што министарство никада није одговорило на званичне дописе начелника.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2019, 13:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Raskoljnikov je napisao:

:lol:
Лијепо ја написах, негативна селекција, од врха до чланства.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2019, 13:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Special one je napisao:
sinip je napisao:
Наравно да не треба, за то служи РТРС. :)
СДС не треба да прича, треба да ради. Ал' јеби га, ко је још видио да мора да се запне да се након 16 година дође на власт?!?

То како се овде живи и ради зна свако ко добија плату од локалне фирме. Не треба му ни РТРС ни РТВБН да му каже у каквом је стању.

И ту је трагедија СДС-а. Умјесто да се бавите нечим корисним, да ето изађете са неким планом (мислим на стварни план а не ми ћемо да запослимо људе да повећамо пензије да ово да оно) како да се поправи економска ситуација, привуку инвестиције, смањи корупција, смањи број запослених у администрацији, ви предлажете усвајање закона о утврђивању поријекла имовине!!! Вау мајстори. :lol: Па што га нисте усвојили '96. Имали сте двотрећинску већину?
Поред толико шупљина у власти на којима можете да направите нешто конкретно, ви се бавите указивањем на шупљине???

Све го јебени Шерлок до Шерлока. А они са мало дужим сјећањем знају како је то било док је СДС био на власти а овде код мене је СДС на власти од прије рата па до Омеровог пребјега и видио сам сву способност на дјелу.

А ово са "црвеним кмерима" је за ред величине дебилније од оног "Баја". Какав кретен вам налази фразе за комуникацију с јавношћу, стварно бих волио да га упознам. :lol:

Срећан пут до испод цензуса.

Што теби смета закон о утвриђивању поријекла имовине?

Фраза црвени кмери им апсолутно одговара пошто је евидентно да уништавају сопствени народ.

Не смета мени "закон о утврђивању поријекла имовине" него ми је смијешно да вам је у општем расулу то већ дуже вријеме једини адут. То сасвим довљно говори о капацитету, а злобници би рекли и жељи, СДС-а да промијени било шта.

А што се тиче Црвених Кмера, иди синко мало читај шта су прави Црвени Кмери направили.

Тачно вам не гине пад испод цензуса. Технички нокаут би могли да видите већ на сљедећим локалним изборима.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2019, 14:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

sinip je napisao:
Не смета мени "закон о утврђивању поријекла имовине" него ми је смијешно да вам је у општем расулу то већ дуже вријеме једини адут. То сасвим довљно говори о капацитету, а злобници би рекли и жељи, СДС-а да промијени било шта.

А што се тиче Црвених Кмера, иди синко мало читај шта су прави Црвени Кмери направили.

Тачно вам не гине пад испод цензуса. Технички нокаут би могли да видите већ на сљедећим локалним изборима.

Синко можда да ти прочиташ, па да упоредиш проценте становништва тамо и овдје и да ми онда кажеш гдје је остало више.
Теби је битно да ли су побијени или протјерани у економској миграцији(трећа генерација ће имати само сјећање да је Србин).

Што се тиче цензуса и нокаута, ти си одавно нокаутиран неким дрогама.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 478, 479, 480, 481, 482, 483, 484 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]