banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 13:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 83 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2005, 11:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
Lucozade je napisao:
Lisa_Simpson je napisao:
Ni to ne pomaze... :lol:

ma pomaze vjeruj mi, ako neko ima problema sa spavanjem ja sam... za knock out moras znati pravu kombinaciju rollanja, pokazat cu ti system 8) :D

ive got the machine the art of rolling ive got.....malo ot no nadji stari hrastov panj na kome s eneko objesio prije 24 godine svilenom charapom pokupi komade kore koji se nalaze na zapadnoj strani panja ali u nedelju prije bankholideja odnesi kuci i skuvaj caj nadji par dlaka persijske machke i gavranovo pero to sitno nasjeckaj i dodaj jednu zlicu vegete mozes ukrasiti cvjetovima maslacka i to sve fino otidji na balkon i prospi...marsh u krevet i spavaj sunce ti balavo :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2005, 16:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
ako si punoljetna i imas recept, zvekni jedan xanax, nece te ni topovi ujutru probuditi.
naravno, moze i manje hemije. toplo mlijeko sa medom, cist zrak u sobi, lagana muzika, bez kafe i duvana, bez citanja teskog stiva, tusiranje...
e, ako ti i to ne pomogne javi se meni. imam i ja ponekad slican problem, pa mozemo zajedno da buljimo u plafon. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Maj 2005, 19:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Lol... A je l taj Xanax moze da se kupi u bilo kojoj apoteci?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Maj 2005, 23:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2004, 01:39
E ovako...i ja sam imala slicnih problema do unazad par mjeseci, ali ja sam oduvijek bila "nocna ptica" i nisam voljela rano ustajati pa...
Jos na sve to prosle godine pocnem posao raditi kod kuce i mozes misliti-citavu noc prevodim i onda nema budjenja do 3-4 a nekad i 5 poslije podne. Elem, u februaru sam imala nekih "pomjerenja" zbog kojih sam promjenila kompletan redosljed...nije bilo lako ali ono desilo mi se da ne spavam citavu noc, pa citav dan i onda u 8-9 navece koma. Dakle probaj da uopste ne spavas jedan dan i sledeci ces biti koma da ces jednostavno morati zaspati do 10 najkasnije. Nakon toga probaj da odrzis taj ritam-naravno ne idi u krajnost pa da ustajes u 6 ujutro, vec postepeno prilagodi raspored spavanja svojim obavezama. Ja evo sad izdrzim do nekih 4 ujutro najkasnije-i to kad izlazim,budim se do 12-1 najkasnije,ali inace ustajem ranije.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Maj 2005, 02:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

E to bi moglo pomoci, samo ako izdrzim... Probacu jedan dan kad ne budem imala nikakvih obaveza...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Maj 2005, 02:18 
RADI KAO BAUSTELAC...ONI IMAJU FIN SAN...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Maj 2005, 12:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
xanax moze, ali ti ga ipak ne preporucujem. to je ozbiljan lijek, a i ti si isuvise mlade za njega. probaj prirodnim putem.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Maj 2005, 03:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ko kaze da sam ja mlada?! Ja sam starija baka... :wink: Zezam se... To je toliko jako? Spada u narkotike ili...? :dontknow:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Maj 2005, 17:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2001, 01:00
dasha je napisao:
E ovako...i ja sam imala slicnih problema do unazad par mjeseci, ali ja sam oduvijek bila "nocna ptica" i nisam voljela rano ustajati pa...
Jos na sve to prosle godine pocnem posao raditi kod kuce i mozes misliti-citavu noc prevodim i onda nema budjenja do 3-4 a nekad i 5 poslije podne. Elem, u februaru sam imala nekih "pomjerenja" zbog kojih sam promjenila kompletan redosljed...nije bilo lako ali ono desilo mi se da ne spavam citavu noc, pa citav dan i onda u 8-9 navece koma. Dakle probaj da uopste ne spavas jedan dan i sledeci ces biti koma da ces jednostavno morati zaspati do 10 najkasnije. Nakon toga probaj da odrzis taj ritam-naravno ne idi u krajnost pa da ustajes u 6 ujutro, vec postepeno prilagodi raspored spavanja svojim obavezama. Ja evo sad izdrzim do nekih 4 ujutro najkasnije-i to kad izlazim,budim se do 12-1 najkasnije,ali inace ustajem ranije.

Isprobano, radi!
Samo se pripazi, kad ne spavas 24 sata pa zaspis, moze se desiti da spavas 12 i vise sati, sto nije OK jer ces se ponovo naci na pocetku. Ogranici se na 8-9 sati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Maj 2005, 19:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
neki dan odem na bazen, plivala sam nekih pola sata, onako laganini. ne da sam zaspala, vec kao mala beba...
pokusaj. ili bilo koja druga fizicka aktivnost, ali mislim da je plivanje najbolje.. al ko ce svaki dan plivati :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Maj 2005, 21:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
Lisa_Simpson je napisao:
Ko kaze da sam ja mlada?! Ja sam starija baka... :wink: Zezam se... To je toliko jako? Spada u narkotike ili...? :dontknow:

Xanax,Ksalol (alprazolam) je lijek iz grupe benzodiazepina tj.sedativa ili anksiolitika.
Toksicnost mu je mala ali moze izazvati zavisnost kod duzih upotreba. Koristi se u terapiji nesanice, napetosti, anksioznih stanja... ali ako se predozira javi se prekomjerna sedacija(uspavanost).

Svakako,ne preporucujem lijekove iz ove grupe, pogotovo kod mladjih osoba, osim u slucajevima teskih napetosti i stresnih situacija gdje je neophodno umirenje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Maj 2005, 01:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

OT: Jesi ti zavrshila medicinu ili josh studirash? :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Maj 2005, 16:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2004, 15:21
Lisa, ajesi li probala - dobar sex? Pomaze definitivno, spavas k'o mala beba 8) .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Maj 2005, 17:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
Dove je napisao:
Lisa, ajesi li probala - dobar sex? Pomaze definitivno, spavas k'o mala beba 8) .

:lol: :lol: ....sram te bilo teta Djana......al' slayem se s' tobom....Lisa srce mani se tih prasaka koje kakvih i ne truj se..nego nagovori momka da se cesce prashite i problem nestaje 100%. :wink:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2005, 11:58 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Apr 2005, 13:20
toplo mlijeko sa kasikom meda(po mogucnosti lipov)....caj od lipe...koprive,jasmina....tusiranje......
meni pomogne kad mi dodju takvi periodi....
ljekovi nisu potrebni...sem u extremnim slucajevima.
mozak na pasu..broj ovcice...i spavajjjjj..zzzzzzzzzz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2005, 14:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
provjeren recept - lezi spavat, meni uvjek pomaze

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2005, 22:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dove je napisao:

Rekoh da sam sve probala... :lol: Al, pomaze to... Mada, ja opet ostanem budna bar sat vremena.... :roll: :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Maj 2005, 06:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
Nije mi se dalo sve procitati, tako ako je neko ovo vec rekao zanemari. Napisala si u prvom postu da se trudis da zaspis, e pa nemoj. Hehehe ako vec nece onda uzmi neku knjigu ili film ili sta vec i kod te ne uhvati spvanjac to radi. poz :D :D

btw negde sam procitao da casa toplog mleka pre spavanja pomaze, pa eto probaj.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2005, 01:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Opet ne mogu spavati! Idem da se ubijem!!!! :violent3:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2005, 23:36 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 18 Avg 2004, 23:59
.........izgleda da si ipak zaspala... koji li je savjet upalio? :wink: hehe da i ja pokušam....
svakome naiđe nekad period da ne može da zaspi...kao i meni večeras :D ... Al definitivno kad uzmem knjigu tad odmah počnem zijevati ............

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 83 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]