BlackHand je napisao:
ventilator je napisao:
Tu su roditelji krivi.
Prvo - dali su joj novac za ovu ribarsku mrezu.
Drugo - pustili su je da izadje iz kuce takva.
A kad dodje sa stomakom do zuba,onda ce po njoj.
A i ona...zao mi je...
Zar nije imala ni jednu prijateljicu da joj iskreno kaze kako to sto ona ima (ili tacnije receno nema) na sebi nije bas za matursko vece.
Kako ti mozhesh da znash da su joj roditelji dali novac za odecu, da su joj dali svoj blagoslov da ide na maturu, da uopshte ima roditelje...?
Ne znam da li ima roditelje,pretpostavljam.Logicno je pretpostaviti da maturantkinja,dakle djevojka od 18 godina,ima zive roditelje.Vecina ih ima i to znatna vecina.
Ako nema njih ima nekog drugog ko se stara o njoj,ne zivi u gnijezdu.
A da zivi u domu,ne vjerujem da bi se ovako oblacila.
Sto se tice ukusa i neukusa i stila,osobenosti...
U nekim stvarima ipak treba imati mjere.
Neka mjesta i povodi okupljanja zahtijevaju formalniju garderobu.
Sahrane,svadbe (klasicne),porodicna okupljanja...pa i matura...
Kao sto ne bi trebalo ici u posjet rodbini (stricu,ujaku,tetki...) ovako obucen,ne bi trebao ni pred profesorima tako paradirati.
Tu su prisutni i profesori,pa mislim da nije ni pristojno doci u grudnjaku,iz postovanja prema njima.
Kao sto nije pristojno doci u bijeloj haljini na tudje vjencanje.Nije zakonom zabranjeno,niti kaznjivo,ali nije fino i pokazuje nepostovanje prema mladenki.
A i medju vrsnjacima,tj. ostalim maturantima ovako obucena strci (a morala je znati da ce strcati).Nije na plazi,na nekoj festi na moru u suton,niti ista slicno...
Sto se mene tice,mogla je i gola doci,ali moje licno misljenje je da ta odjeca nije za matursko vece,kao i to da ova odjeca nije pravi nacin za privlacenje paznje.