banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Maj 2025, 17:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 199 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Jun 2005, 08:51 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 13 Jan 2005, 12:09
Najava novih usluga
09.06.05. | 14:30

Nakon uspješnog okončanja proširenja i reorganizacije servera u glavnom čvorištu BLIC.NET-a, stvoreni su svi preduslovi za proširenje postojećih i uvođenje novih usluga. Ovom prilikom najavljujemo početak testiranja usluge kablovskog pristupa Internetu, kao i nove usluge u segmentu bežičnog i modemskog pristupa.

O konkretnim detaljima korisnici će biti blagovremeno obaviješteni.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jun 2005, 12:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Super! :angel:

Iako za mene manje-vise, jer imam wireless... :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jun 2005, 14:17 
Pripravnik
Pripravnik

FLASH je napisao:

Vjerovatno ce wireless biti jos povoljniji. Jel ko dobio ove nove racune za telefon? Ja strahujem da cu sad dobiti 200 dem telefona, jer je telefon poskupio za 50 %.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jun 2005, 14:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2003, 11:26
Cini mi se da si ti bas zagrdio sa tim internetom... od ukupnog broja postova svi su ti na temu internet-cene-asortiman-ovo-ono... koliko primecujem, ovde navratis izgleda samo kad ti dodje velik racun, a i onda se ispucas po Blicu ili kome vec i opet te nema do sledeceg obracunskog perioda...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jun 2005, 14:44 
Pripravnik
Pripravnik

Warlock je napisao:
Cini mi se da si ti bas zagrdio sa tim internetom... od ukupnog broja postova svi su ti na temu internet-cene-asortiman-ovo-ono... koliko primecujem, ovde navratis izgleda samo kad ti dodje velik racun, a i onda se ispucas po Blicu ili kome vec i opet te nema do sledeceg obracunskog perioda...

Blic je dobar, ali nazalost, nema ga u citavoj RS.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jun 2005, 16:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Maj 2005, 21:02
FLASH je napisao:

Takodje... :P :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jun 2005, 17:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Juche sam bila u blicu da se zalim na wireless, nzaju da mi puca veza non-stop i boli ih briga... Kao, doci ce u ponedeljak opet pogledati.... Ako mi ne poprave, onda stvarno nema smisla shto sam ima dala pare- i za prikljuchak i za mjesechnu pretplatu... Rekli su mi da mi veza puca zato shto je Shibovima signal prejak.... Zashto ga onda ne smanje?! Ja chekam ADSL, chim dodje, uveshcu ga.... Wireless me razocharao vec mjesec dana nakon uvodjenja i vec pola godine trpim ovo sranje! :roll: :roll: :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jun 2005, 17:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Lisa_Simpson je napisao:
Juche sam bila u blicu da se zalim na wireless, nzaju da mi puca veza non-stop i boli ih briga... Kao, doci ce u ponedeljak opet pogledati.... Ako mi ne poprave, onda stvarno nema smisla shto sam ima dala pare- i za prikljuchak i za mjesechnu pretplatu... Rekli su mi da mi veza puca zato shto je Shibovima signal prejak.... Zashto ga onda ne smanje?! Ja chekam ADSL, chim dodje, uveshcu ga.... Wireless me razocharao vec mjesec dana nakon uvodjenja i vec pola godine trpim ovo sranje! :roll: :roll: :roll:

I meni takodje stalno puca veza! :x

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jun 2005, 17:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
ma kakav wireless, ne može to bez kabla :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jun 2005, 02:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Meni su rekli da puca samo meni i onima sa Starchevice... Znachi suchu- osim ako ti stvarno nisi sa Starchevice... :D :D Ako ne poprave, stvarno ne znam shta bih im uradila... Sve sam platila, placam josh uvijek redovno pretplatu, a veza im je totalni shit... :mad: :mad: :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2005, 07:36 
Pripravnik
Pripravnik

Ko god ima dialup neka stavi sebi brojac impulsa, jer su sad cijene uzasne, pa neka ima nesto da kontrolise potrosnju.

A parametri su..Cijena impulsa je 0.033 km. Impuls traje 2 minuta od 07h do 19h a od 19h do 07h i vikendom impuls traje 4 minuta.

Znaci, sat vremena lokalne tarife je jedna marka.

http://www.online-brojac.com/download.php

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2005, 10:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nakon sto sam na helpdesku pitao za vise informacija, evo sta sam dobio:
Administrator je napisao:
prema planovima, nove usluge bi trebale biti implementirane i testirane do kraja juna ili najkasnije do polovine jula. O kojim uslugama je riječ, za sada ne možemo govoriti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2005, 11:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
Ovisnikk je napisao:
Ko god ima dialup neka stavi sebi brojac impulsa, jer su sad cijene uzasne, pa neka ima nesto da kontrolise potrosnju.

A parametri su..Cijena impulsa je 0.033 km. Impuls traje 2 minuta od 07h do 19h a od 19h do 07h i vikendom impuls traje 4 minuta.

ti si k'o onaj jeremija iz Boljeg zivota...........jel' i grah kuvas nocu kad je jeftina struja i bojler palis nocu a .........?????

200KM imas tel. to je 200 sati interneta .....a ????

steta ima u Svedskoj klinika za lijecenje od neta ovdje ne !!!!!

nego ti sine se uhvati posla nekog ...!!

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2005, 11:31 
Pripravnik
Pripravnik

The Godfather je napisao:
Ovisnikk je napisao:

ti si k'o onaj jeremija iz Boljeg zivota...........jel' i grah kuvas nocu kad je jeftina struja i bojler palis nocu a .........?????

200KM imas tel. to je 200 sati interneta .....a ????

steta ima u Svedskoj klinika za lijecenje od neta ovdje ne !!!!!

nego ti sine se uhvati posla nekog ...!!

Samo se ti koprcaj:) Uskoro cete vi i iz telekoma otici na biro, jer ce se ubrzo desiti privatizacija, i onda cete raditi one poslove za koje ste zavrsili skole:) Kao sto je sisanje, ciscenje, malterisanje...:)

http://forum.teol.net/viewtopic.php?t=3797

William H Gates III
Domaćica

Pridružio: 24 Jan 2004
Poslao: 13 Juni 05, 12:42 Naslov: Slovenci kupili Blic !!!

--------------------------------------------------------------------------------

http://www.dnevnik.si/clanek.asp?id=128961

Nazad na vrh

Delfin
The Delfinster

Pridružio: 20 Dec 2003
Poslao: 13 Juni 05, 13:26 Naslov:

--------------------------------------------------------------------------------

Mozda je to i dobro...

Nazad na vrh

sinip
Blebetalo

Pridružio: 17 Okt 2004
Poslao: 13 Juni 05, 16:52 Naslov: Re: Slovenci kupili Blic !!!

William H Gates III ::

Vrlo dobro. Sad možda nekome dođe iz guzice u glavu, mada i dalje čisto sumnjam...

Nazad na vrh

epek
Mali smor

Pridružio: 09 Sep 2003
Poslao: 14 Juni 05, 11:51 Naslov: Re: Slovenci kupili Blic !!!

sinip ::

Vrlo dobro. Sad možda nekome dođe iz guzice u glavu, mada i dalje čisto sumnjam...

Problem je u tome sto oni izgleda umjesto guzice i glave imaju samo dvije guzice... i sto je najgore seru na obije

Nazad na vrh

epek
Mali smor

Pridružio: 09 Sep 2003
Poslao: 14 Juni 05, 11:54 Naslov: Re: Slovenci kupili Blic !!!

epek ::
sinip ::

Problem je u tome sto oni izgleda umjesto guzice i glave imaju samo dvije guzice... i sto je najgore seru na obije

Pardon... OT
Drago mi je sto su braca slovenci kupili blic, nadamo se da ce konacno da pokopaju teol i telekom zajedno sa njim... ako se ovi prije toga i sami ne sahrane.

Zivio Blic! Smrt telekomu - internet narodu!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2005, 11:35 
Pripravnik
Pripravnik

Pod idealnim uslovima 200 sati je 200 dem lokalne tarife, bez poreza. Jer impuls traje 2 minuta, a niko ne prekida tacno kad prodje dva minuta, tako da telekom krade i na tome. Telekom naplati vise , nego sto covjek potrosi. Isto kao onaj prvi minut kdo mobilne telefoniej sto se obracuna 60 sekundi, nevezano, da li covjek potrosi 1s ili 60 s.
Porez je jos 10 % , sto znaci, da ako se dobije 200 dem telefona, na to se doda jos 4-5 dem pretplate, pa TV, i jos 10 posto poreza na sve to.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2005, 12:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
reci ti meni indijanac koliko zaradjujes mjesecno ako ti nije isfur to reci ????

a ja il' neko od mojih ukucana kad bi dobio 200 Km racun.....nabio bi nogom i njih i telefon kroz prozor.........

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2005, 13:16 
Pripravnik
Pripravnik

The Godfather je napisao:
reci ti meni indijanac koliko zaradjujes mjesecno ako ti nije isfur to reci ????

a ja il' neko od mojih ukucana kad bi dobio 200 Km racun.....nabio bi nogom i njih i telefon kroz prozor.........

Jebe se vama, kad imate platu od 1500 dem u telekomu i dzabe internet:)
A ionako nista ne radite na poslu, nego idete po kafanama ili surfate po internetu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2005, 16:54 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
e ovisnikk majke mi ali smaras posteno. smijem da se opkladim da si ti onaj sasa22 sa teol-ovog foruma. samo kurcijas o cijenama a nista ne mozes promijeniti kao ni ja.
svi se slazemo da telekom ne zna da radi kako treba, da drze monopol, guse razvoj, jedu govna ali daj covjece stedi malo na internetu. samo trazis neke vijesti, cijenovnike u okruzenju,, ovaj uradio ovo ovaj uradio ono.

dosadan si mnogooo

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2005, 20:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2003, 05:18
200 sati je oko 8 puta 24 casa, sto mu dodje nekih 16 dana 12-satnog koristenja, sto, pod uslovom da se ISTA drugo nadje i zivotu, znaci barem nekih 6:20 dnevno na 30-ak dana... Cccc, prihvati se ti neceg drugog.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2005, 01:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2002, 01:00
cek cek nisam u toku! promjenili su duzinu trajanja impulsa sa 3 na 2 i sa 6 na 4? pa stvarno su smecari oni zestoki ;)

prosle godine je bila neka frka oko telekoma kako su podigli cijene telefoniranja a nisu smjeli bla bla.... no sad nisu dizali cijene vec su smanjili trajanje impulsa... sto nama dodje na isto...

postao je umoran

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 199 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]