banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 14:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1795 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 90  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Jul 2018, 10:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Sada se Brazilci bune što im sudi Mažić, a oni izbacili Srbiju sa prvenstva. Na kraju će samo onaj ko uzme prvenstvo biti zadovoljan suđenjem :D

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2018, 22:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Opleo Milojko Pantić po sistemu u Srbiji zbog uništavanja fudbala dok je bio uključen u program HRT. Prenio je i pozdrave Danice Drašković hrvatskom selektoru :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2018, 12:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Fudbalska asocijacija Švajcarske (SFV) razmatra da zabrani igračima sa dvostrukim državljanstvom da nastupaju za reprezentaciju, nakon incidenta na Svetskom prvenstvu u Rusiji. Generalni sekretar Aleks Mišer rekao je u intervjuu za "Tagesajncajger" da bi Švajcarska mogla da razmotri tu opciju.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2018, 12:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Neko će prestati biti Albanac ili Srbin ako bude imao samo državljanstvo Švajcarske.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2018, 13:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa ono što su uradili veći je šamar Švajcarcima nego Srbima. Samo što će oni to na kulturniji način riješiti.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2018, 13:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2018, 22:44
Швајцарска измишљена нација не постоји, зато је њима у суштини и свеједно шта раде козојеби.
Да им је сметало огласили би се истог момента.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2018, 13:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma da, oni dopuštaju svima da rade šta hoće. I zato se njihova izmišljena nacija raspada, a naša praistorijska nacija cvjeta na svakom koraku...

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2018, 13:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

То што се ми распадамо говори о нама. Појединцу. А не о њима као неким цивилизацијским моћницима и историјском значају.
И да по старом добром обичају не видимо даље од своје гузице. Част изузецима.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2018, 13:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Женева - Предсједник Свјетске фудбалске федерације (ФИФА) Ђани Инфантино позао је дјечаке блокиране у пећини у Тајланду да буду гости на финалу Свјетског првенства у Русији.

Инфантино је рекао да се нада да ће чланови тима, који су остали у пећини са својим фудбалским тернером прије двије седмице, бити спасени на вријеме да би могли да гледају финале у Москви 15. јула.

“Ако се они, чему се сви надамо, споје са својим породицама у наредним данима и ако им здравље допусти да путују, ФИФА би их са задовољством позвала да присуствују финалу Свјетског првенства 2018. године као наши гости”, написао је Инфантино у писму Фудбалском савезу Тајланда.

Млади фудбалери из Тајланда, узраста од 11 до 16 година, заглављени су у мрачној пећини у чије су истраживање кренули са својим 25-годишњим тренером послије тренинга 23. јуна.

Дјечаци су и даље блокирани, иако су до њих стигли професионални рониоци.

Подршку је упутила фудбалска репрезентација Јапана, која је објавила видео снимак на “Твитеру” са поруком: “Држите се!”.

Бразилска фудбалска легенда Роналдо изјавио је да је ово што се дешава дјечацима “ужасно”, а одбрамбени играч енглеске репрезентације Џон Соунс рекао је да је разговарао о овоме са саиграчима и да се сви надају да ће дјечаци и тренер изаћи из пећине живи и здрави.

Тренер “Ливерпула” Јирген Клоп поручио је дјечацима да “буду снажни и да знају да су сви уз њих”.

Фудбалски савез Хрватске саопштио је да је задивљен храброшћу, снагом и мирноћом коју чланови тима показују са својим тренером у тако тешким околностима.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2018, 14:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Nema Edinsona danas, ode mast u propast!

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2018, 14:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Знало се да неће играти. Марсело би требао бити у постави Бразила.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2018, 15:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Francuska baš uliva strah i trepet..čak i kad je Argentina ono nešto na foru,srce,borbu preokrenula na 2-1,tačno se u vazduhu osjetilo da je Francuska mnogo jača,i da je samo pitanje kad će Francuzi izjednačit i preokrenut..

Bar ja sam imao takav osjećaj,i uopšte se nisam nešto pretjerano radovao i ponadao :(

doduše,već na početku prenosa mi je onaj HRT komentator odmah ubio svaku nadu,kad je rekao da je Francuskih 11 tačno pet puta skuplje od tih argentinskih 11!! :( :(

To je baš prevelika razlika..

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2018, 15:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

mada,ovo je malo čudno da argentinac sudi urugvaju,ako sam dobro sad razumio ovog komentatora...urugvaj je apsolutno jedina zemlja u toj južnoameričkoj zoni sa kojom argentina ima super odnose,i tu uglavnom pobjedi onaj kome više treba :D

sa svima ovima ostalim,argentina je na ratnoj nozi,a sa čileom i brazilom pogotovo 8)

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2018, 15:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Sjecam se da si isto pisao prije cetiri godine u finalu, "imao sam osjecaj da su Argentinci dali go, Njemci bi dva" :D Ali da, mislim da su Argentinci bili vise zaprepasteni vodjstvom od Francuza, i ko da im je laknulo kad su ponovo gubili.

Sto se utakmice tice, kakav zbunjozo Embapea, Perez trlja ruke, pala cijena odmah za 300 miliona.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2018, 15:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Sjecam se da si isto pisao prije cetiri godine u finalu, "imao sam osjecaj da su Argentinci dali go, Njemci bi dva"

Svaka čast,jeste,baš to sam pisao :D ...Osvrćući se na onu grešku Švabe u prvom poluvremenu,kad je kratko vratio Nojeru,a Iguain izašao jedan na jedan sa njim i promašio...Da mi i nije toliko žao te šanse,jer Švabe su tad bile jače i izjednačili bi sigurno..

Ali,onu šansu Palacia..još bolju u 110 minutu,kod 0-0...ono još nisam sportski podnio :( :(

Tad više ne bi bilo vremena za popravni,i treća zvjezdica bi bila tu..izjednačili bi se sa Švabama po tom :(

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2018, 15:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

jbg,vode francuzi... :(

nego da još nešto upitam,pošto već pomenusmo ovog argentinskog sudiju,a ne vidim da je iko igdje to po portalima pominjao,čak ni hrvatski komentator drago ćosić,direktno u prenosu,niti njihovi portali....

ovaj sudija je sudio hrvatska-danska...zašto kod onog penala u 116 minutu nad rebićem,nije isključio danca????

ono,ne da je rebića srušio zadnji igrač pred golmanom,već je čak i golmana prešao i samo trebao ćušnut u prazan gol?' :-? :-?

i start s leđa,penal....žuti!!

ja kontao možda se nešto mjenjalo u pravilima,čim niko taj detalj ne pominje,da je sad možda penal i dovoljna kazna,da ne mora i crveni...međutim,već u osmini finala,vidjeh da švajcarac sruši šveđanina u 90-minutu kao zadnji igrač-i direktan crveni!

ne bih ni gnjavio s ovim,već me zanima baš zato što je ovaj argentinac propustio izbacit danca,a on važi kao najveći konkurent našem Mažiću za finale

pa da malo prokomentarišemo taj detalj iz 116-og minuta utakmice Hrvatska-Danska

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2018, 15:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2015, 19:59
Kada je u 16m onda se daje žuti (zato što su već kažnjeni sa penalom), a kada je van 16m onda ide direktan crveni karton. To je skoro doneseno pravilo.

Poslednji put menjao gishas dana 06 Jul 2018, 15:59, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2018, 15:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Није било за очекивати да ће без Едисона, Французи имати огромне проблеме, а не испасти. Одрађују посао.

И прије турнира сам тврдио да су они један од два главна фаворита.

Знам, наш народ воли навијати за слабијег, али ипак треба рећи да овако талентована Француска никада није била... Камо пусте среће да имају још једног топ штопера... К'о бетон.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2018, 15:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

gishas je napisao:
Kada je u 16m onda se daje žuti (zato što su već kažnjeni sa penalom), a kada je van 16m onda ide crveni direkt. To je skoro doneseno pravilo.

i meni je to palo na pamet,ali zaista je ovaj sudija utakmice švedska-švajcarska u zadnjem minutu svirao penal i crveni,zbog pravila "zadnji igrač"!

I tek nakon konsultacije VAR,izvukao je faul van 16,a crveni je ostao.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2018, 16:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2015, 19:59
Bio je Skomina ja mislim on je potanak u poslednje vrijeme, očigledno se nije pridržavao novih pravila, a na kraju je svakako dobro ispalo, van 16m i crveni.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1795 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 90  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]