Pfc88 je napisao:
sinip je napisao:
Pfc88 je napisao:
Evo ti reci, ali iskreno da li vidis bilo kakvu mogucnost za nekakve proteste recimo za akcize za gorivo (to me bas mnogo licno pogodilo), a da ne kazu da je u pitanju politicki motivisano okupljanje.
I ko je taj neko u citavoj RS ko bi mogao da se buni za nesto, a da ga ne opljujemo i kazemo da je budala i stranacki opredeljen?
У чему је факин' проблем са акцизама?
Хоћете паре ММФ-а - усвојите акцизе.
Нећете паре, нема проблема, нађите их негдје друго.
Који дио није јасан?
Hahaha u cemu je problem?
U tome sto moram davati 30 feninga vise nego sto je normalno po litri goriva za finansiranje izborne kampanje saveza nezavisnih socijaldemokrata.
I nemoj da mi botujes tu, kao htjeli ste pare MMF-a, ko je htjeo? Ja ili Milorad Dodik?
Kome su trebale, meni ili Miloradu Dodiku?
Zbog cega su nas doveli u takvu situaciju?
Zasto nisu smanjili svoje plate, pa tu napravili tu razliku?
Jebote ljeb mislio sam da ne postoje ljudi koji ce uopste pokusati opravdati to, ali ima vas. Bravo, bravo...
Па јесте, мени тих 30 фенинга рефундира Дудек лично, па ме болЕ уво...
Ја кад сам пратио ту причу о акцизама, требало би да постији неки механизам контроле куда иду паре од тих акциза. Е сад, ако не вјерујемо ни да то може да се исконтролише, чак и када у свему учествује ММФ, онда ОК, покрашће и то.
И, УБР, то није усвојено на нивоу Српске па да паре иду Дудеку и СНСД-у него је усвојено на нивоу БиХ, тако да ће том аналогијом и Бакир и СДА ваљда да се окористе?

Коме су требале паре и зашто смо у таквој ситуацији? Па ваљда требају за исплате пензија и буџетлија свих врста а штп смо у таквој ситуацији да нам требају паре од ММФ-а? Па зато јер немамо својих, ваљда је јасно. Исто као што је јасно да опозиција нема благу представу одакле би они намакнули те паре осим од "повећања броја запослених и оживљавања производње, бла бла трућ". А како то конкретно да се уради, немају благог појма.
Што се тиче смањивања политичарских плата, први сам за то да се смање на ниво просјечних у РС/ФБиХ, па ако им је мало, нек иду и развијају свој бизнис.
Али ко мене пита...
Kad pobjedimo Doboj ćemo nazvati Obren Vakuf,usprkos tebi i Vulićki
Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade.

Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika.
Milion KM po radnom mjestu.