Đorđe Rađen radi u policiji? Jeste sigurni?
Ovaj kojeg ja poznajem sigurno ne radi policiji, nego u prodavnici sportske opreme i aktivan je član planinarskog i penjačkog kluba, tako da je i tamo angažovan. Ovo je iz prve ruke, a ne rekla-kazala. Jedino ako to nije ovaj momak kojeg ja poznajem...
Odakle informacija da radi u policiji?
@Wrangler
Izvinjavam se za ono što sam napisao smrtonosne, to sam pretjerao. Dakle, po tvom pisanju ispada da je David teško prebijen, što kao posljedicu ne može imati lake povrede. Oba patologa su navela lake povrede u svojim izvještajima.
Što se ove slike tiče, ja ne bih rekao da je ona nastala u tuči, jer bi svako u toku ta tri sata tražio medicinsku pomoć. Ja bih najprije pomislio da je ona nastala nakon smrti, negdje u kanalu Crkvene, ali ne bih isključio ni mogućnost da je nastala neposredno prije smrti.
Ne bih isključio ni mogućnost da je tkivo razrezano na obdukciji u cilju nekog ispitivanja. Slika nema nikakav opis, tako da je i ona malo izvađena iz konteksta. Ne znam šta je patolog htio da kaže ovom slikom...
https://1.bp.blogspot.com/-GCQZWl3-iI8/ ... /rana2.jpgPoenta onog što sam pisao je da pobijem tvoju tvrdnju da su sve povrede nastale zaživotno, a Karan čini mi se nije opisao ovo na podlaktici, što bi isto moglo značiti da je on tu nešto rezao...
Citiraj:
a pri tom na obe obdukcije je receno da su rane na tjelu SVE zazivotne sto ce reci da policija tvrdi da su te povrede nastale u toj tuci
Evo, čisto da vidiš gdje si napisao da su sve povrede zaživotne, još si velikim slovima napisao. Dakle, nisu sve povrede nastale zaživotno...