banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 08:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Apr 2018, 19:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Postalo prava politika: https://www.youtube.com/watch?v=MK1c8wRmnDk

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2018, 20:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:42
Okružen je ljudima koje ne interesuje istina i pravda već isključivo korišćenje smrti njegovog sina u političke svrhe.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2018, 20:01 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Meni samo nije jasna jedna stvar.
Zasto porodica ne izadje i kaze desiko se to i to,nase dijete je ubio taj i taj ili ti i ti. Desilo se to i to
Ova prica policija zataskava tuzilastvo prikriva itd bez toga je napad na inteligenciju.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2018, 20:03 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Sass Drake je napisao:
Okružen je ljudima koje ne interesuje istina i pravda već isključivo korišćenje smrti njegovog sina u političke svrhe.

Vidi, to interesuje i vlast i opoziciju, mada za sada vise duvaju u opoziciona jedra, na grupi je cank izasao i tekst da niko od 70 000 clanova ne treba da glasa za vlast, sa velikim brojem komentara koji to podrzavaju...

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2018, 20:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Kako 70k clanova? Meni pise 50k...

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2018, 20:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2013, 16:31
veteran 1987 je napisao:
Zasto porodica ne izadje i kaze desiko se to i to,nase dijete je ubio taj i taj ili ti i ti. Desilo se to i to

Po kojem osnovu oni to da urade? Kako nekoga optuziti bez ikakvog dokaza.
Pa da znaju, ne bi se okupljali. Mogu samo da prde, isto kao sto i mi radimo ovdje.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2018, 20:25 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
super_koza je napisao:

74624...

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2018, 20:29 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
sale82ful je napisao:
veteran 1987 je napisao:

Pa da znaju, ne bi se okupljali. Mogu samo da prde, isto kao sto i mi radimo ovdje.

Pa ako tvrde da je u pitanju ubistvo morali bi izaci i reci sumnjamo na to da se desilo tada,u tom je ucestvovao taj i taj i razloga tog. Na nacin taj. Prikriva mup iz razloga tog i tog itd itd...

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2018, 20:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
sale82ful je napisao:
veteran 1987 je napisao:

+1

Sent from my Smartphone 3.1 Lite using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2018, 20:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

veteran 1987 je napisao:
sale82ful je napisao:
veteran 1987 je napisao:

Pa ako tvrde da je u pitanju ubistvo morali bi izaci i reci sumnjamo na to da se desilo tada,u tom je ucestvovao taj i taj i razloga tog. Na nacin taj. Prikriva mup iz razloga tog i tog itd itd...

Pa yebo ga ti, procitaj temu od prve strane. Kao da vec nije bila ta prica.
Nemoj se ljutiti, ali ni ja nisam "srao" dok se nisam "emacipovao" po pitanju iste.
I odkud ti znas da MUP nesto prikriva? Mi mozemo samo da sumnjamo, ali, mozemo da sumnjamo u mnoge druge tvrdnje, a koje nemaju nikakvog osnova.
Znaci, prdimo i dalje. :-?

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2018, 20:47 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 28 Jan 2007, 09:30
Na celu policije je....

Počinje suđenje ministru MUP-a RS jer je pretukao mladića

Pred Osnovnim sudom u Banjoj Luci
Pred Osnovnim sudom u Banjoj Luci danas je održana statusna konferencija na kojoj je zakazan početak suđenja Draganu Lukaču, ministru MUP-a Republike Srpske, a koji se tereti za nanošenje tjelesnih povreda Dejanu Spasojeviću (20) iz Banja Luke.

Odlučeno je da suđenje počne 1. februara, kada bi trebali biti saslušani prvi svjedoci i vještaci.

---------------------------------------------------

Epilog slučaja Lukač/Spasojević: Optužbe odbačene zbog zbog apsolutne zastare

Objavljeno: 31.08.17 u 15:42 2
Osnovni sud u Banjoj Luci odbacio je optužnice protiv Dragana Lukača, ministra unutrašnjih poslova RS-a i Dejana Spasojevića zbog apsolutne zastare.

https://www.blic.rs/vesti/politika/dodi ... im/szjxs4h

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2018, 20:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
super_koza je napisao:

74624...

Slika

Slika

ŠKK?

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2018, 21:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2017, 23:20
Sinoć sam bila na skupu i rasplakala se, zato i ne idem. Teško je gledati roditelja koji proživljava sve ovo.

Otac je pričao sinoć sa Mektićem i koliko vidim, hvata se za ono što ima da uhvati, kad je vidio da od ovih naših nema ništa.

Ja i dalje ne znam šta da mislim. Pisali su i drugi prije mene, nije mi jasno ko se štiti u svemu i da li je on zaista ubijen, ali mislim da roditelji imaju pravo na istinu. E, sad, kakva je ona, ne znam.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2018, 21:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Е ако је ту Мектић онда...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2018, 21:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2017, 23:20
Mislim da nema veze sa Mektićem lično, nego prosto diže se na viši nivo. Poslije toga, idu dalje vjerovatno.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2018, 21:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

kutak je napisao:
Sinoć sam bila na skupu i rasplakala se, zato i ne idem. Teško je gledati roditelja koji proživljava sve ovo.

Otac je pričao sinoć sa Mektićem i koliko vidim, hvata se za ono što ima da uhvati, kad je vidio da od ovih naših nema ništa.

Ja i dalje ne znam šta da mislim. Pisali su i drugi prije mene, nije mi jasno ko se štiti u svemu i da li je on zaista ubijen, ali mislim da roditelji imaju pravo na istinu. E, sad, kakva je ona, ne znam.

Svi imaju pravo na istinu, naravno.
Mene samo interesuje da li su ljudi koji zagovaraju teoriju ubistva spremni da prihvate eventualnu istinu koja nije ubistvo.
Imam osjećaj da šta god da se kosi sa njihovim stavovima, jednostavno nikad neće prihvatiti kao istinu. Iako govore da će prihvatiti istinu kakva god da je.

Ovo pričam na osnovu osporavanja kretanja Davida, osporavanja alkohola i narkotika, osporavanja noža.

Sve me podsjeća na onu saobraćajnu nesreću u kojoj je upleten Čađo. Navodno otac zna da osuđeni lik nije bio vozač, a on neće da spomene ime moćnika Republike Srpske koji je bio na suvozačevom mjestu. Čađo nije vozio taj Audi, nego navodno Mercedes koji se zabio odzada u Audi. Sve se zataškava zbog tog moćnika, a ne Čađe, a otac neće da kaže njegovo ime već toliko godina poslije svega.

Nisam siguran ni da Davor zna baš toliko koliko tvrdi. Spominje Đorđa Rađena, njegovog brata i oca, a ne zna imena zadnje dvojice. Pa barem to nije teško saznati... Odeš u tu ulicu i pitaš nekog...

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2018, 21:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
jbt...i u smrti politika.Jebeš ovaj svijet i ovo društvo. Pa što bi filozofi rekli...laku noć

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2018, 22:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

sinip je napisao:
Е ако је ту Мектић онда...

Jel to onaj isti Mektic sto je rek'o da ce prestat' krasti ako dodje na vlast?
:lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2018, 23:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2004, 09:44
super_koza je napisao:
kutak je napisao:

Svi imaju pravo na istinu, naravno.
Mene samo interesuje da li su ljudi koji zagovaraju teoriju ubistva spremni da prihvate eventualnu istinu koja nije ubistvo.
Imam osjećaj da šta god da se kosi sa njihovim stavovima, jednostavno nikad neće prihvatiti kao istinu. Iako govore da će prihvatiti istinu kakva god da je.

Ovo pričam na osnovu osporavanja kretanja Davida, osporavanja alkohola i narkotika, osporavanja noža.

Sve me podsjeća na onu saobraćajnu nesreću u kojoj je upleten Čađo. Navodno otac zna da osuđeni lik nije bio vozač, a on neće da spomene ime moćnika Republike Srpske koji je bio na suvozačevom mjestu. Čađo nije vozio taj Audi, nego navodno Mercedes koji se zabio odzada u Audi. Sve se zataškava zbog tog moćnika, a ne Čađe, a otac neće da kaže njegovo ime već toliko godina poslije svega.

Nisam siguran ni da Davor zna baš toliko koliko tvrdi. Spominje Đorđa Rađena, njegovog brata i oca, a ne zna imena zadnje dvojice. Pa barem to nije teško saznati... Odeš u tu ulicu i pitaš nekog...

To ko je ubio tog momka u saobraćajnoj nesreći je javna tajna. Ne mogu da vjerujem da postoji neko ko to ne zna. Dotične osobe su bile na slavi kod takođe jedne ugledne osobe iz brha rs, malo više su popili, i u povratku su se trkali autima... Sa njima su se vozile žene sumnjivog morala, što je takođe jedan od razloga da se prikrije ko je sve učestvovao u tome. Onaj vozač koji je priznao krivicu je tek kasnije došao na mjesto nesreće, nije imao nikakve ogrebotine na tijelu, njegova krv tu nije ni nađena, ali je nađena krv treće osobe koja je zapravo i vozila taj automobil, koja je pobjegla sa lica mjesta onog momenta kad su bačene dimne zavjese...
Otac NE SMIJE reći o kome se radi, pa ljudi moji zar vi mislite da je to tako jednostavno, da bi mu "oprostili" to, pa ode i njegova glava...

Mislim da je slično i u slučaju Davida, ako roditelji nešto znaju. Mada, mislim da ovdje roditelji ni ne znaju u šta im je sin bio upleten. Ja sam danas ponovo čula istu priču, da je on dilao drogu za nekoga i da je tu nešto pošlo kako ne treba, da li im je ostao dužan ili je saznao nešto što nije smio znati, i to mu nisu oprostili. A policija ne smije da otkrije ko je sve umiješan, jer su to ipak krupne ribe povezane sa vrhom.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2018, 23:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ja nešto nisam ubijeđen da u BiH postoji takva osoba čije se ime ne smije spomenuti, al ajde dobro...

Sad sam skontao o kojem se Rađenu radi.

Đorđe Rađen je 1992. godište, planinar, penjač i biciklista iz Banje Luke. Sa 18 godina popeo Mon Blan. Poznajem ga dugi niz godina kroz penjanje i planinarenje, ali nije to nikakvo posebno prijateljstvo, samo smo poznanici.
Koliko ja znam, momak je stvarno dobar i pošten, prilično sam siguran da nije diler i kriminalac...
Nije ničije dijete i nema nikakva leđa...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]