banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 16:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 241 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2005, 17:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Maj 2005, 17:48
Hahahahha, moze moze :wink: rode su bash sexy&cool-imaju duuuuuge noge :lol: :lol: :lol:
Perfect.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2005, 19:44 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 23 Maj 2005, 21:13
I_am je napisao:
ok, to je tvoje misljenje i to stoji.
ali za mene je sex jedini normalan ako je izmedju dvoje ljudi ( samo dvoje ), naravno suprotnog pola bez obzira sta on ukljucivao ( do te mjere dok oboje uzivaju u tome )- bicevi, lanci, oralni, moralni, analni, na lusteru, bageru.................... :)

cuj ja postujem tvoje misljenje i to stoji!
ja ne kritikujem normalne monogamne veze i postujem ljude koji ih imaju i u potpunosti ispunjavaju jedno drugo, i to je + jos ponesto =ljubav, i tu vjerovatno nema prostora za 3 osobu,jer je nepotrebna.

ne kritikujem homo i biseksualce jer imaju i oni pravo na ostvarivanje svojih potreba, koje su kod ljudi razlicite.

ne kritikujem ni promiskuitet,ni grupnjake, jer eto postoje ljudi sa takvim sklonostima.

vazna je samo iskrenost, to je bit svega i lazno predstavljanje, jer si tu otvorio kanal da nekog povrijedis,e to osudjujem.
kad je vec neko neco zivotinje,eto to mi nije normalno!
valjda je to to sto sam htjela reci

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2005, 15:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
ja ne kontam zasto stvaras konflikt iz nicega.
rekla sam da svako ima svoje misljenje, logicno, i onda sam samo iznijela svoje koje je drugacije od tvoga...
a ti vjerovatno osudjujes sve one koje ne misle isto kao ti, ili samo pogresno skontala??? hm... neodoljivo me podsjecas na jednu osobu koja se pojavljivala na forumu sa drugim nickovima :D

evo mog objasnjenja:

nikada ne bih probala ni sex sa zenom, niti sex u troje iz jednog jedinog razloga. jer sex povezujem s ljubavi....
e sad, ako se ikada zaljubim u zenu??? ne vjerujem.........
u troje?? hm??? onda moram da budem zaljubljena i u njega i u nju, ili u njih obojicu... ili... sta ti ja znam kakve kombinacije.... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2005, 15:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2003, 11:26
Ma suncanicu je malo udarila... suncanica...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Maj 2005, 16:24 
Početnik
Početnik

I_am je napisao:
ja ne kontam zasto stvaras konflikt iz nicega.
rekla sam da svako ima svoje misljenje, logicno, i onda sam samo iznijela svoje koje je drugacije od tvoga...
a ti vjerovatno osudjujes sve one koje ne misle isto kao ti, ili samo pogresno skontala??? hm... neodoljivo me podsjecas na jednu osobu koja se pojavljivala na forumu sa drugim nickovima :D

evo mog objasnjenja:

nikada ne bih probala ni sex sa zenom, niti sex u troje iz jednog jedinog razloga. jer sex povezujem s ljubavi....
e sad, ako se ikada zaljubim u zenu??? ne vjerujem.........
u troje?? hm??? onda moram da budem zaljubljena i u njega i u nju, ili u njih obojicu... ili... sta ti ja znam kakve kombinacije.... :)

ma nije nikakav konflikt u pitanju.
ne osudjujem one koji misle drugacije od mene, jer onda sama sebi uskacem u usta,tj, ako zastupam stav da je sve normalno u cemu ljudi uzivaju, i samo odlucuju o tome, onda nemam moralno pravo osudjivati one koji misle drugacije od mene. cak i pojedince za koje mislim da su primitivni ne osudjujem, jer znam gdje zivim, i pod kakvim smo uticajem.
osudjujem licemjerje, i laz i namjerno povredjivanje nekoga, i manipulaciju ljudima.
nisam se pojavljivala pod drugim nikpvima, ovdje je cak treballo biti moje ime kao nik, ali nije jer vec postoji ,pa je suncanica jer me jeste taj dan puklo sunce, kao sto neko rece.
uglavnom nisam sklona konfliktu, ovdje samo iznosim svoje misljenje, pa i odgovaram na postove gdje vidim necije misljenje,cak i volim ljude koji jasno zastupaju svoje stavove, i stoj e iza njih, jer to covjek cini covjekom. :))))))))))))))))))))))))))))))))

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Maj 2005, 20:52 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Maj 2005, 18:21
Ajde da malo pređemo na lakše teme. Može sve proći osim S/M, a ni za pederluk nešto nisam zagrijan...

http://groups-beta.google.com/group/Radovan-zlikovac

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Maj 2005, 21:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
Almi je napisao:
Imate li koju (ma sigurna sam ih imate).

Da li ih ispunjavate ili samo vjecito mastate s razlogom da vas partner/ka nece htijeti da vam ispune tu ludu fantaziju. To bi mogla bit' greska, jer ako niste otvoreni sa vasim boljom polovinom, s kim cete onda...

Podijelite koju sa nama ako niste stidni :lol:

I_am je napisao:
pa valjda je red da ti koja si postavila temu prva kazes...........

Almi je napisao:
Gledajuci kroz ove teme kontam ma ovdje raja pravo otvorena, sad me strah da ste stidni, aman je ovo skakljivo pitanje :lol:

Almi je napisao:
...izgleda nema nista dok se neuobrazim :lol:

Almi je napisao:
Dove, super ideja, ako ona pocne ja se necu mocu sustavit :lol:

Almi je napisao:
ja jos uvjek tvrdim da ste stidni ... recimo da je ovo samo zenski kutak a da muskraci nemogu da vire bilo bi tu price, zanm iz izkustva :fadein:

Almi je napisao:
I always wanted to do it under waterfalls ... ali sa sa svojim hanijem hehehe :angel:

Almi je napisao:
...pa eto ja vise necu da cutim :lol:

...preproslo Valentinovo bila sam jako losa curica, zarucnik i ja na 5 spratu nase hotelske sobe, na sred prozora (a jest bilo 5/6 sati ujutro) :oops:

Kad sam skopcala da auta prolaze, brsnula sam u smijeh i nastavila :wink:

Od ovakvih ljudi dobijem proljev (ne,to nije moja seksualna fantazija). :roll:
Jao,al' ste stidni...jao sto vi mislite da je ovo skakljiva tema...jao kad se ja samo raspojasam sve cu vas sokirati,vas male primitivne ljude...jao sto sam ja opaka... :roll: :roll: :roll:

Jao,nevaljala curica je to uradila na sred *ebenog prozora u 5-6 ujutro na 5 spratu,sad ce ona nama stidljivima reci.
Pa ja zivim na *ebenom drugom spratu,a zgrada preko puta je udaljena misji isprdak,pa bas me zaboli ako je navece upaljeno svjetlo,a mi se 'dohvatimo'.Sad bih ja trebala prekidati sve i icii za*ebavati se s roletnama iz praistorije?
Ako nekoga zanima,pa gleda - to je njegov problem,ne moj.
I ne mislim da sam zbog toga strasno perverzna i nevaljala i nenadjebiva.
Auta prolaze,mo's ti mislit. :roll:
Oni iz auta sigurno vide sta ti radis na *ebenom 5 spratu,kako da ne.

Vodopad nije losa ideja,ali mi nije pri ruci. :D
Ali sta fali moru,u sred dana,dok je plaza prepuna ljudi...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Maj 2005, 21:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Moja fantazija je vezana za jedne predivne lisice (sa ruzicastim krznom,naravno,da ne ostaju tragovi),ali dragi se ne da nagovoriti. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Maj 2005, 21:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2003, 11:26
Citiraj:
Od ovakvih ljudi dobijem proljev (ne,to nije moja seksualna fantazija). Rolling Eyes
Jao,al' ste stidni...jao sto vi mislite da je ovo skakljiva tema...jao kad se ja samo raspojasam sve cu vas sokirati,vas male primitivne ljude...jao sto sam ja opaka...
Jao,nevaljala curica je to uradila na sred *ebenog prozora u 5-6 ujutro na 5 spratu,sad ce ona nama stidljivima reci.
Pa ja zivim na *ebenom drugom spratu,a zgrada preko puta je udaljena misji isprdak,pa bas me zaboli ako je navece upaljeno svjetlo,a mi se 'dohvatimo'.Sad bih ja trebala prekidati sve i icii za*ebavati se s roletnama iz praistorije?
Ako nekoga zanima,pa gleda - to je njegov problem,ne moj.
I ne mislim da sam zbog toga strasno perverzna i nevaljala i nenadjebiva.
Auta prolaze,mo's ti mislit. Rolling Eyes
Oni iz auta sigurno vide sta ti radis na *ebenom 5 spratu,kako da ne.

E za ovo imas 11 virtuelnih piva od mene... svaka cast... :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Maj 2005, 21:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
ventilator je napisao:
Moja fantazija je vezana za jedne predivne lisice (sa ruzicastim krznom,naravno,da ne ostaju tragovi),ali dragi se ne da nagovoriti. :lol:

nemoj ga ni nagovarati, nego u pravom trenutku izvadi te lisice, zavezi ga i... ne verujem da ce se buniti :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Maj 2005, 21:31 
Početnik
Početnik

ventilator je napisao:

nagovori ga tako recimo da ih prvo imas ti, da mu pokazes koliko mu mozes pruziti zad bez ruku, pa ti onda vezes njega ili sta si vec zamislila. moj bivsi misli da su sva pomagala visak, jer misli da s njim nesto nije u redu i da on u tom slucaju nije dovoljan,ali to je potpuno bezveze.vezice su super,mogu ti ih posuditi ja ali u dgugoj bpji

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Maj 2005, 21:34 
Početnik
Početnik

stigmata je napisao:
ventilator je napisao:

nemoj ga ni nagovarati, nego u pravom trenutku izvadi te lisice, zavezi ga i... ne verujem da ce se buniti :D

jos bolja ideja

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Maj 2005, 21:49 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Apr 2005, 20:40
Ja "stalno" razmisljam kako ja izgledam nekome dok "to radim".He,he,.....Joj,jest` meni dosadno....pa moram valjati ovakve gluposti... :roll: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Maj 2005, 23:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
makres je napisao:
Ja "stalno" razmisljam kako ja izgledam nekome dok "to radim".He,he,.....Joj,jest` meni dosadno....pa moram valjati ovakve gluposti... :roll: :lol:

Shto se ne snimish kao Severina i rijeshen problem... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Maj 2005, 00:15 
Početnik
Početnik

makres je napisao:

he he, znam i bolje nacine od vatrometa he he

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Maj 2005, 22:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2004, 14:04
Suncanice,ja cu samo kratko komentarisati tvoje izlaganje na 6. stranici.
Mogu samo reci da tvoj stav samo potvrdjuje negativan uticaj svakakvih "trendova" (da ih tako nazovem) sa zapada.Ovo se drustvo sve vise izopacuje,a to mozemo vidjeti po zenskom dijelu drustva.Sve se vise posvecuju svom "maksimalnom" tjelesnom uzivanju i onda osjecaju kako propustaju smisao zivota ako se ne "pofukaju" sa svim i svacim.
Ne zelim nikome da solim pamet,ali sve to na sta se vi furate,ne bi ni znale da nije svakavih TV serija i emisija(stranih naravno) koje govore kako je sve to u redu,da vi sve zivo pojebete od reda.
Ako sam bio nepristojan(a jesam) izvinjavam se,nemam obicaj biti.Toliko.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Maj 2005, 22:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2005, 09:34
dozvoli nisi bio nepristojan,cinjenice su nepobitne,samo im je kilometraza bitna,i onda su kao "prozivjele", al Boze moj...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Maj 2005, 22:56 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Apr 2005, 20:40
Nije lose,nije lose...Sto se tice "vulgarnosti",hm,da li je i "na kome je" opet je nezahvalno komentarisati.Al` u biti,DA,OKRUZENI SMO GOLOTINJOM!!! :oops:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jun 2005, 16:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

velecasni je napisao:
Mogu samo reci da tvoj stav samo potvrdjuje negativan uticaj svakakvih "trendova" (da ih tako nazovem) sa zapada.Ovo se drustvo sve vise izopacuje,a to mozemo vidjeti po zenskom dijelu drustva.Sve se vise posvecuju svom "maksimalnom" tjelesnom uzivanju i onda osjecaju kako propustaju smisao zivota ako se ne "pofukaju" sa svim i svacim.
Ne zelim nikome da solim pamet,ali sve to na sta se vi furate,ne bi ni znale da nije svakavih TV serija i emisija(stranih naravno) koje govore kako je sve to u redu,da vi sve zivo pojebete od reda.

Sta je to sto zene rade,a da muskarci nisu radili vec stoljecima unazad (pa se niko nije zgrazavao)?

Zasto ne bi bilo u redu *ebati se iz zadovoljstva?
Zasto je u redu da se muskarci *ebu iz zadovoljstva,a ako to rade zene to je totalna propast drustva?

Zene trebaju nevine uci u brak,te trpjeti sve i svasta,a kad ih muz vara prihvatiti to kao nesto sasvim normalno.I onda je to savrsen svijet,moralan i divan... :D
zipp je napisao:
dozvoli nisi bio nepristojan,cinjenice su nepobitne,samo im je kilometraza bitna,i onda su kao "prozivjele", al Boze moj...

Ovo sto si napisao,kod nas jos uvijek vazi uglavnom za muskarce.
Oni su face i prozivjeli su tek kad povale 1 000 cura. :roll:
Kod nas su zene jos uvijek vise pod udarom "moralnih i pravdoljubivih" :roll: u odnosu na muskarce.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jun 2005, 18:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Ma koji je to fazon kod mushkaraca?! Kao, ne vole lake cure? Suchu samo tako... Ko voli djevojke koje nisu spavale ni sa kim sa 20 godina?! Treba je chekati pola godine da se nakane na oralni sex..... Dajte, molim vas........ Svi traze neki moral i sranja, a u ovom gradu se ljudi na svakom coshku *ebu k'o shtuke.......... Ne kazem da cura treba da spava sa svakim, al, brate, dosta je tih svetica i omalovazavanja zena ako su spavale sa vishe mushkaraca..... Pa, shta?! Spavale su ako im se spavalo isto kao shto su mushkarci spavali s njima...... Niko tu nikog ne treba stediti i zene ne treba da se zale da su iskorishtene za sex (osim ako su silovane)..... Svako bira s kim ce se sexati i s koliko njih...... Ako neko hoce s jednim, neka. Ako hoce sa 10, opet neka. Samo me nervira to shto svako svakog tracha, vid ova se kreshe sa svakim, vid opet ima drugog momka itd itd. Brate, svako zivi svoj zivot i bira. Samo mislim da je tim ribama "Sveticama" malo dosadno u odnosu na one "pune zivota"....... Brate, zivot je kratak, ako se ljudi nece zezati dok su mladi, nece ni kad ostare......... :roll: Uf, danas sam se neshto razestila, mozda zato shto sam ispit polozila.... :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 241 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]