Almi je napisao:
Imate li koju (ma sigurna sam ih imate).
Da li ih ispunjavate ili samo vjecito mastate s razlogom da vas partner/ka nece htijeti da vam ispune tu ludu fantaziju. To bi mogla bit' greska, jer ako niste otvoreni sa vasim boljom polovinom, s kim cete onda...
Podijelite koju sa nama ako niste stidni

I_am je napisao:
pa valjda je red da ti koja si postavila temu prva kazes...........
Almi je napisao:
Gledajuci kroz ove teme kontam ma ovdje raja pravo otvorena, sad me strah da ste stidni, aman je ovo skakljivo pitanje

Almi je napisao:
...izgleda nema nista dok se neuobrazim

Almi je napisao:
Dove, super ideja, ako ona pocne ja se necu mocu sustavit

Almi je napisao:
ja jos uvjek tvrdim da ste stidni ... recimo da je ovo samo zenski kutak a da muskraci nemogu da vire bilo bi tu price, zanm iz izkustva

Almi je napisao:
I always wanted to do it under waterfalls ... ali sa sa svojim hanijem hehehe
Almi je napisao:
...pa eto ja vise necu da cutim
...preproslo Valentinovo bila sam jako losa curica, zarucnik i ja na 5 spratu nase hotelske sobe, na sred prozora (a jest bilo 5/6 sati ujutro)
Kad sam skopcala da auta prolaze, brsnula sam u smijeh i nastavila

Od ovakvih ljudi dobijem proljev (ne,to nije moja seksualna fantazija).
Jao,al' ste stidni...jao sto vi mislite da je ovo skakljiva tema...jao kad se ja samo raspojasam sve cu vas sokirati,vas male primitivne ljude...jao sto sam ja opaka...
Jao,nevaljala curica je to uradila na sred *ebenog prozora u 5-6 ujutro na 5 spratu,sad ce ona nama stidljivima reci.
Pa ja zivim na *ebenom drugom spratu,a zgrada preko puta je udaljena misji isprdak,pa bas me zaboli ako je navece upaljeno svjetlo,a mi se 'dohvatimo'.Sad bih ja trebala prekidati sve i icii za*ebavati se s roletnama iz praistorije?
Ako nekoga zanima,pa gleda - to je njegov problem,ne moj.
I ne mislim da sam zbog toga strasno perverzna i nevaljala i nenadjebiva.
Auta prolaze,mo's ti mislit.
Oni iz auta sigurno vide sta ti radis na *ebenom 5 spratu,kako da ne.
Vodopad nije losa ideja,ali mi nije pri ruci.
Ali sta fali moru,u sred dana,dok je plaza prepuna ljudi...