banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 11:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 241 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2005, 22:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
lisa sine, pa zar i ti??? :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2005, 23:40 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 23 Maj 2005, 21:13
Stvar i jeste u tome sto te gledaju kao da bi te ubile .ja uporano govorim da nije stvar u homoseksualizmu ( iako nemam nista ni protiv toga )nego o dvije zene sa jednim muskarcem. ovdje je sve prepuno moralnih nacela i stavova i predrasuda,ako neko ima drugacije sexualne zelje i potrebe nastran je ili los (a), a govorimo o sexu , necemu sto nam je osnovno i vazno i neophodno,ako ih je setoro zainteresovano za istovremeni sex, niko nikog ne povredjuje, i ako je biseksualizam ili homoseksualizam,zasto to nekog vrijedja?!veceras sam izrevoltirana jer samo osudjujemo i prosudjujemo i puni smo licemjerja. samo ovdje ( evropa?! ), postoji varijanta iskoristene zene,napio je pa je iskoristio. KO KOGA ISKORISTIO I ZASTO kad zena isto uziva u sexu kao muskarac ( vise da se ne uvrijedi muski pol - duze nam traje orgazam i bogatiji je ), poslije iskoristena .a ako sama trazi ili je promiskuitetna ili drolja, samo kod nas, za potpuno iste potrebe!?
i sta sto vise mogucnosti ( dvije zene+ muskarac ili obrnuto ),vise uzivanja sta je lose u tome !?nama se gadi oralni sex,gadi nam se analni ........ a mozemo uzivati u tome ako se opustimo ali odbijamo a nismo ni probale.
ja samo trazim zenu da dijelimo muskarca...
danas sam procitala nesto u psihologiji( ovdje ) o sadomazohizmu fino je covjek objasnio sve o dominaciji i potcinjenom, fizicka bol dok partner ne kaze dosta i ko uziva u bicevanju i bolest i svasta nesto. jeste pomjeren od normalnog sexa, jeste specificna psihologija ljudi u pitanju, ali ko smo mi da ih osudjujemo ?! i niko ne spominje da je i to malo iznijansirano , odnosno svaki sadista moze biti i jedno i drugo ,bla bla odnosno nanerviralo me samo to sto je preepisao citat iz psihologije, a radi se o zivim ljudima, nije sve extremno sa bicevanjem i fizickim bolom,stvar je u odnosu dominacije i potcinjenog ( svako to ima u svojoj vezi, ovi samo jasno odrede "uloge"),ne uzivaju svi u fizickom bolu i bicevanju ( samo za to sexualno pomagalo i znamo ,od hiljadu drugih ,ali nama je i to bolesno pa ne smijem ni spominjati ),nego u takvom odnosu ulogama, nazovite kako hocete, i ako je cika frojd u pravu svaki sadista je i mazohista,a ako sam ja svako od nas je ili dominantan ili ... ( dobro mi zbog sujete vjerovatno samo moramo dominirati ),samo odoh ja na desetu temu, ali smo previse zatvoreni da otvoreno razgovaramo sa svojim partnerima sta bi nam odgovaralo sta ne, a sebi cinimo stetu ( prvens6tveno zene ), jer nama je manji uzitak ukoliko se vise ogradjujemo od normalnih stvari tumaceci ih nemoralom ili sta ja znam cim. ali takvim su nas nacinili muskarci na zalost.... nista lose nisam mislila samo me nanerviro onaj koji je citirao nesto iz knjige i ispao pametan i obrazovan.... ne zamjerite mi ja samo ovdje amater i saljem ovo u eter (ovako konfuzno sve) 3. 2 1 sad

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2005, 07:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2003, 07:03
ok suncanice, samo jedno pitanje:

ako si sve tako lijepo razgranicila u svojoj glavi (postujem i shvatam svako slovo), nije mi jasno zasto je to tebi onda fantazija a ne realnost? mislim, sta cekas? i nemoj mi samo reci da trazis ali ne mozes naci...

eto, pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2005, 11:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
I_am je napisao:

Mozda ipak ne bih u krevet... Al pogledajte Angelinu Jolie... Ona kaze da joj je sad bolje sa zenama nego sa mushkarcima... :lol: U svakom sluchaju, mislim da ipak ne bih bash u krevet... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2005, 11:43 
Lisa_Simpson je napisao:
I_am je napisao:

Mozda ipak ne bih u krevet... Al pogledajte Angelinu Jolie... Ona kaze da joj je sad bolje sa zenama nego sa mushkarcima... :lol: U svakom sluchaju, mislim da ipak ne bih bash u krevet... :roll:

Ma hajde, ko prizna... :fadein:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2005, 12:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
evo jos jedno pitanj e za suncanicu kad je vec zapocelu tu temu :
recimo kako bi se ti osjecala da, kad ste vec u trojcu, da tvoj momak posvecuje paznju samo toj drugoj djevojci, da si ti left out ?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2005, 12:58 
Početnik
Početnik

BSE je napisao:
evo jos jedno pitanj e za suncanicu kad je vec zapocelu tu temu :
recimo kako bi se ti osjecala da, kad ste vec u trojcu, da tvoj momak posvecuje paznju samo toj drugoj djevojci, da si ti left out ?

ja sam ti tu vec zamislila i podijelila uloge ( sta ko radi ), ha ha ( djecije potpuno), cuj kako bih se osjecala, zapostavljeno, shugavo,vjerovatno bih nastojala da iskuliram pa plakala kuci ( ha, ha ), ali ne znam dok ne probam. najiskrenije

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2005, 13:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2003, 07:03
suncanica moje pitanje totalno ignorisala...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2005, 13:04 
Početnik
Početnik

Madam Lash je napisao:
ok suncanice, samo jedno pitanje:

ako si sve tako lijepo razgranicila u svojoj glavi (postujem i shvatam svako slovo), nije mi jasno zasto je to tebi onda fantazija a ne realnost? mislim, sta cekas? i nemoj mi samo reci da trazis ali ne mozes naci...

eto, pozdrav

pa to cu ti i reci, jer ne znam kako da pridjem zeni , i odbijaju me uglavnom.da trazim zensku osobu a ne mogu naci

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2005, 13:06 
Početnik
Početnik

Madam Lash je napisao:
suncanica moje pitanje totalno ignorisala...

odgovorila sam ti sad sam se ukljucila. u pravu si potpuno

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2005, 13:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

pa probaj onda traziti sa momkom ili pusti njega u "lov" a prije toga ti baci oko na onu koja ti se svidja

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2005, 13:24 
Pustite djevojku, samo je bila iskrena i otvorena za razliku od mnogih. Nije u nasoj sredini sve to tako jednostavno...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2005, 13:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

pa niko je i ne napada
mene su samo zanimale neke stvari

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2005, 13:39 
Početnik
Početnik

nisam ja to protumacila kao napadanje, i odgovorila, sam suvise otvorena to da

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2005, 14:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
ok, to je tvoje misljenje i to stoji.
ali za mene je sex jedini normalan ako je izmedju dvoje ljudi ( samo dvoje ), naravno suprotnog pola bez obzira sta on ukljucivao ( do te mjere dok oboje uzivaju u tome )- bicevi, lanci, oralni, moralni, analni, na lusteru, bageru.................... :)

Vrh

Tema posta: www
PostPoslato: 27 Maj 2005, 14:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Maj 2005, 17:48
Djeco draga...sva pravila bacite u vodu...sve je na vama,do trenutka(spleta okolnosti) i dobre volje za necim sto nije svakodnevno!

Hard. 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2005, 15:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
Lisa_Simpson je napisao:
Ma, shta se vi svi tu bunite... Evo, ja nisam probala u krevet sa zenom, al ko kaze da necu jednog dana...

Eh , sad me stvarno razocara ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2005, 16:31 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Maj 2005, 17:48
Lisa_Simpson je napisao:
Ma, shta se vi svi tu bunite... Evo, ja nisam probala u krevet sa zenom, al ko kaze da necu jednog dana... :D Evo, moj momak neshto dobacuje... Lol, bolje da bjezim... :lol:

Meni se nije nesto pretjerano svidjelo-ne znam bi li to opet uradila :roll: mada, ako imas zelju probaj...sto da ne-mozda ti se i svidi :wink: :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2005, 16:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2003, 11:26
Kad isprobate sve istopolne varijante predlazem na predjete na zivotinje... evo predlazem rode kao vrlo eroticnu sortu... :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2005, 17:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Astor_Piazzolla je napisao:
Lisa_Simpson je napisao:
Ma, shta se vi svi tu bunite... Evo, ja nisam probala u krevet sa zenom, al ko kaze da necu jednog dana...

Eh , sad me stvarno razocara ...

Shto sam te razocharala? Rekla sam shta mislim. Uostalom, imash moj post u kojem pishe da ipak ne bih u krevet sa zenom, mozda je to ipak malo pretjerano... Al nemam nishta protiv ljudi kojima se to svidja... Svakom svoje... :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 241 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]