Stvar i jeste u tome sto te gledaju kao da bi te ubile .ja uporano govorim da nije stvar u homoseksualizmu ( iako nemam nista ni protiv toga )nego o dvije zene sa jednim muskarcem. ovdje je sve prepuno moralnih nacela i stavova i predrasuda,ako neko ima drugacije sexualne zelje i potrebe nastran je ili los (a), a govorimo o sexu , necemu sto nam je osnovno i vazno i neophodno,ako ih je setoro zainteresovano za istovremeni sex, niko nikog ne povredjuje, i ako je biseksualizam ili homoseksualizam,zasto to nekog vrijedja?!veceras sam izrevoltirana jer samo osudjujemo i prosudjujemo i puni smo licemjerja. samo ovdje ( evropa?! ), postoji varijanta iskoristene zene,napio je pa je iskoristio. KO KOGA ISKORISTIO I ZASTO kad zena isto uziva u sexu kao muskarac ( vise da se ne uvrijedi muski pol - duze nam traje orgazam i bogatiji je ), poslije iskoristena .a ako sama trazi ili je promiskuitetna ili drolja, samo kod nas, za potpuno iste potrebe!?
i sta sto vise mogucnosti ( dvije zene+ muskarac ili obrnuto ),vise uzivanja sta je lose u tome !?nama se gadi oralni sex,gadi nam se analni ........ a mozemo uzivati u tome ako se opustimo ali odbijamo a nismo ni probale.
ja samo trazim zenu da dijelimo muskarca...
danas sam procitala nesto u psihologiji( ovdje ) o sadomazohizmu fino je covjek objasnio sve o dominaciji i potcinjenom, fizicka bol dok partner ne kaze dosta i ko uziva u bicevanju i bolest i svasta nesto. jeste pomjeren od normalnog sexa, jeste specificna psihologija ljudi u pitanju, ali ko smo mi da ih osudjujemo ?! i niko ne spominje da je i to malo iznijansirano , odnosno svaki sadista moze biti i jedno i drugo ,bla bla odnosno nanerviralo me samo to sto je preepisao citat iz psihologije, a radi se o zivim ljudima, nije sve extremno sa bicevanjem i fizickim bolom,stvar je u odnosu dominacije i potcinjenog ( svako to ima u svojoj vezi, ovi samo jasno odrede "uloge"),ne uzivaju svi u fizickom bolu i bicevanju ( samo za to sexualno pomagalo i znamo ,od hiljadu drugih ,ali nama je i to bolesno pa ne smijem ni spominjati ),nego u takvom odnosu ulogama, nazovite kako hocete, i ako je cika frojd u pravu svaki sadista je i mazohista,a ako sam ja svako od nas je ili dominantan ili ... ( dobro mi zbog sujete vjerovatno samo moramo dominirati ),samo odoh ja na desetu temu, ali smo previse zatvoreni da otvoreno razgovaramo sa svojim partnerima sta bi nam odgovaralo sta ne, a sebi cinimo stetu ( prvens6tveno zene ), jer nama je manji uzitak ukoliko se vise ogradjujemo od normalnih stvari tumaceci ih nemoralom ili sta ja znam cim. ali takvim su nas nacinili muskarci na zalost.... nista lose nisam mislila samo me nanerviro onaj koji je citirao nesto iz knjige i ispao pametan i obrazovan.... ne zamjerite mi ja samo ovdje amater i saljem ovo u eter (ovako konfuzno sve) 3. 2 1 sad
|