banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 10:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 985, 986, 987, 988, 989, 990, 991 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Okt 2017, 08:09 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
muslin je stariji od onog blente cacica, jel on zna s kim smo sinoc igrali? :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2017, 08:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Avg 2017, 10:37
Ako bi iz ovog poraza mogla da se izvuče neka pouka, onda bi to bilo dobro. Nažalost, mi nismo navikli da izvlačimo pouke iz poraza. Mustafu, Stefana Mitrovića i Rukavinu treba momentalno izbaciti iz reprezentacije. I ne shvatam kakva je to formacija 5-4-1 (jer to i jeste, ostalo su bulažnjenja da su to neke druge formacije) ako ti treba pobjeda u gostima, a u suštini možeš da igraš rasterećeno!? A ti izvedeš tri štopera! Hej, pa ko je ovdje lud? Ne sjećam se da sam nekad vidio onoliko pogrešnih dodavanja na utakmici, bar pola lopti je završilo u autu. Želja nikakva, brobenost još gora, skroz bez energije. Malo je reći da je sramota onako odigrati pred onolikim brojem navijača u gostima, atmosfera kakvu sigurno niko i ne može da ima u gostima. Policija se očito bila prepala ulijetanja navijača u teren, dobro je da je bar to prošlo u redu. Muslin je tvrdoglav, ali imao je mnogo sreće u ovim kvalifikacijama. Ne mogu reći da bi bilo dobro da se ispadne od Gruzije, pošto nema kud da se ide u Rusiju s ovakvom igrom, da se ne brukamo, jer jednostavno još jedan neodlazak na veliko takmičenje može trajno da gurne Srbiju toliko unazad da povratka više teško da može da bude. Atmosfera u reprezentaciji godinama nije bila kako treba, ovi rezultati su je sad popravili, ali odmah jedan poraz od mrtve Austrije može to lako da sruši. Bez obzira na sve, Gruzija čak ni u ovakvoj situaciji nije nepobjediva, ali ništa nije nemoguće. I ako Srbija ode na SP, mislim da će biti veliki pritisak javnosti da mora da povede Sergeja Milinkovića-Savića, a još bi bolje bilo ako bi Muslin shvatio da su neki igrači neupotrebljivi i gurnuo ih na klupu. Previše je starih u reprezentaciji, ne valja ovo ovako.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2017, 08:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Jeb'o te Mustafa!

Mi igru nemamo jos od Antica pre SP, sve posle je sviranje kurcu. Onaj da bi se nesto promjenilo nauci ih da pjevaju himnu, ovaj stavi pet pozadi kao da smo jebeni Javor. Svaka cast Pizonu, barem nije glumio budalu.

Oticicemo mi na SP, ali pitanje je sta cemo tamo ovako cemerni.
Realnost je da mi domaceg trenera koji je kadar voditi reprezentaciju nemamo. A i oni koji bi mozda i mogli bjeze glavom bez obzira iz ovog mulja.
Pokusaj sa strancem je zavrsio neslavno.

Ova reprezentacija je prokleta dok god su u njoj Kolarov i Ivanovic, likovi su inovirali neki novi nivo kurcobolje igranja za reprezentaciju.
Rukavina igra konstantno, a lik je na nivou da ni u Partizanu ne bi bio dobar. (Da ne kazete da je u pitanju klubastvo).
Onaj Mitrovic stoper mislim da ni sam ne zna kako je dospjeo u reprezentaciju, jos u prvih 11.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2017, 08:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Нама је најбоља утакмица била у Ирској, ова претпоследња, а и та је била осредњег квалитета.
Срећа је што смо у групи гдје су други лошији од нас и што се Аустрија распала.
Колико је човјек затуцан, на Муслина мислм, видиш да не иде са двојицом везних, не можемо изнјети лопту кад нас горе стисну, а и за овавку игру под притиском треба другачији тип нападача од Митровића, сидраш нема шта тражити овдје.
Аустрија нам је показала све наше мане, и хвала им на томе.
Шта је овдје Гаћиновић играо? Крило, само је једном ушао у слободан простор, протрчао, нешто се враћао да помогне Тадићу, али слаба вајда, није момак креатор игре.
Стојковић је синоћ био најбољи, ето како смо играли.
Давно сам писао, искаутирани смо лагано, оставе Рукавину само на десној страни јер је овај тешка труба, "скрате" терен осталим и завршавају посао. Лука Миливојевић је дефанзивац, тешко да он може напријед слати употребљиве лопте, ок може опалити по голу кад има шансу што је синоћ и показао.

И мени је драго због одласка у Русију, али бојим се да ће ово бити само излет, па опет пропуштамо пар такмичења, чак и циркусантски ЕП са 24 тима.
Послије Русије дати отказ Муслину ако не оде сам.

.........Стојковић.............

...Бане...Максимовић...Настасић...Коларов

........Миливојевић......Матић.......

....Тадић........Љајић....Гаћиновић

.................Митровић......

Овако треба напасти грузијце.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2017, 08:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
_Krol_ je napisao:
iako mi slager uvijek pribije sto ih psujem ja moram jos jednom....nek se napuse kurca a muslin nek ga glaba do beograda...autobusom

pa jeste,ne volim ja to psovanje nasih igraca,ni u borcu ni u reprezentaciji....ali se slazem sa svime sto ste napisali,da je igra bila uzas,sramotna pred onoliko nasih ljudi..najezio sam se kad je himna bila...
valjda cemo se plasirat...koliko vidim,cak i ako nam se uzneda prekosutra,i sa bodom smo prvi u svim kombinacijama ako vels ne pobjedi irsku...al naravno,treba se skupiti,i ici na pobjedu i samo pobjedu...
a ako izborimo rusiju,onda valjda i muslin poslusa vox populi,odustane od tvrdoglavosti,sujete...rjesi se nekih starijih igraca i za rusiju pozove ove mlade lavove koji su sad u naponu i zeljni dokazivanja,a igraju u vrhunskoj formi...naravno,mislim na novozelandjane,predvodjene sergej milinkovicem savicem,andrijom zivkovicem,nemanjom maksimovicem i jos nekima..pratiti i blekija milenkovica,nemanju radonjica...sjajne djecake imamo....oni sad treba da igraju,dok su gladni dokazivanja i zelje da naprave vrhunsku karijeru,mocne transfere..a u punom su naponu snage,brzine...umjesto ovih nekoliko starijih,koji vise niti imaju toliko motiva,niti snage i brzine,niti im je tjelo u tim godinama vise uopste sposobno da se regenerise svaka 3 dana u tom turnirskom tipu takmicenja koje nas ceka....

ako sad necemo iskoristit to nase blago u vidu omladinskih prvaka svijeta 2015,zbog licnih sujeta,"vizija"...onda ih ne treba zvati ni kasnije,kad im popuste i sportski i finansijski motivi,jos uz sve to ih i povrede i zamor krenu nacinjat polako...previse je starih igraca u timu...u suprotnom,muslin ce biti samo jedan u nizu sujetnih selektora dovoljnih sami sebi,koji misle da je reprezentacija tu zbog njih,a ne oni zbog reprezentacije..petkovic zove svog sina,antari ne treba arnautovic i trazi i dobija 100 000 evra mjesecnu platu,pizonu je misimovic debeo,sinisi od 11 igraca je 6 managerskih,curcicu zbog guranja nekih poluigraca,otkazuju nemanja matic,gudelj,tadic,itd,itd...

al dobro,idemo korak po korak,najvaznije je pokusat prebolit ovaj sok od sinoc,i pobjediti kako se zna i umije prekosutra...svima nam je veci sok igra,nego poraz...da nas austrijanci onako sabiju presingom,da 90 minuta ne mozemo dva dodavanja sastavit,nevjerovatno...koliko god smijesno i zalosno zvucalo,sinoc je od svega vidjenog na terenu,najbolji-rezultat :( :(

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2017, 09:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
Svi uz Gruziju da smradove ne gledamo na SP, Muslin i FSS sahranise fudbal, govna praljava!

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2017, 09:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Не кењај љеба ти.

Не смијем ни помислити да не одемо директно, како би овдје осуо паљбу :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2017, 09:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 23:49
Vuk Mandusic je napisao:
Svi uz Gruziju da smradove ne gledamo na SP, Muslin i FSS sahranise fudbal, govna praljava!

Srb i Hr su ladno najmestili meceve,jer moze im se
Ko prati live betting zna da kvote idu 7-15 u zadnjim minutama na autsajdera
Znaci kvote na Finsku i Austriju si bile tada jedno 10*10=100
Onda stave jedno 10 000 eur preko 10 naloga i eto miliona

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2017, 09:23 
sinoc

Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2017, 09:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2011, 15:35
Флоскуле вратио се култ репрезентације никад нисам волио, али синоћ имаш 30 хиљада својих људи, домаћу атмосферу, противника без 5 стандардних и ниси у стању такву утакмицу добити... Брука и срамота је однос према игри, дресу. Муслин тактички убијен.

Декретом би сваком оном ко Стојковића назове мустафом одсјекао лијево јаје. Човјек је најбољи голман ког екипа има у овом вијеку и толико пута је био једини на висини задатка. Једини гинуо и једини спашавао. Синоћ је примио 3, а требао је бар још 5. На мјесту одбране било би ме срамота том човјеку у очи погледати.

Против Грузије сам мислио, али нема шансе да идем. Нек их менаџери гледају.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2017, 09:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
mRCINa je napisao:
Vuk Mandusic je napisao:

Aj ne seri, ulaskom u SP dobijas cisti 10-15miliona eura, pametnom dovoljno xD

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2017, 10:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
рЕпУбЛиКа СрПсКа je napisao:
Флоскуле вратио се култ репрезентације никад нисам волио, али синоћ имаш 30 хиљада својих људи, домаћу атмосферу, противника без 5 стандардних и ниси у стању такву утакмицу добити... Брука и срамота је однос према игри, дресу. Муслин тактички убијен.

Декретом би сваком оном ко Стојковића назове мустафом одсјекао лијево јаје. Човјек је најбољи голман ког екипа има у овом вијеку и толико пута је био једини на висини задатка. Једини гинуо и једини спашавао. Синоћ је примио 3, а требао је бар још 5. На мјесту одбране било би ме срамота том човјеку у очи погледати.

Против Грузије сам мислио, али нема шансе да идем. Нек их менаџери гледају.

Kakve veze ima nadimak sa kvalitetom? Dobar je golman, cupao nas je dosta puta. :)

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2017, 10:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Najgore što raspala Austrija koja je izgubila sve šanse, na domaćem terenu gdje ima više gostujućih navijača, igra sa više energije od ekipe koja treba da ovjeri prolaz. Samo su Hrvati gori sa čuvanjem 1:0 protiv Finske :)
U kojoj minuti je bio prvi korner? Iz slične situacije, Matić se bolje snašao od "napadača" Mitrovića. Nema šta, zaslužili su da im naprave onaj novi stadon u Srbiji od par stotina miliona evra... Ipak je to sport koji najviše donosi Srbiji.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2017, 10:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2017, 11:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2010, 09:21
Ne treba odmah mračiti, niti su austrijanci toliko loši niti smo mi toliko dobri koliko se u medijima predstavlja.
Već smo ovdje na forumu pisali koje probleme imamo u reprezentaciji i da nemamo boljih rješenja od ovih koje trenutno imamo.
U Austriju smo o nam se opet došli sa mišlju da smo već u Rusiji i to nam se opet obilo o glavu.
Klasika već reklo bi se.

Muslin je odličan izbor za selektora, čovjek će nas odvesti na SP, to mu je i bio cilj kad je došao na mjesto selektora.
Mi odavno nismo ta liga u fudbalu da računamo na neke rezultate na SP ili EP. Nama je i plasman super.

Druga stvar je da sjećamo fudbala od prije rata pa mislimo da smo i dalje taj nivo.

Dobiti Gruziju i onda lagano za Rusiju.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2017, 11:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 23:49
Vuk Mandusic je napisao:
mRCINa je napisao:
Vuk Mandusic je napisao:

Aj ne seri, ulaskom u SP dobijas cisti 10-15miliona eura, pametnom dovoljno xD

dobija korumpirani fudbalski savez ne oni licno,oni dobiju neku sicu od te premije

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2017, 12:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
nije gruzija uopste neki trash protivnik,da bi se pobjeda podrazumjevala sama po sebi...banalan primjer,nisu u ovim kvalifikacijama izgubili ni u austriji ni u walesu...

znaci,sa cisto sportske strane,sve je tu otvoreno...

ali dosadasnje iskustvo,ne samo nase reprezentacije,vec skoro bez izuzetka..je da se ovakve utakmice dobijaju....

bili smo mi par puta u ovakvim situacijama...zadnja dva nasa ucesca na sp,skoro identicno je bilo...gdje smo obe igrali na marakani zadnju...2006 protiv (polu) nezainteresovane bh...a 2010 protiv potpuno nezainteresovane rumunije....dobili smo,naravno,obe...
ali ostalo mi je upecatljivo misljenje milojka pantica pred tu utakmicu u oktobru 2005,zadnju protiv bh na marakani...kakav god da je taj milojko,ali iskusniji je i vise se svega i svacega nagledao nego mi svi zajedno sa foruma....doslovno je ovako rekao dan pred utakmicu...

"propustili smo dva velika takmicenja...nema nas na sp i ep vec 6 godina (sad je jos gore!)......sutra nam treba pobjeda i ja vas uvjeravam da cemo pobjediti.....kad je u pitanju ovakva utakmica,od koje maltene zavisi sudbina fudbala u jednoj zemlji,tu se nista ne prepusta slucaju,ili da li ce neki igrac biti raspolozen a neki ne,i sl)....

nikad se nesto nisam udubljivao,da li je mislio na sudiju...dogovor izmedju dva saveza...ili nesto sasvim deseto...nebitno...

poenta,ako nasi ispuste ovo u ponedjeljak,to ce bas biti presedan...takve stvari gdje jedna utakmica jednima donosi mundijal,desetine miliona evra,a drugi igraju za prestiz.....to bar dosad nije nikad otislo kako ne treba...nisu to ligaske,gdje svako svakoga pobjedjuje,i gdje imas 30+kola za cupanje.....u ovakvim utakmicama,"iznenadjenja" se jednostavno ne desavaju...

srecno srbiji kako god,i sta god bilo u pitanju...

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2017, 12:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Sinny je napisao:
Slika

Koliko meni na onu stvar ide ovako prikazana formacija. Kao nesto ultra ofanzivno, a u stvari igramo 5-4-1 sa dva zadnja vezna.
I na svu muku, tako postavljena formacija prima 3 gola i golman spasava barem jos 3 cista od krnje reprezentacije Austrije.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2017, 12:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Холанђани, Чеси и Турци неће видјети баража за СП, а све су то далеко боље и реномираније екипе. Слична ствар би се лако могла десити и Хрватима. Нисам толико помно пратио квалификације, али кад се баци један општи поглед, не видим разлога за разочарење - у групи са три учесника задњег ЕП (на којем је учествовало пола Европе, али добро, ми нисмо ни тад) од којих је један полуфиналиста, Србија ће вјероватно да буде прва у групи, а отићи ће у бараж у најгорем случају. То је, сложићете се, веома добро постигнуће мале земље без неких великих фудбалских имена.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2017, 12:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Pfc88 je napisao:
Sinny je napisao:
Slika

Koliko meni na onu stvar ide ovako prikazana formacija. Kao nesto ultra ofanzivno, a u stvari igramo 5-4-1 sa dva zadnja vezna.
I na svu muku, tako postavljena formacija prima 3 gola i golman spasava barem jos 3 cista od krnje reprezentacije Austrije.
Mislim da si propustio srž slike.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 985, 986, 987, 988, 989, 990, 991 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]