20:45h Engleska-Skotska tip: D2+ (domacin daje bar dva gola) kvota: @1.60 Mozda i najstariji reprezentativni derbi na svijetu. Iako su prvi na tabeli, Englezi ne igraju fudbal (to se desava vec duze vrijeme). Tu je novi selektor Southgate, vidjecemo sta moze GA ponuditi. Stadion ce biti prepun, derbi je, tu znamo da moze svasta biti, al iako su Englezi dali samo 3 gola u isto toliko utakmica, mislim da ce pokazati veceras na terenu da imaju strasan tim i da je vrijeme da prorade. Skotska po meni osrednja reprezentacija koja ce se tesko kvalifikovati. Dosta je tu igraca iz PL, ali sto se tice kvaliteta ne mogu parirati domacinu. Kvota nije losa za neku kombinaciju.
20:45h Malta-Slovenija tip: 2 kvota: @1.20 Tesko da se ovde moze desiti nesto osim rutinske pobjede gostiju. Slovenci imaju solidnu ekipu, igraju veoma dobro, imaju dosta dobrih indiidualaca koji bi lako mogli da naprave razliku na terenu veceras. Malta u prosjeku prima 3 gola po utakmici, i mogli bi im se to dogoditi i danas u 20:45h. Slovenci se nisu odavno kvalifikovali na neko veliko takmicenje, mozda trenutno imaju najkvalitetniju ekipu u zadnjih 10-tak godina, i mozda im je vrijeme.
18:00h Etaples-Valenciennes tip: G2+ (gost daje bar dva gola) kvota: @1.40 Radi se o mecu francuskog kupa. O domacinu se tesko moze naci nesto na internetu. Pise da igraju 4.ligu, klub je amaterski to je jedino sto sigurno znam. A sto se tice gostiju, nekada prvoligasi trenutno su u drugom razredu francuskog fudbala. Sto se tice razlike o kvalitetu, ona je velika i na strani je gostiju. Jeste kup, jeste da igraju ekipe koje su nepoznanica, ali kvota je pristojna i moze se staviti na neki tiketic.
20:00h Bayreuth-Heilbronner tip: preko 5,5 golova kvota: @1.45 Radi se o hokeju, Njemacka 2.liga. Mozda rijetko ko igra ovaj sport, ali ako je neko zainteresovan moze vidjeti na rezultatima statistiku ove dve ekipe. Golovi prste na sve strane, a tako bi trebalo da bude i veceras. Ne pratim uzivo ovaj sport, nemam nikakvih informacija sto se tog tice, samo statistiku.
|