banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 20:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 250, 251, 252, 253, 254, 255, 256 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Okt 2016, 18:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
procitao sam i to,i bas pomislio kako bih taj post mogao skoro i potpisati,uz par sitnih ispravki....al nekako mi degutantno bilo da se odjednom previse slazem s tobom na forumu:lol: :lol:

uglavnom,da se slikovito izrazim....i ja mislim da vise nije dovoljno da negdje dodjem sa gepekom oruzja i kazem oni iza brda ce vas poklat....pa da svi glasaju za nas......slazem se da je drugo vrijeme....

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2016, 18:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

naravno,ovo za gepek oruzja je figura,nisam to radio

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2016, 18:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Schlager je napisao:

uglavnom,da se slikovito izrazim....i ja mislim da vise nije dovoljno da negdje dodjem sa gepekom oruzja i kazem oni iza brda ce vas poklat....pa da svi glasaju za nas......slazem se da je drugo vrijeme....

Сад се дође са гепеком крметине и пива и кажеш:
"Они иза брда ће вас укинути."
И сви гласају.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2016, 18:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Schlager je napisao:
naravno,ovo za gepek oruzja je figura,nisam to radio

Sto ne znaci da neces :D

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2016, 18:57 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Schlager je napisao:
procitao sam i to,i bas pomislio kako bih taj post mogao skoro i potpisati,uz par sitnih ispravki....al nekako mi degutantno bilo da se odjednom previse slazem s tobom na forumu:lol: :lol:

Danas sam upoznao rokera.....u oci sam mu rekao da je snsdeovac najcrnji moguci....odbio je to....al namirisem ih na kilometar...ne nasjedaj :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2016, 18:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Ja sam nocas iz dosade pogledao Dr Maksimovica u Teleringu.
Lik mi je iz nekog razloga iritantan, mislim najvise zbog "cobanskog" akcenta kojeg se nije rijesio uprkos skolovanju u Beogradu.

Jedna stvar, od mnogih koliko je rekao mi je nekako upalila sijalicu, a tice se kadrovske politike po lokalnim odborima. Ladno kaze da brdo nekih njegovih kolega, visoko obrazovanih (magistara i doktora nauka) nije nikako moglo uci u opstinski ili regionalni odbor.
Izabrani su, kako on kaze, poslusnici ili klimoglavci.

IMHO, to je oduvijek bila najveca boljka SDS-a (a vjerujem i ostalih stranaka). Nije da bezuslovno vjerujem Maksimovicu, ali znam na primjerima iz Teslica gdje sam proveo vecinu zivota da njegov narativ nije bez osnova.

Prosto je nevjerovatno da rukovodstvo SDS-a dozvoli tako drastican odliv kadrova i glasaca, zbog nekih minornih nesuglasica medju lokalnim funkcionerima i njihovim ambicijama. Vec sam pisao kako je SDS poput nekog stabla sumske stete, koje tako stoji i truli, a iz njega nicu gljive. Prvo se odvojila Biljana i povukla BL, Pavic u Prijedoru, pa su za SDS Prijedor i Banjaluka preko noci izgubljeni cak i u decenijama koje dolaze.
Pa se odvojio Cavic, pa Stevandic pa na kraju i Maksimovic. Koliko je to samo clanova, kadrova, i na kraju izgubljenih glasova ?

Ako se sve to stavi na racun i izracuna gubitak, koliko je to ? 70 do 100 hiljada ?

Svi znate da nisam, blago receno, simpatizer SDS-a. Ali se iskreno nadam da ce ovo sto sam napisao doci do ljudi koji u SDS-u donose odluke, i da ce shvatiti da ne trebaju stavljati svoje male sujete ispred interesa Republike Srpske i politicke scene u Srpskoj.
Ta ogromna fragmentacija desetina malih lokalnih firera samo steti Srpskoj, a ako ne razumiju zbog cega neka procitaju "Nije vjera tvrda u jacega":

"Удруже се три вола, те се договоре и отиду у планину велику, ђе су доста траве и воде нашли. Ту се настане. Дође вук да их покоље, али они се прибију један уз другога; па дочекају вука на рогове, те им вук не могне ништа. Вук се домисли, па употреби лукавство. Привуче се близу Бијелоње, па га зовну и рече му: - Договорите се ти и Рудања, те ми издајете Галоњу, и немојте га бранити, а то је и за вас корисно, јер ће остати сва паша вама двојици. Бијелоња пристане на вуков савјет, па још и Рудоњу наговори, те вуку издаду Галоњу. Пошто вук смири Галоњу, опет призове Бијелоњу и посаветује га да му овај изда Рудоњу, па да за њега самога сва паша остане. Бијелоњ пристане и Рудоњу вуку изда. Пошто вук и Рудоњу смири, онда кидише пут Бијелоње. Бијелоња му рече: - Зар ћеш погазити вјеру, вуче? Вук му одговори: - Није вјера тврда у јачега!"

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2016, 18:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Nego Schlager,dok si još ovdje i dok se nisi opet na nekog naljutio i otišao :D da te priupitam.
Ko bi po tebi imao više šansi na narednim izborima za presednika RS?
Govedarica ili Miličević?

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2016, 19:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

cekam svoje misljenje u vezi ovog vecerasnjeg doktorovog gostovanja u Pecatu RTRS,pa cu ti odgovoriti.... 8)

ne znam coveka...

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2016, 19:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:roll: jbt,pa ti znaš jedino za Bosića

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2016, 19:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

kakav god da je,prvi je u 20 godina ovdasnje demokratije odstupio zbog loseg izbornog rezultata.....gospodski....

ne slusaj ove sto ovdje pisu i sve znaju,kako gubi stalno...otkad je izbacio cavica na nasoj skupstini u doboju 2006,i preuzeo stranku,na svakim sledecim izborima smo dobijali vise glasova nego na prethodnim.....sad nismo,120 000 je losiji rezultat nego na prethodnim....izgubio je taj argument,povukao se kulturno,dostojanstveno,drzavnicki....

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2016, 19:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Који је, уопште, сљедећи корак у избору новог руководства? И још битније, када ће се то и десити?

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2016, 19:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
kakav god da je,prvi je u 20 godina ovdasnje demokratije odstupio zbog loseg izbornog rezultata.....gospodski....

ne slusaj ove sto ovdje pisu i sve znaju,kako gubi stalno...otkad je izbacio cavica na nasoj skupstini u doboju 2006,i preuzeo stranku,na svakim sledecim izborima smo dobijali vise glasova nego na prethodnim.....sad nismo,120 000 je losiji rezultat nego na prethodnim....izgubio je taj argument,povukao se kulturno,dostojanstveno,drzavnicki....

Prežvakali smo to milion puta.Nije on dobijao na izborima ništa već je to Dodik gubio ali nea veze.Bitno je da smo mu vidjeli leđa.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2016, 19:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Klajv_Biksbi je napisao:
Који је, уопште, сљедећи корак у избору новог руководства? И још битније, када ће се то и десити?

Turci kazu da je ovo prvi korak:

"Prema najavama iz Srebrenice, već je u pripremi formiranje bošnjačko-srpskog bloka protiv SNSD-a i Radomira Pavlovića. "

http://vijesti.ba/clanak/329390/camil-d ... srebrenici

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2016, 19:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
mimikrija je napisao:
Džontra je napisao:
Kome ono od forumaša treba asfalt na selu....
Normalno da će Igor pričati o toplani, jer toplana je direkt vezana za grad, a njemu trebaju glasovi iz grada...jer sela su svakako manje više bila već opredeljena za njega...

Toplana je već završena priča i prije Radojčića tako da je samo muljo ,ko on će nešto uraditi.Kako uraditi nešto što je već završeno i projekat i finansijska konstrukcija?

Sta je zavrsena prica???

И мени није јасно пошто тзв. "финансијска конструкција" ни приближно није затворена (60 милиона марака).

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2016, 19:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Klajv,bice Skupstina...to je tijelo koje bira novog Predsjednika...onako formalno....al i prije toga ce se znati ko ce to biti,vec za koji dan....GO to najcesce dogovori medjusobno,a Skupstina,iako ima izborni karakter,jos nikad nije bila neizvjesna...pa ni u maju,kad sam ovdje pisao da Mico nema ni promil sansi protiv Mladena......samo dva kandidata se pominju...Vukota i ovaj dr iz Teslica,Milicevic....Mirko se skoro i ne pominje.....doduse,i Mladena nagovaraju da ostane neki od ovih koji su sad na finim pozicijama na BH nivou.....al nema od toga nista,on je kulturan covjek i vlast ne shvata kao pitanje zivota i smrti....znaci,ovaj dr veceras,ili Vukota...

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2016, 19:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Čiča iz Rogače je napisao:
Schlager je napisao:

Prežvakali smo to milion puta.Nije on dobijao na izborima ništa već je to Dodik gubio ali nea veze.Bitno je da smo mu vidjeli leđa.

Spijo,sta je to Mile unaprijedio u drustvu u zadnje dvije godine,ako je tako kako kazes?

Zaduzio za novih par milijardi nase unuke...priznao da penzioni fond vise ne postoji i penzije iz budzeta isplacuje? :( :(

Znas dokad sam ja mislio da je mozda i do nas...do nasih losih kandidata....dok nisam u izbornoj noci na tv vidio da prva do njega, ushiceno cupka Dusanka Majkic,u ritmu neke slavljenicke pjesme.... :( :( :(

Znaci,ne....nije do nas i nasih kandidata,kakvi god da su....treba priznati da narod kod nas voli MILORADA DODIKA!!!!

TACKA!

Ovo su suplje price "nema alternative"....lazu sami sebe,nemaju muda da kazu da vole MILU!!

Bihac,Visoko,Zenica i jos neki gradovi su pokazali da se ne mora ni za jednu stranku glasati....znaci nije problem u nedostatku alternative,vec ga srpski narod jednostavno voli!

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2016, 19:35 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
_Krol_ je napisao:
Schlager je napisao:

Danas sam upoznao rokera.....u oci sam mu rekao da je snsdeovac najcrnji moguci....odbio je to....al namirisem ih na kilometar...ne nasjedaj :lol:

Pa na ovaj tvoj post mogu da dodam samo.......
DA SI BIO KULTURAN .....sto nasi vele becka skola.....

Ali onaj obilazak 11/11 za jedanaest dana u krugu......ma i sad se smijem :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2016, 19:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

To "Upoznavanje Rokera" bi se trebalo naplacivati. Shlagzi jos moze besplatno, jer je vec predugo na listi cekanja.
Ostali da cekaju u redu da se upoznaju sa "budalom pijanom" :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2016, 19:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pa bar mene nije tesko upoznati...sto bi Tasko rekao,jedini sam otvorene brade nastupio ovdje,ne krijuci ni koji klub,koju forumasicu,koju muziku,koju stranku volim 8) ....lajuci na vlast godinama, udaljen 50 metara od zgrade Vlade a 70 od Poreske,sve sa imenom,brojem telefona,pa cak i slikom na forumu :lol: :lol:

Ko zna citati izmedju redova,upravo sam uputio prvi kompliment aktuelnoj Vlast:lol: :lol: :lol:

Poslednji put menjao Schlager dana 13 Okt 2016, 19:44, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2016, 19:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Čiča iz Rogače je napisao:
Schlager je napisao:

Spijo,sta je to Mile unaprijedio u drustvu u zadnje dvije godine,ako je tako kako kazes?

Zaduzio za novih par milijardi nase unuke...priznao da penzioni fond vise ne postoji i penzije iz budzeta isplacuje? :( :(

Znas dokad sam ja mislio da je mozda i do nas...do nasih losih kandidata....dok nisam u izbornoj noci na tv vidio da prva do njega, ushiceno cupka Dusanka Majkic,u ritmu neke slavljenicke pjesme.... :( :( :(

Znaci,ne....nije do nas i nasih kandidata,kakvi god da su....treba priznati da narod kod nas voli MILORADA DODIKA!!!!

TACKA!

Ovo su suplje price "nema alternative"....lazu sami sebe,nemaju muda da kazu da vole MILU!!

Bihac,Visoko,Zenica i jos neki gradovi su pokazali da se ne mora ni za jednu stranku glasati....znaci nije problem u nedostatku alternative,vec ga srpski narod jednostavno voli!

Ово за Додика си у праву, људи га воле и у овом моменту га је немогуће скинути. Међутим, немој се заваравати да нема кривице СДС-а, могуће у једнакој мјери у којој је овај јак. Од избацивања у јавност безвезњака какви су Јеринић и Мектић, избора лоших општинских и градских руководстава као што је у БЛ, успаваност у мјестима гдје сте дуго на власти, Љубиње и Невесиње рецимо, превелико везивање за тзв СзП, итд. Биће посла преко главе.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 250, 251, 252, 253, 254, 255, 256 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]