banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 16:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 56 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2005, 08:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2002, 15:42
boa je napisao:
Postujumo mr.x, ne ljutite se na njegve postove koji sikte-

...on je u stvari jako gladan pa je nervozan! :wink:

:lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2005, 09:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 15 Feb 2005, 14:49
boa je napisao:
Postujumo mr.x, ne ljutite se na njegve postove koji sikte-

...on je u stvari jako gladan pa je nervozan! :wink:

Ja nisam ustvari imao pojma da dobijate impresiju da sam nervozan, ko misli da bi se jedan individualac iznervira zbog iznosenja misljenja o hrani koji nepodnosi, ja ne znam???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2005, 09:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Bebish je napisao:

Mister X, zaista ne znas sta propustas. 2. meni nikada ne smrdi iz usta, jer bijeli luk je skuhan,
a koja izjava kako znash, koliko puta ti ljudi ustvari kazu da ti smrdi iz usta?????

Bebish je napisao:
ali neminovan zacin svim jelima koje ja pravim 3. nekada mi se cini kao da si sjeo na nasto ostro, jer su tvoji postovi uvijek puni pridike i negodovanje prema svemu.

:lol: :lol: zao mi je ali to je gdje ti imash problem i zakljucujesh ovako bizarne stvare, inace da imam metal u dupetu sigurno bi posjetio doktora. :lol: :lol: JA imam pravo na pridiku bash kao i ti na ne-pridiku, ustvari ovo sto si upravo rekla i jeste pridika, znaci i ti si puna pridike, stoga smo even.

Bebish je napisao:
Ja recimo nikada ne bih mogla biti vegetarijanac, jer obozavam cevape i suho meso i biletu na rostilju, ali ne znaci da ne postujem pravo tvog izbora.

Nikad ne bi mogla, kako znash ako nikada nisi probala, ne mozes jedino zivjeti bez vazduha, ( a bez hrane bar ces izdurati jos nekoliko sati ziv) Necu reci da propustash mnogo, jer ne propustas, kao sto i ja ne propustam nista jeduci bjeli luk, ali reci cu ti da zahvaljuci tebi manje je zivotinja na svjetu, 'biga eto vidish da imam pridiku uvjek.

Bebish je napisao:
Nauci da postujes druge pa ce i drugi postovati tebe. i izvadi taj ekser iz guze. :wink:

Opet kao sto kazem taj ekser bi bio super da se upotrebi u zakovanje tebe za tlo da se nemices dok jedes bjeli luk...i ne cinish drugih ljudih zivot HELL samo prolazeci pored njih!!!!! :lol: :lol: :lol:
Zao mi je al ovako ja postujem one koji mi kazu da ih trebam postovati, jer valjda je to moja odluka.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2005, 10:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

:lol: :lol: Mr. X prvo da ti kazem da ne mogu da se skoncentrisem na tvoj odgovor, jer ti poruka vrvi sa pravopisnim greskama. :lol: :lol:

Skuhan bijeli luk nikada ne smrdi, vec samo svijez. A ako se svaki dan ljubim nekome bi vec puklo pa bi mi rekao. :lol:

Mmmmm. odoh ga sada svjezeg pojesti tebi u cast. U zdravlje. :angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2005, 10:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
Bebish je napisao:

njamm njamm.. dođi jubi čiko........ :lol: :lol: :lol:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2005, 10:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Bebish je napisao:
:lol: :lol: Mr. X prvo da ti kazem da ne mogu da se skoncentrisem na tvoj odgovor, jer ti poruka vrvi sa pravopisnim greskama. :lol: :lol:

Goodness me, tesko vjerovati da je to ista osoba koja je napisala u predhodnoj poruci sljedece sto citiram- ti si uvjek pun pridike i negodovanja prema svemu , ..... Jos se sjecam nekoliko si puta si ispravljala ljude po forumu, mislim da si jako nekulturna sto se toga tice, jer ima ljudi ovdje koji ne govore ovaj jezik dnevno a drugo vjerovatno i ima prirodno hendikepiranih ljudi koji "nemogu" govoriti jezik pravilno.!!?Jel ti to ikada prekoracilo mozak??????!!

ps.a ako si neka uciteljica il sta znam po profesiji nemoj mjesati poslovni zivot sa socijalnim, vec to radi tamo gdje mu je mjesto.

Bebish je napisao:
Skuhan bijeli luk nikada ne smrdi, vec samo svijez. A ako se svaki dan ljubim nekome bi vec puklo pa bi mi rekao. :lol:

Ma zaboli me curo sta radish i sta jedes nemogu ti reci jednostavnije koliko me zaboli za tim, , zao mi je sto neces priznati da covjek bukvalno"smrdi" kad jede bjeli luk, to je sve jer to je cinjenica.

Poslednji put menjao Mr.X dana 20 Apr 2005, 15:08, izmenjena 2 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2005, 13:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
bijeli luk ne smrdi, vec mirise i otvara apetit
smrdi samo kad se neki krkan nakrka bijelog luka i rakije pa ne mozes u bus da udjes

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2005, 13:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

:D A otkuda tebi to da ja govorim nas jezik svaki dan? :D

I opet ti je tekst bio pun gresaka. Uh sto ne volim nepismene ljude :roll: a uz to jos arogantne.

I da vrlo nekulturne. 8)

"prekoracilo" mozak :lol: :lol: :lol: Uljepsao si mi dan i nasmijao me do suza.

Izvinjavam se gurmanima :wink:

Hocemo li se vracati na temu?

Koje je vase omiljeno talijansko jelo?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2005, 17:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2004, 19:50
BSE je napisao:
smrdi samo kad se neki krkan nakrka bijelog luka i rakije pa ne mozes u bus da udjes

...e i meni to sve tako....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2005, 18:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2004, 15:21
Opet vi o ukusima :).

Ja mislim da bijeli luk smrdi samo ako se jede svjez (ono sa slaninom i cvarcima :D ), ako ga koristis u kuhanju ili przenju onda je super. Ja ne mogu zamisliti Italijansku kuhinju bez bijelog luka i svjezeg bosiljka i naravno oregana.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2005, 12:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ja ne mogu zamisliti niti jednu kuhinju bez bijelog luka :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2005, 14:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Bebish je napisao:
:D A otkuda tebi to da ja govorim nas jezik svaki dan? :D

I opet ti je tekst bio pun gresaka. Uh sto ne volim nepismene ljude :roll: a uz to jos arogantne.

I da vrlo nekulturne. 8)

"prekoracilo" mozak :lol: :lol: :lol: Uljepsao si mi dan i nasmijao me do suza.

Izvinjavam se gurmanima :wink:

Hocemo li se vracati na temu?

Koje je vase omiljeno talijansko jelo?

Nisam ni rekao da ti govoris svoj jezik svaki dan, pa sta ovo treba da znaci ionako, mislim koliko samo ovo cini smisla reci mi, znaci , ti mi govoris skrivenu poruku ovdje koja glasi- JA isto ne pricam ovaj jezik dnevno ali sam mnogo pametnija nego drugi ljudi pa imam vecu sposobnost da govorim gramaticki tacno svaku sekundu i nikada bas nikada ne napravim gresku, o, kako sam samo ja pametna!!!! I plus ja mrzim nepismene ljude???WOW Milslim, to ti ustvari govorish o sebi u ovoj recenici!
A Da, u pravu si napravio sam gramaticku ili verbalnu ili kakvugod gresku, rekao sam prekoracilo ti mozak, a sad vidim da uopste nemas mozga, bar ne do granice normalne sudnje. Drugacije nebi tretirala ljude na nacin koji to radish, jer to ja zovem nekulturom.
Sad idi i smij se opet do suza, al vjeruj mi smijesh se sama sebi.

ps.(ja stvarno ne razumijem koji je ovim ljudima vrag stvarno mislim moj je izbor i ako pravim greske razumijes, koji si ti ? da mi to kazesh, i ako hocu da koristim fraze koje ja hocu da koristim onda je to moj problem, samo zato sto nepricam istim nacinom na koji ti pletes pletivo ne znaci da znam manje nego ti , vec ocigledno znaci da NECU da imam ista zajednicko sa tobom pa ni tvoje 'ebene fraze)

Znaci trebao sam reci- Did that ever cross your mind at all, or did it ever occur to you? Ili sta ???

I jos da kazem ovo misli-da-je najpametnija- pismenoj zeni da ja nikad cuo nisam za drzavu zvanu TALIJA i ljude zvani TALIJANCI i jela zvana TALIJANSKA!!!!!!!????

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2005, 15:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

BSE je napisao:

Otvara apetit,,,hahahahahahha sorry BSE ovo opet me cini (ne) nostalgicnim jer je kao da cujem moju babu!
Zaostalost nemininovna bar sto se tice ove izjave, kako samo dolazis do zakljucka da ti "otvara" apetit kukurza ti????

haha ovo je stvarno dobro, moram pisat to deadone odmah.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2005, 18:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2003, 07:03
gospode boze...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2005, 20:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
a ovog mr.x-a, I can't believe it.
kako covjek moze biti tako negativan???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2005, 21:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2004, 15:21
Mislim da je Mr.X u pravu sto se tice ovog pravopisa. Mislim sta se kacite za to, pa nije ovo Pravopisni Forum. Neki od nas su davno otisli sa tih prostora pa se dosta toga zaboravilo, zasto obracati paznju na to a pogotovu prozivati nekog zbog toga?

Citiraj:
A Da, u pravu si napravio sam gramaticku ili verbalnu ili kakvugod gresku, rekao sam prekoracilo ti mozak, a sad vidim da uopste nemas mozga, bar ne do granice normalne sudnje. Drugacije nebi tretirala ljude na nacin koji to radish, jer to ja zovem nekulturom.

Ova bas bi dobra, nasmija me posteno :lol: !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2005, 21:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2003, 05:18
Mr.X je napisao:
Otvara apetit,,,hahahahahahha sorry BSE ovo opet me cini (ne) nostalgicnim jer je kao da cujem moju babu!
Zaostalost nemininovna bar sto se tice ove izjave, kako samo dolazis do zakljucka da ti "otvara" apetit kukurza ti????

haha ovo je stvarno dobro, moram pisat to deadone odmah.

Hahahaha! Evo bas mi Dove javi da ces mi javljati. Iscekujem javljanje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2005, 21:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Madam Lash je napisao:
gospode boze...

Pishe se velikim slovima, heyyyyyyy kako to da zaboravish...Bebish will get you sooooon boooooo,,I'm scaredddddd, ALthough here in my town Halloween's night already been.
Freak free enviroment it is now.!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2005, 21:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

I_am je napisao:
a ovog mr.x-a, I can't believe it.
kako covjek moze biti tako negativan???

Sto to kazes , uopste to ne mislis znam da to nemislis, jer sasvim znam, sto nisi rekla sta stvarno mislish.

Negativan nije rjec koju trazis,,...

APPOLOGIES - ja totalno odlutao od teme evo, vracam se smjesta il smesta il odmah il ammmmm cekaj moram skontat kako je pravilno za ove ispravljace na forumu!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2005, 12:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

sta je tu cudno ?
pa bijeli luk zaista otvara apetit
pogledaj pacijente ili ljude koji nemaju apetita a moraju da jedu, uzimaju bijeli luk da bi otvorili apetit

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 56 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]