Bebish je napisao:
Mister X, zaista ne znas sta propustas. 2. meni nikada ne smrdi iz usta, jer bijeli luk je skuhan,
a koja izjava kako znash, koliko puta ti ljudi ustvari kazu da ti smrdi iz usta?????
Bebish je napisao:
ali neminovan zacin svim jelima koje ja pravim 3. nekada mi se cini kao da si sjeo na nasto ostro, jer su tvoji postovi uvijek puni pridike i negodovanje prema svemu.

zao mi je ali to je gdje ti imash problem i zakljucujesh ovako bizarne stvare, inace da imam metal u dupetu sigurno bi posjetio doktora.

JA imam pravo na pridiku bash kao i ti na ne-pridiku, ustvari ovo sto si upravo rekla i jeste pridika, znaci i ti si puna pridike, stoga smo even.
Bebish je napisao:
Ja recimo nikada ne bih mogla biti vegetarijanac, jer obozavam cevape i suho meso i biletu na rostilju, ali ne znaci da ne postujem pravo tvog izbora.
Nikad ne bi mogla, kako znash ako nikada nisi probala, ne mozes jedino zivjeti bez vazduha, ( a bez hrane bar ces izdurati jos nekoliko sati ziv) Necu reci da propustash mnogo, jer ne propustas, kao sto i ja ne propustam nista jeduci bjeli luk, ali reci cu ti da zahvaljuci tebi manje je zivotinja na svjetu, 'biga eto vidish da imam pridiku uvjek.
Bebish je napisao:
Nauci da postujes druge pa ce i drugi postovati tebe. i izvadi taj ekser iz guze.

Opet kao sto kazem taj ekser bi bio super da se upotrebi u zakovanje tebe za tlo da se nemices dok jedes bjeli luk...i ne cinish drugih ljudih zivot HELL samo prolazeci pored njih!!!!!
Zao mi je al ovako ja postujem one koji mi kazu da ih trebam postovati, jer valjda je to moja odluka.