banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 02:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8750 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 438  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: NBA
PostPoslato: 21 Sep 2016, 21:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
enc0re je napisao:
Panda's Friend produžio ugovor s Lejkersima.

https://www.youtube.com/watch?v=n6V8N4G ... u.be&t=29s

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2016, 21:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
:lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2016, 09:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kidd je potvrdio da će Janis igrati PG.

Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2016, 10:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Jao, moj omiljeni tim mi postaje jos omiljeniji :D

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2016, 10:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Na pomolu trejd Ricky Rubio-Kenneth Faried gdje bi ovaj bio zamjena za Garnetta koji se penzionisao.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2016, 10:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Неееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее!!!

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2016, 12:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2016, 23:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jos jedan veliki igrac se penzionisao
http://www.youtube.com/watch?v=0mhUlZl3tyU

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2016, 17:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Obrva narastao 2cm preko ljeta :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2016, 18:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol: :lol:

wtf? kako?

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2016, 18:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Od nekih droga i rastu, ovo su neke nove dimenzije dopinga :D

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2016, 18:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Veceras na Sport klubu mozemo pogledati NBA predsezonsku utakmicu Oklahoma-Real Madrid. Nadam se da ce najveca zvijer na bekovskim pozicijama danasnjice zakucati pickicu Fernandeza bar jednom u onu njegovu sugavu facu :)

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2016, 07:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Atlantic division

Na osnovu prošle sezone, najviše se opet očekuje od Kanađana, nisu mijenjali okosnicu tima od prošle sezone. Ipak, ove sezone tu su "novi Knicksi", a i Celticsi su konačno ojačani pod košem (Al Horford). Phila nakon 10 godina 1. pickova se konačno nada play-offu, dok će Brooklyn biti šuterski trening za većinu ozbiljnijih timova. Veza Thomas - Horford bi mogla praviti probleme većini timova, ne samo na istoku. Thomas ima tenutno najveće srce u ligi,a konačno je dobio igrača za pick, koji može da mu otvori reket. Jedini problem je na poziciji 4, gdje je nagomilano puno igrača limitiranog kvaliteta... Knicksi sa petorkom Rose, Lee, Anthony, Porzingis, Noah djeluju zastrašujuće, ali mislim da nema dovoljno kvaliteta na klupi, da bi se moglo očekivati nešto više od borbe za play-off... Okafor, Embild, Noel predvode trojku visoko draftovanih igrača pod košem za 76erse, ali česte povrede ne dozvoljavaju da isti pokažu koliko vrijede (izuzev Okafora). Ben Simmons (još jedan 1. pick) se teško povrijedio na pripremama, tako da ni od njega vjerovatno nećemo vidjeti zapaženiju ulogu ove sezone... Luwawu i Šarić vrebaju svoju priliku... Ima tu još dosta talenta u njihovom timu, ali fale im iskusniji igrači, da povežu redove... Elton Brand sa 37 i Rodrigez sa 30 su jedini igrači sa 30+ godina... Brooklyn neću komentarisati, jer mislim da ukoliko Lin i Lopez ne budu davali po 20+ poena, samo se mogu nadati visokom picku na sledećem draftu... Bogdanović kao teća opcija u napadu ne djeluje ohrabrujuće...

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2016, 08:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Central division

Najjača divizija na istoku, svi timovi pretendiraju na jedno od 8 mjesta u play-offu. O Lebronu i ekipi se nema šta pisati, čovjek je pretplaćen na finala, J.R. obnovio ugovor, Irving jedan od najubojitijih igrača na poziciji jedan koji je ikad igrao košarku, sve osim finala će se smatrati propalom sezonom... Novi Bullsi sa triom Rondo, Wade, Buttler mogu pomrsiti račune svima na istoku + Michael Carter-Williams... Osjetiće se odlazak Rosea i Noaha, nakon niza godina očekuje se da Chicago igra na koš više... U Indianapolisu je Paul George najavio borbu za MVP titulu, samopouzdanje mu je na zavidnom nivou... Al Jefferson doveden da zatvori reket, a podršku će imati i u Monta Ellisu, Thaddeus Youngu i novom organizatoru igre, Jeff Teagueu... Pistonsi su na papiru najslabija ekipa divizije, ali Drummond je u velikom naletu... Thobias Harris i Reggie Jackson daju konstantan doprinos, na oba kraja terena... Čeka se Bobi da zablista :) Bucksi imaju najzanimljiviju ekipu na istoku... Monroe i Hanson drže reket, Jabbari Parker i Khris Middleton imaju poene u rukama, dok će navodno Greek Freak da organizuje napade... Kao što rekoh, najzanimljivija ekipa na istoku, ako ne i u ligi...

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2016, 08:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Cikago Bulsi trejdovali su Tonija Snela u Milvoki Bakse, u zamenu za rukija godine iz sezone 2013/14, Majk Karter-Vilijamsa!

"sjajan" posao milvokija....

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2016, 08:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Southeast division

Heat nakon 13 godina kreće u sezonu bez ikone, Wadea... Hassan konstantno napreduje, jedan od najboljih blokera lige, Bosh konačno dobija ulogu koju je imao u Raptorsima, očekuje se mnogo utakmica sa "preko" poena... Dirigientska palica u rukama Gorana Dragića, a očekuju se značajne uloge Johnsona, kao i Winslowa... Gledajući sastav Hornetsa, izgleda kao da su krenuli u poslednji napad, prije rekonstrukcije tima... Batum i Kid-Gilchirst, kao najplaćeniji u timu, sigurno nisu igrači od kojih se može očekivati da odvedu ekipu u play-off... Kemba Walker je igrač koji vuče sve konce, a dobio je značajnu pomoć u reketu u vidu Roya Hibberta... Tim iz prestonice se i dalje oslanja na svoj bekovski tandem Wall-Beal... Svaki napad na 8. mjesto, trebao bi se smatrati uspješnom sezonom... Dwight Howard se vratio u svoj rodni grad i zadužio broj 6 na dresu Hawksa... Nakon odlaska Teaguea, Shroder se nameće kao prvi organizator igre... Široka klupa Atlante je najjači adut ekipe, a petorka Shroder, Korver, Bazemore, Milsap, Howard bi trebala biti dovoljna za play-off i na zapadu... Na kraju istoka, moji miljenici Orlando Magic. Centarski najveći potencijal u ligi, Vučević, Biyombo, Ibaka pa i Aaron Gordon... Jeff Green i Fournier na vanjskim pozicijama, Elfrid Payton kao organizator... Ukoliko ih zaobiđu povrede, teška borba za 8. mjesto...

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2016, 08:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pacific division

Gotovo identičan sastav Warriorsa, ojačan Durentom, Westom, McGeeom... Navukli su bijes lige dovođenjem Duranta, moraće dobro da se potrude da se vrate u finale... Clippersi se drže svog trojca Paul-Griffin-Jordan, ovo im je poslednji pokušaj u ovom sastavu, da naprave neki rezultat... Lakersi totalna nepoznanica, nema Kobea nakon 20 godina... Mlad tim koji bi se trebao uigravati ovu sezonu i čekati slobodne agente na kraju sezone, jer takav tim treba jednog u Top 5 igrača lige... Sunsi planiraju vrtiti pick sa Bledsoeom i Chandlerom, projektovani za dno zapadne konferencije... Kingsi Vlade Divca svu igru baziraju na Cousinsu... Ben McLemore i Rudy Gay bi tebali da mu budu podrška, ali ništa nisu uradili na jačanju tima, tako da nemaju šta tražiti ove sezone... Afflalo konstantno napreduje, ali ipak djeluje kao da ovaj tim nije projektovan za neki ozbiljniji rezultat, pogotovo u zapadnoj konferenciji...

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2016, 08:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Southwest division

Teksas ove godine, nakon dugo vremena, djeluje blijedo... Dallas skupina veterana, ojačana Barnesom, ne djeluje ni blizu jako, kao prethodnih godina... Okosnica tima sve igrači 30+ goDina... San Antonio sistematski vrši smjenu generacija... Aldridge preuzima Timov dio posla, Leonard je već prerastao u superstara, a Parker i dalje dobro vodi tim, iako ima 34 godine... Došli su Gasol i David Lee, al nekako se čini da su daleko slabiji, nego prethodnih godina... Houston gurnuo all-in na Hardena, ovo će biti njegova sezona, vjerovatno najbolji strijelac lige na kraju... Neki značajniji rezultat ekipe, teško... Memphis i dalje najjače udara u odbrani, a Mike Conley sa svojim ugovorom od 150 milion $ će pokušati to zavrtiti u napadu... Chandler Parsons bi mogao oživiti karijeru, nakon neuspješnih pokušaja u teksaškim ekipama... Pelikanima je narastao Davis :) Najbolji igrač lige na visokim pozicijama, nada se podršci Holidaya i Evansa... mogli bi Pelikani biti iznenađenje zapada, jer se ne zna koje su krajnje granice "Obrve"...

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2016, 09:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Northwest division

Denver u novu sezonu ulazi u gotovo identičnom sastavu... Mudiay na jedinici, od Farieda se očekuje napredak, prošlu sezonu je prilično stagnirao... Dobra vijest je da će Jokić dobiti minute i startnu petorku... U OKC-u pokušavaju nadomjestiti odlazak prve zvijezde tima, doveden je Oladipo, Westbrook će dobiti ogroman prostor... Dosta su slabiji u odnosu na prošlu sezonu, i Ibaka je napustion tim... U Portlandu se sve vrti oko Damiena Llillarda, ali se na kraju sezone očekuje i njegov odlazak, kao najvjerovatnija destinacija LA... Utah se standardno oslanja na timsku igru, bez neke izrazite zvijezde... Hayward je dobio pomoć u vidu Joe Johnsona, stigli su i Hill i Diaw, ali ne teba od njih očekivati neku posebnu ulogu na zapadu... Kao poslednji tim u analazi, nameće se tim od kojeg se očekuje da zablista, Minnesotta... Peković vjerovatno opet propušta sezonu, al dobro ga odmjenjuju Towns i Dieng... Od Wigginsa se očekuje da statistički raste u svim kategorijama, a i Lavine je odlično odigrao pred sezonu... Rubio dugo vremena drži isti nivo, samo da ga zaobiđu povrede... Minnesota se konačno može nadati play-offu, jer je kvalitet na zapadu nakon dugo vremena koncetrisan u tri tima, ostali ravnopravno konkurišu za ostala mjesta...

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2016, 09:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Minesota sigurno neće u play off.
Ne znam koje ovo pisao, ali ima tu nekih mana i previda.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8750 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 438  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]