Против овакве врсте тероризма се једноставно не може борити.
Свака будала може сад сјести у ауто и почети газити људе.
Да ли је ово било планирано или је дјело само неког умоболника, то нећемо сазнати.. сви ће искористити овај као и друге догађаје да продају неку своју причу, покупе неке поене за себе, направе хиљаду веза са нечим другим да би оправдали будуће акције итд итд..
Гледао сам јутрос снимак неког дечка у Калифорнији како га је полиција зауставила након дојаве да је махао пушком и људи му 300 пута кажу руке у ваздух а он држи руку иза леђа и каже "ја мрзим свој живот".. и ови стресу сепет метака у њега.
Колико је таквих истих идиота около спремних да са собом у смрт повуку још гомилу људи, посебно кад се о томе прича свуда.. Можда то њему не би самом ни пало на памет али кад му се достави овако онда и он крене размишљати о томе.
Желим рећи да је за борбу против ових ствари потребно промјенити читав приступ проблему јер су то толико насумичне ствари које се не могу пратити ни контролисати.
Citiraj:
Bouhlel does not appear to have been known to intelligence services and was not on a watch-list, according to the Nice-Matin newspaper. The outlet also reported Bouhlel, who was killed by police as he attempted to flee the scene, worked as a delivery driver and was known to them in connection with petty theft.
French television reports described him as a young father of three whose marriage may have broken down. Other reports said he lived alone and was not married.
Neighbors told BFM TV that Bouhlel was "depressed and unstable" but "more into women than religion."
Мени ово више звучи као неки депресивни болесник као и овај дечко што га упуцаше у Калифорнији.