banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 11:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 613 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 31  Sledeća

Da li smatrate da policija prečesto i previše koristi silu bez opravdanja?
Da 62%  62%  [ 87 ]
Ne 38%  38%  [ 53 ]
Ukupno glasova : 140
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Policija/Milicija
PostPoslato: 26 Jun 2016, 21:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
_зока je napisao:
V@nja je napisao:

u njegovu korist (ako iko), a specijalci ce svi svjedociti u korist kolega (a o ovim slucajevima njihova rijec nosi mnogo vecu tezinu nego ovog momka)

Ne mora da znači. Mog buraza su na pravdi boga istaabali u kombiju, kad je došao sebi otišao i prijavio dežurnom drotu, a sutradan otišao i doktoru po ozlijedni list i u IPTF. Nakon nekog vremena stigao poziv za sud, remećenje javnog reda. Kad su vidjeli da se žalio podigli prekršajnu prijavu, navodno buraz spucao drota nogom u jaja (znaš mog buraza i koliki je pa ti je odmah jasna i vjerovatnoća da je to uradio). Na sudu buraz pokazao ozlijedni list, izjavu datu tu veče dežurnom i sutradan IPTF-u, a drot rekao da se ne sjeća da li ga je neko to veče lupio nogom u međunožje. Naravno prekršajna prijava je odbijena.

Ne mora da znaci, naravno

Ali je opet drot prosao bez posljedica, a buraz je bio nataban
Jedino jos nije najebao sa prijavom
Sanse da se panduri sankcionisu su, bojim se, jako male

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2016, 21:17 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
To stoji. Vrana vrani oči ne kopa.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2016, 21:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Milan je napisao:
Ko ima i trun mozga zna da ce najebati u ovakvim situacijama ako se iole malo kur*i. Fino pruzis licnu uz "izvolite gospodine" i to je to, nema problema nakon toga. Mene su vazda zaustavljali i legitimisali i nikada ni najmanjeg problema, samo kultura i opusteno i sa postovanjem se odnositi. I nikada se nisu ku*cili nada mnom niti neku silu pokazivali, fino mi vrate licnu i "mozete ici", ja nakon toga "hvala, dovidjenja i prijatno vece" i nema greske nikakve.

Milane pa ti si zlatan.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2016, 22:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
ja mu zelim srecu da izganja pravdu, ali mogao je i bez toga

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2016, 22:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Nov 2010, 22:12
Potpuno podržavam da kad dođe do racije se ponašaš normalno i radiš kako ti kažu ... nikad nećeš imati problema kao ovaj advokat.
Stvarno nije to momenat da se pije čaj u pet i bavi sa tim ko je kako koga oslovio. Razumijem i policiju ako se budu ortačili sa građanima vrlo brzo ih niko neće
za suvu šljivu jeb..
I na zapadu policija u racijama ne glumi gospodu.
Meni jedino smeta što nikada neoplave ovako nekog kriminalca! Mislim bar javno ..

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2016, 00:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jan 2013, 12:15
Овај није навео пар ствари које су биле: заборавио је навести да је био изузетно пијан и у таквом стању се позивао на чланове, на културу, уљудно му је понуђен алкотест и то је одбио и опет се позивао на чланове, питао је знају ли ко је он, питао је ко је тај ко ће да га приведе, па је одлучио и да хвата неке гардове у односу на полицајца и онда су га браћа пендрецима отријезнили зачас. То је све заборавио да наведе у исказу.

И заиста, свако паметан да је добио батине поклопио би се ушима и ћутао а звати тв и новине и давати на знање колико су те напендречили не може нико паметан.

Сви се буне зашто полиција ништа не ради а кад год нешто уради одмах бучу по тв и новинама, стално неки закони, прекорачења силе... У титовој држави кажеш нешто, заљепи ти шамарчину и ријешен проблем. И све било како треба. Данас су сви паметолози.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2016, 00:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
najbolja mu je ona kada kaze da placa 10000 poreza godisnje, pa hoce poseban tretman

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2016, 06:06 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Brabus je napisao:
Овај није навео пар ствари које су биле: заборавио је навести да је био изузетно пијан и у таквом стању се позивао на чланове, на културу, уљудно му је понуђен алкотест и то је одбио и опет се позивао на чланове, питао је знају ли ко је он, питао је ко је тај ко ће да га приведе, па је одлучио и да хвата неке гардове у односу на полицајца и онда су га браћа пендрецима отријезнили зачас. То је све заборавио да наведе у исказу.

И заиста, свако паметан да је добио батине поклопио би се ушима и ћутао а звати тв и новине и давати на знање колико су те напендречили не може нико паметан.

Сви се буне зашто полиција ништа не ради а кад год нешто уради одмах бучу по тв и новинама, стално неки закони, прекорачења силе... У титовој држави кажеш нешто, заљепи ти шамарчину и ријешен проблем. И све било како треба. Данас су сви паметолози.

Ti si nesto gadno pomijesao.
Titine drzave nema vec 25 god.
Policija Nema pravo da pendreci. Znaci imas zakon privedes na trijeznjenje napises prijavu za remecenje reda i mira i pustis.
Osim ako se opirao hapsenju. E sad svako normalan moze procijeniti koliko se on sam mogao opirati i to jos pijan anjih 10 tak.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2016, 06:06 
Stara kuka
Stara kuka

Brabus je napisao:

Ti si nesto gadno pomijesao.
Titine drzave nema vec 25 god.
Policija Nema pravo da pendreci. Znaci imas zakon privedes na trijeznjenje napises prijavu za remecenje reda i mira i pustis.
Osim ako se opirao hapsenju. E sad svako normalan moze procijeniti koliko se on sam mogao opirati i to jos pijan anjih 10 tak.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2016, 06:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Udri narodna milicijo, sve to treba prevaspitavati.

Ako je bila racija onda su tu došli sa razlogom i nemaš se šta kurčiti kad te se ne tiče. Sad što neki hoće da se pokažu pa dobiju po nosu bez potrebe, to je njihov problem. :D

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2016, 06:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Zašto nisam iznenađen na Brabusov opis događaja?
A veteran je pravu, policija nema pravo da pendreči, sve i da se ovaj ovako ponašao. Doduše ovog mi nije žao...

Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2016, 07:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Na stranu ovaj, ali meni nije jasno zasto se zbog dva dzointa dize specijala? Sta ima specijalna policija traziti u odnosu na obicne gradjane? To treba da odradjuju obicni prasinari, a ako postoji povecani rizik, neka specijale kao podrska. Ali van objekta i bez kontakta sa gradjanima.

Njihov nivo su terorizam, organizovane pljacke, otmice, demonstracije i sve ostalo sto utice na siru bezbjednost.
Jurenje dzointa je sramota sto se tice upotrebe takvih jedinica. Kako su krenuli, jos ce specijala zaduziti alkometre. Nije im valjda to namjena.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2016, 07:12 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Racije i ne radi specijala nego jedinica za podršku.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2016, 07:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Isti klinac, neka ih podrzavaju napolju. I oni su poluvojna jedinica koja nema sta traziti sa gradjanima.
Uostalom, kakvi su nam to obicni policajci koji nisu u stanju sami u dva, tri poteza savladati i svezati pijanog gosta?

Sve to cigancenje sa jedinicama u crnim uniformama koje prevrcu lokale u potrazi za dzointom vodi ka degradaciji policije i drzave.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2016, 08:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
pa u racijama učestvuju i "lokalni prašinari", a jedinica za podršku je to, jedinica za podršku. Bar tako ovdje kod nas.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2016, 08:22 
Stara kuka
Stara kuka

Ko god da radi nema pravo da bez razloga prebije gradjanina koji je tom policajcu kupio i taj pendrek i cipele i uniformu i daje mu platu.
Po toj logici zaustavi saobracajna, niste pustili pjesaka dva udarca pendrekom u glavu na licu mjesta.
Slazem se sa TNS samo blate i sebe i drzavu.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2016, 08:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Da ti policajci imaju dva grama mozga onda bi fino priveli lika, ako se opire onda ga savladali i priveli i onda mu natovarili jedno pet prijava. Nit bi prljali ruke nit bi se povlačili po novinama.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2016, 08:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Углавном немају ни грам. Зато фино покажи личну и искулирај.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2016, 08:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Da ti policajci imaju dva grama mozga

Ne bi bili policajci :D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2016, 09:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zato je to problem komande. Prasinari rade ono sto im se kaze (ili dopusti).

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 613 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 31  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]